نوشته شده توسط : مریم هاشمی

روابط عاشقانه باید باعث شود در بیشتر مواقع احساس خوبی نسبت به خود، شریک زندگی و رابطه خودتان داشته باشید. ما انسان ها گونه ای اجتماعی هستیم که برای بقا و شکوفایی به شبکه ای از روابط متکی هستیم. همانطور که ما به غذا و سرپناه نیاز داریم. روابط قوی و سالم کلید حفظ و بهبود سلامت کلی جسمی و روانی شما در طول زندگی است.

کارشناسان مشاوره روانشناسی آویژه، می‌گویند: «سلامت، شادی و رضایت از زندگی ما به کیفیت روابط ما بستگی دارد. از طرفی روابط مثبت تأثیر فوق العاده ای بر شادی، سلامت جسمی و روانی، امید به زندگی، ثروت و رفاه کودکان دارد.

مطالعات نشان می دهد که روابط مثبت باعث کاهش تولید کورتیزول، ((هورمون استرس)) می شود.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که افرادی که در روابط عاشقانه خود متعهد هستند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند. حالا ، یک رابطه مثبت چگونه است؟ هفت ویژگی روابط مثبت را بخوانید، به علاوه بینش متخصصان آویژه را در مورد چگونگی تقویت رابطه عاشقانه خود را بخوانید.

 

1. ویژگی های روابط مثبت

روابز خوب بهترین ها برای شما به ارمغان می آورند. «شما وقتی در کنار او هستید، شخصی را که هستید دوست دارید، زیرا در حضور او احساس راحتی، اعتماد به نفس و خوشحالی می‌کنید.

روابط نه تنها به ما کمک می کند احساس خوبی داشته باشیم، بلکه می توانند به ما کمک کنند تا خوب باشیم. هر کس در مسیر رشد شخصی خود است، و در حالی که در نهایت این به هر فرد بستگی دارد که اقدامات لازم را برای بهبود انجام دهد، بهترین روابط یکدیگر را تشویق می‌کنند و به سمت این اهداف فردی حمایت می‌کنند.

احساس قوی از خود، پایه و اساس روابط قوی و سالم با دیگران است.

 

2. سعی کنید درست دعوا کنید.

همه زوج‌ها با هم دعوا می‌کنند، اما همه زوج‌ها نمی‌دانند چگونه به شیوه‌ای سالم دعوا کنند.

"مشکلات به ناچار در یک رابطه به وجود می آیند." "مسئله دعوا نکردن نیست، بلکه یاد گرفتن نحوه خوب حل مشکل است. زوج های موفق ابزارهایی برای گذر از موقعیت های چالش برانگیز دارند."

دعوا با شریک زندگی تان نباید یک جنگ لفظی با یک بازنده و یک برنده باشد. اگر نمی توانید منصفانه دعوا کنید (بدون فحش دادن، توهین، یا غلت زدن چشم)، هنوز برای بحث و گفتگو آماده نیستید. یک نفس بکشید - چه این 30 دقیقه باشد چه چند روز - و زمانی که هر دو آماده هستید که با آرامش در مورد موضوع مورد نظر و آنچه از شریک زندگی خود نیاز دارید صحبت کنید، برگردید. مبارزه با احترام چیزی است که همه باید بیاموزند اگر می خواهند روابط مثبت خود را حفظ کنند.

 

3. شما هویت خود را حفظ می کنید.

قبل از اینکه شریکی پیدا کنید، زندگی، دوستان و سرگرمی هایی داشتید که از آنها لذت می بردید. در واقع، همسرتان احتمالاً عاشق شما شده است، زیرا او دیدگاه منحصربه‌فرد شما را نسبت به زندگی، رفتار شما با دوستانتان و آن سرگرمی‌های جالب را دوست دارد. اما وقتی وارد یک رابطه جدید می شوید، اجتناب ناپذیر است که بخشی از آن زبان «من» به زبان «ما» تبدیل شود. چگونه می توانید بدون از دست دادن هویت خود با شخص دیگری در ارتباط باشید؟ حفظ آن علایق فردی در زمانی که در یک رابطه هستید، حس قوی‌تری از خود را قادر می‌سازد، که باعث می‌شود در یک رابطه صمیمیت، عشق و اشتیاق بیشتری داشته باشید.

دوستی هایی را که در دوران مجردی برای شما مهم بودند ادامه دهید و شریک زندگی خود را نیز تشویق کنید که همین کار را انجام دهد. فردیت شما چیزی است که شما را جالب می کند و رابطه شما را نیز جذاب نگه می دارد.

 

4. شما از یکدیگر حمایت می کنید.

همه روابط در طول زمان تغییرات کوچکی یا بزرگی را تجربه می کنند. یکی از شرکا ممکن است یکی از والدین یا شغل خود را از دست بدهد، که می تواند بر نحوه ظاهر شدن آنها در رابطه تأثیر بگذارد. شناخت این تغییر زندگی و نشان دادن شفقت، کلید حرکت به جلو و قوی تر شدن است.

"هیچ یک از شما نباید همیشه "قوی" یا مراقب باشید. در حالت ایده آل، شما از یکدیگر حمایت می کنید و به هر فرد زمان و مکان می دهید تا آسیب پذیر باشد."

 

5. شما به حرف همدیگر گوش می دهید.

گفتن این خیلی راحت تر از انجام دادن آن است. از نظر کارشناسان مشاوره ازدواج: «فقط این نیست که نوبت شما برای صحبت کردن یا دادن توصیه‌های ناخواسته باشد. "روابط قوی شامل فاصله گرفتن برای یکدیگر و گوش دادن واقعی است."

اگر می‌خواهید شنونده بهتری باشید، سعی کنید آنچه را که شریکتان به تازگی به شما گفته است خلاصه کنید و سپس بخواهید مطمئن شوید که بازتابی دقیق از تجربه اوست. نمونه ای از این می تواند این باشد: "به نظر می رسد شما احساس ناامیدی می کنید زیرا فکر می کنید من وظایفم را در خانه انجام نمی دهم. آیا این را درست می شنوم؟"

 

6. شما به یکدیگر کمک می کنید تا به رویاهای خود برسند.

مشاوره خانواده می گوید "یک شریک عالی شما را نه فقط برای آنچه که اکنون هستید، بلکه برای آنچه که می توانید باشید و آنچه می خواهید باشید، می بیند." آنها از شما حمایت می کنند و به شما انگیزه می دهند که به رویاهایتان برسید.»

برخی از افراد از دنبال کردن یک رابطه می ترسند زیرا می ترسند این رابطه آنها را از مسیرشان خارج کند یا رویاهایشان را به تاخیر بیندازد. بهترین روابط در واقع آتش درون شما را شعله ور می کند و شما را به ارتفاعات جدیدی می برد که هرگز نمی توانستید به تنهایی بروید. روابط مثبت به شما فشار می آورد و باعث بهتر شدن شما می شود، زیرا آنها چیزی را در درون شما می بینند که خودتان نمی توانید آن را ببینید. همانطور که ضرب المثل می گوید: "اگر می خواهی سریع بروی، تنها برو، اما اگر می خواهی دور بروی، با هم برو."

 

7. شما با هم رشد می کنید.

"روابط ثابت نیستند." "آنها باید در طول زمان تغییر کنند، زیرا افراد در آنها رشد می کنند و نیز تغییر می کنند. شما در حال حاضر از شریک زندگی خود چه توقعی دارید؟ شریک زندگی شما چه توقعی از شما دارد؟"

فردی که با او ازدواج می کنید 10 یا 20 سال دیگر همان فرد قبلی نخواهد بود و شما نیز چنین نخواهید بود. مشارکت فعال هر فرد در رابطه برای طول عمر بسیار مهم است، اما مستلزم سرمایه‌گذاری مجدد دائمی زمان، انرژی و عشق است. ای را حتما چک‌ کنید تا مطمئن شوید که در یک صفحه هستید و رابطه به هر دوی شما خدمت می‌کند. این به شما امکان می دهد قبل از اینکه تحقیر و رنجش شما را به طور غیرقابل جبرانی از هم جدا کند، مسیر خود را اصلاح کنید.

مرکز مشاوره خانواده آویژه "روابط خوب ساخته می شوند، نه کشف می شوند."

https://psychology.avije.org/



:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

واکسن کرونا کووید-۱۹ برای کودکان ۵ تا ۱۱ ساله بالاخره آمد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری واکسن اطفال فایزر را در 2 نوامبر 2021 به طور رسمی تایید کرد.

برخی از خانواده ها در مورد عوارض جانبی احتمالی واکسن نگران هستند. به هر حال، بسیاری از بزرگسالان برخی از عوارض جانبی واکسن کووید-19 خود را تجربه کرده اند، به ویژه پس از دوز دوم.

خوشبختانه، داده‌ها نشان می‌دهند که عوارض جانبی واکسن در بین کودکان عموماً خفیف تا متوسط ​​است. در آزمایش فایزر، هیچ عارضه جانبی شدیدی در بین 1517 کودکی که واکسن را دریافت کردند، یافت نشد.

مشاوره روانشناسی خانواده آویژه با متخصصان در این زمینه گفتگو کرده است تا به والدین کمک کند تا بهتر متوجه شوند که کودکان پس از واکسن کووید-19 احتمالاً چه عوارض جانبی را تجربه خواهند کرد. مهمتر از همه، ما متوجه شدیم که والدین چه کاری می توانند انجام دهند تا به فرزندانشان کمک کنند احساس بهتری داشته باشند.

 

عوارض جانبی واکسن کووید-19 برای کودکان

تا کنون، آنچه ما در مورد عوارض جانبی واکسن برای کودکان می دانیم از داده های مطالعه آزمایشی منتشر شده توسط شرکت فایزر Pfizer است. در مجموع 2268 کودک در این کارآزمایی شرکت کردند که 1517 کودک واکسن دریافت کردند و 751 کودک دارونما دریافت کردند. کودکان شرکت کننده در کارآزمایی دوز دریافتی بزرگسالان و نوجوانان را دریافت کردند.

مدیر اجرایی مرکز بهداشت خانواده سلامت UCI، می‌گوید در میان کودکانی که واکسن دریافت می‌کنند، هیچ واکنش یا عوارض جانبی شدیدی مشاهده نشد. او می افزاید، همچنین هیچ واکنش آلرژیک شدیدی از جمله هیچ موردی از آنافیلاکسی گزارش نشده است.

نکته مهم این است که هیچ گزارشی از میوکاردیت یا پریکاردیت3 وجود ندارد، که یک عارضه جانبی شدید اما قابل کنترل است که عمدتاً در بین مردان جوانی که واکسن‌های mRNA مانند واکسن فایزر دریافت می‌کنند گزارش شده است.

بیشتر بخوانید:

اما اگر عوارض جانبی وجود داشته باشد، والدین می خواهند تمام جزئیات را بدانند تا بتوانند خود و فرزندانشان را آماده کنند. آیا عوارض جانبی واکسن به معنای از دست دادن مدرسه است؟ آیا بچه ها ناراحت می شوند یا احساس بیماری می کنند؟ بیایید نگاهی به عوارض جانبی احتمالی و آنچه در مورد آنها باید بدانیم بیاندازیم.

 

شایع ترین عوارض جانبی

داده‌های کارآزمایی نشان داد که شایع‌ترین عوارض جانبی در کودکان درد در بازویی است که در آن تزریق انجام شده است، 71 تا 74 درصد از کودکان این درد را تجربه می‌کنند. پس از آن، احساس خستگی شایع ترین عارضه جانبی بعدی بود که 39 درصد از بچه ها را تحت تأثیر قرار داد.

سردرد نیز تا حدودی شایع بود، به طوری که 28 درصد از کودکان سردرد را تجربه کردند. قرمزی (19%) و تورم (15%) در محل تزریق نیز نسبتاً شایع بود.

 

عوارض جانبی کمتر رایج

خبر خوب این است که برخی از علائم شبیه آنفولانزا - آنهایی که باعث می شود بچه ها احساس بیماری کنند - کمتر رایج بودند. فقط 8 درصد از بچه ها تب بعد از واکسیناسیون داشتند، 5 درصد اسهال داشتند و 2 درصد استفراغ داشتند. 10 درصد از بچه ها دچار لرز، 12 درصد درد عضلانی و 5 درصد درد مفاصل بودند.

بیشتر بخوانید: ضرورت مشاوره ازدواج چیست؟

دوز اول در مقابل دوز دوم

همانطور که در مورد بزرگسالان بود، برخی از کودکان پس از دوز دوم، زمان سخت تری با عوارض جانبی سیستمیک (تب، احساس ناخوشی) داشتند.

مدیر پزشکی و متخصص اطفال، توضیح داد که این به این دلیل نیست که کودکان دوز متفاوتی برای تزریق دوم دریافت می‌کنند. در عوض، سیستم ایمنی آنها ممکن است بار دوم واکنش متفاوتی نشان دهد.

«ممکن است پس از تزریق دوم، عوارض جانبی بیشتری احساس شود، زیرا سلول‌های ایمنی از تزریق اول آماده پاسخ سریع‌تر و تهاجمی‌تر در بار دوم هستند». اما این چیز خوبی است. «این به ما می‌گوید که بدن در پاسخی که مدنظر است، آنتی‌بادی می‌سازد».

بیشتر بخوانید: 10 دلیل اصلی برای مراجعه به مشاوره خانواده

 

عوارض جانبی واکسن چقدر طول می کشد؟

متخصصان ویژه اطفال می گوید که والدین باید انتظار داشته باشند که عوارض جانبی چند روز طول بکشد.

اگر نگرانی در مورد عوارض جانبی روی فرزندتان دارید و فعالیت‌های او را محدود می‌کند، ممکن است بخواهید واکسن او را در زمانی برنامه‌ریزی کنید که در صورت داشتن عوارض جانبی قوی‌تر، بتوانید با او در خانه بمانید.

«سعی کنید واکسیناسیون را در روز چهارشنبه برنامه ریزی کنید تا بتوانید آخر هفته را تعطیل کنید.

عوارض جانبی کودکان چگونه با عوارض جانبی بزرگسالان مقایسه می شود؟

از آنجایی که والدین به فکر واکسینه کردن فرزندان خود هستند، بسیاری از آنها عوارض جانبی را که پس از واکسینه شدن در برابر کووید تجربه کرده اند به خاطر می آورند. برخی از بزرگسالان عوارض جانبی بسیار شدیدی را تجربه کردند و به یک روز مرخصی از محل کار پس از تزریق واکسن، به ویژه پس از دوز دوم نیاز داشتند.

تاکنون بیشتر عوارض جانبی گزارش شده در بین کودکان خفیف‌تر بوده است.

در کارآزمایی های فایزر در این جمعیت، هیچ عارضه جانبی جدی، از جمله گزارشی از میوکاردیت گزارش نشده است. کودکان علائم خفیف مشابه آنفولانزا را نسبت به بزرگسالان تجربه کنند که طی چند روز برطرف می شود."

کودکان به طور کلی در مقایسه با نوجوانان و بزرگسالانی که واکسن را دریافت کرده اند، عملکرد بسیار خوبی داشته اند.

به طور کلی، عوارض جانبی در کودکان کوچکتر خفیف تر بود. نوجوانان و بزرگسالان جوان نرخ بالاتری از تب، خستگی، سردرد، لرز و درد عضلانی را تجربه کردند.

 

نکاتی برای مدیریت عوارض جانبی

بعید نیست که فرزند شما عوارض جانبی آزاردهنده ای را تجربه کند، اما همه کودکان متفاوت هستند و برخی از کودکان ممکن است عوارض جانبی چالش برانگیزتری را نسبت به دیگران تجربه کنند. این ممکن است به ویژه پس از دوز دوم واکسن آنها صادق باشد.

با این حال، می توانید مطمئن باشید که چندین راه موثر برای تسکین ناراحتی های فرزندتان وجود دارد. در اینجا چند نکته مورد تایید پزشک آورده شده است.

 

داروها

مسکن هایی مانند استامینوفن و ایبوپروفن را می توان برای تسکین تب و درد استفاده کرد. دکتر بوریس می گوید: اگر متوجه تورم، قرمزی یا خارش در محل تزریق واکسن شدید، می توانید آنتی هیستامین را امتحان کنید.

مثل همیشه، حتماً برای هر گونه توصیه در مورد دوز با پزشک اطفال تماس بگیرید و مطمئن شوید که این داروها برای کودک شما مناسب هستند.

 

درمانهای خانگی

اگر کودک شما تورم، درد یا قرمزی را در محل تزریق تجربه کرد، استفاده از یک پارچه خنک و مرطوب می تواند بسیار تسکین دهنده باشد. اگر کودک شما تب کرد، دکتر گوردون نوشیدن مایعات فراوان و سبک لباس پوشیدن برای راحت ماندن را توصیه می کند.

دکتر دیتر از طرفداران زیادی برای استراحت بیشتر پس از تزریق است و می گوید سوپ مرغ نیز می تواند بسیار مفید باشد (این فقط یک افسانه نیست!). او توصیه می کند در صورتی که ناحیه ای که واکسن تزریق شده قرمز و حساس به مدت بیش از دو روز باقی بماند، با یک متخصص اطفال صحبت کنید.

https://virgool.io/@family_counselling/%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7-covid-19-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-qps2l8qfmwqk



:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

مشاوره تلفنی خیانت همسر

مشاوره برای خیانت کجا لازم میشه؟

خیانت میتواند باعث ایجاد زخم های ریشه دار، بی اعتمادی و به طور کلی کاهش اعتماد به نفس در افراد درگیر شود. اگر خیانت به درستی رسیدگی و درمان نشود، می تواند به شکل جبران ناپذیری به روابط آسیب برساند و احتمالاً منجر به جدایی یا طلاق شود.

خیانت میتواند احساس تنهایی، ویرانی، حسادت، گیجی، عصبانیت، درماندگی و ناامیدی را در فرد ایجاد کند. هنگامی که این اتفاق چندین بار رخ دهد، می تواند در قربانی احساس کینه و بی اعتمادی نیز ایجاد کند. این تمام چیزی است که برای شکست رابطه و یا جدایی یا طلاق لازم است. به همین دلیل درمان خیانت موضوع مهمی است که نباید نادیده گرفته شود. خوشبختانه بسیاری افراد با استفاده از مشاوره خیانت همسر، نتایج خوبی گرفته اند.

با خیانت مرد چه کنیم؟

زهرا زنی 40 ساله است که مدت 20 سال از ازدواجش با حمید میگذرد. اما اخیرا متوجه شده که همسرش به او خیانت میکند. او میگوید وقتی فهمیدم شوهرم با زنی که دارای چهار فرزند است رابطه دارد، به شکلی فروریختم که قبلاً هرگز آن را احساس نکرده ام. راهی که در ابتدا پیش گرفتم سکوت در برابر خیانت بود. اما این کار برایم سخت ترین کار دنیا بود و بعد از مدتی فهمیدم به تنهایی قادر به مقابله با این موضوع نیستم. به همین دلیل تصمیم گرفتم با مشاوران خیانت همسر صحبت کنم. این تصمیم، کار من را بسیار راحت تر کرد.

بعد از چند جلسه از همسرم خواستم در جلسات مشاوره خیانت من را همراهی کند. از آنجایی که از کار خود پشیمان بود و به دنبال جبران آن بود، قبول کرد. با روانشناسی بعد از خیانت توانستیم دلایل خیانت شوهرم را کشف کنیم و برای درمان آنها تلاش کنیم.

در ادامه برخی از مباحث مربوط به مشاوره خیانت همسر مطرح میشود.

 

[caption id="attachment_11336" align="aligncenter" width="800"]مشاوره خیانت همسر تلفنی | اهمیت مشاوره خیانت در تصمیم‌گیری مشاوره تلفنی خیانت همسر[/caption]

چه کارهایی خیانت است؟

چیزی که از نظر یک شخص خیانت است، ممکن است از نظر شخص دیگر خیانت نباشد. یک نفر ممکن است پورنوگرافی را خیانت بداند، درحالیکه شخص دیگر اینطو فکر نکند. اکثر افراد رابطه جنسی خارج از ازدواج را خیانت می دانند. آنها ممکن است رابطه عاطفی را خیانت ندانند. اما امور عاطفی نیز می تواند به یک رابطه آسیب برساند. یک رابطه عاطفی می تواند به این معنی باشد که مرد یا زن خائن دیگر به زندگی مشترک خود امیدی ندارند.

دلایل خیانت از منظر مشاوره خیانت های زناشویی

یک موضوع مهم در مشاوره خیانت های زناشویی کشف دلیل اصلی خیانت است. اما به طور کلی خیانت به دلایل بیشماری اتفاق می افتد. یک دلیل اصلی ممکن است عدم رضایت از رابطه باشد. یک رابطه موفق اغلب به این معنی است که هر دو نفر احساس ثبات و امنیت می کنند. همچنین یک رابطه موفق به صمیمیت جسمی و عاطفی نیاز دارد. کمبود در این زمینه ها میتواند سطح رضایت از رابطه را کاهش دهد. عدم رضایت از رابطه می تواند احتمال خیانت زن یا مرد را بیشتر کند.

البته رابطه جنسی خارج از ازدواج همیشه به دلیل عدم رضایت رخ نمی دهد. یک نفر ممکن است به دلیل ناراحتی شخصی وارد یک رابطه شود. آنها ممکن است این کار را برای افزایش اعتماد به نفس یا تمایل به یک تجربه جنسی جدید انجام دهند. بعضی دیگر به دنبال صمیمیت عاطفی رابطه ای را آغاز می کنند.

برخی دیگر از دلایل خیانت به شرح زیر است:

عزت نفس پایین

برای پایان دادن به رابطه اصلی

عدم صمیمیت عاطفی

اعتیاد به سکس

دور شدن از مشکلات شخصی یا رابطه ای

افسردگی و...

 

 انواع مختلف خیانت

وقتیکه شما به یک روانشناس خوب در زمینه خیانت مراجعه میکنید، قبل از هر چیز انواع خیانت را برای شما شرح میدهد و دیدگاه شما را نیز بررسی میکند. برخی از انواع خیانت مرد و زن شامل موارد زیراست:

خیانت احساسی

این نوع خیانت، بی توجهی به یک رابطه برای دنبال کردن منافع احساسی است.

خیانت جنسی

در این نوع خیانت اغلب افراد دلبستگی عاطفی را تجربه نمی کنند. مطالعات نشان میدهد مردان در بخشیدن رابطه جنسی خارج از ازدواج و خیانت زن، سختگیرتر هستند. در واقع وقتی احساسات درگیر نباشند، احتمال اینکه زنان ماجرا را ببخشند، بیشتر است. به این مثال توجه کنید:

هشت سال از زندگی مشترک لیلا و علی میگذرد. اما لیلا میگوید که در یک سال گذشته، علی رفتارهای عجیبی داشته است. مثلا او بعضی شبها تا دیروقت خارج از منزل میماند. یا تمایل چندانی به برقراری رابطه جنسی نداشت. ابتدا فکر میکردم خستگی یا مشغله های کاری باعث شده این رفتارهای عجیب از همسرم سر بزند. اما وقتی دیرآمدن ها و بدخلقی هایش ادامه دار شد، فهمیدم چیزی در رابطه ما تغییر کرده است. تا در نهایت فهمیدم او با زن دیگری رابطه جنسی دارد.

این موضوع من را افسرده و گوشه گیر کرد. یک سوال بزرگ و آزار دهنده که در چنین موقعیتی مطرح میشود، این است که بعد از خیانت همسر چه کنیم؟ من برای یافتن پاسخ، از مشاوره تلفنی خیانت استفاده کردم. در جلسه مشاوره خیانت تلفنی، روشهای درمان خیانت را آموختم. در واقع یک روانشناس خوب در زمینه خیانت در وهله اول به شما کمک میکند، شانسی دوباره به زندگیتان بدهید.

 

[caption id="attachment_11337" align="aligncenter" width="800"]مشاوره خیانت همسر، مشاوره حضوری و تلفنی خیانت مشاوره خیانت همسر[/caption]

خیانت مجازی

این خیانت از طریق فضای مجازی انجام می شود. البته ممکن است آنلاین بماند و هرگز به حد صمیمیت جنسی نرسد. یا ممکن است دو نفر با هم قرار ملاقات بگذارن. این نوع روابط ممکن است شامل مشاهده پورنوگرافی نیز باشد. برخی از افراد خود این عمل را نوعی خیانت می دانند.

مثال خیانت مجازی

شاهین و زهرا زوجی هستند که در اوایل ازدواج یکدیگر را دوست داشتند و زندگی آرامی را تجربه میکردند. اما رفته رفته و با بروز مشکلات مالی و شغلی و... در زندگی، اختلافات آنها شروع شد. اما ماجرا به اینجا ختم نشد. شاهین متوجه شد که همسرش تماس های مشکوک و طولانی مدت دارد. او میگوید همسرم دائم با تلفن همراه سرگرم است. وقتی کسی با او تماس میگیرد از اتاق بیرون میرود. او رمزهای تلفن همراه خود را تغییر داده این درحالی است که قبلا من رمزش را میدانستم. در نهایت وقتی تماسها و پیامهایش را چک کردم، متوجه یک رابطه مجازی بین او و یک مرد مجرد شدم. این موضوع من را به هم ریخت.

من نمیدانستم باید چه عکس العملی نشان دهم. خشم سراسر وجودم را گرفته بود. وقتی موضوع را با یکی از اعضای خانواده در میان گذاشتم، از من خواست به فکر مشاوره خیانت باشم. بنابراین سعی کردم از طریق مشاوره خیانت آنلاین، راه های برخورد با خیانت زن را بفهمم.

مشاوره خیانت همسر برای خیانت در محیط کار 

یک نوع رایج خیانت که در مشاوره خیانت همسر مطرح است، خیانت در محیط کار است. درواقع مردان زمان زیادی را در محل کار میگذرانند و گاهی خیانت مرد در محل کار برای فرار از مشکلات منزل دور از ذهن نیست.  البته این نوع خیانت در زنان هم وجود دارد اما کمتر است.

مثالی از خیانت در محل کار

مثال عینی از این نوع خیانت زندگی سارا و هادی است. سارا زنی 37 ساله است که تا کنون زندگی آرامی را در کنار هادی تجربه کرده است. اما اتفاقات اخیر او را نگران و سردرگم کرده است. او میگوید هادی دائما و تا دیر وقت مشغول کار است. وقتی از محل کار برمیگردد برخلاف قبل، هیچ توجهی به من ندارد. او سعی میکند من را از سر خود باز کند. جواب سوالاتم را نمیدهد. وقتی میخواهد برای رفتن به محل کار آماده شود، ساعت ها به ظاهر خود رسیدگی میکند. درحالیکه قبلا اینطور نبود. او دائما به ماموریت های کاری میرود. من هزینه ها و مخارجش را چک میکنم و با مبالغ عجیبی روبه رو میشوم. همه اینها باعث شده تا به او مشکوک شوم. اما مطمئن نیستم که او واقعا به من خیانت میکند.

در این مورد هم استفاده از مشاوره خیانت شوهر بسیارمفید است. لذا توصیه میشود حتی شده برای انجام مشاوره تلفنی خیانت اقدام کند. چرا که مشاوره خیانت شوهر با بررسی نشانه های خیانت، به شما کمک میکند از وقوع یا عدم وقوع خیانت مطمئن شوید. به یاد داشته باشید که بدون آگاهی و اطمینان از خیانت مرد هرگز عکس العمل نشان ندهید. زیرا این اتهام میتواند تبعات بدی را به دنبال داشته باشد.

[caption id="attachment_11338" align="aligncenter" width="800"]مشاوره تلفنی خیانت همسر و درمان خیانت مشاوره خیانت همسر به صورت تلفنی[/caption]

مشاوره خیانت آنلاین برای مقابله با اثرات خیانت بر شریک زندگی

خیانت همسر می تواند تأثیرات شدیدی داشته باشد. یک مطالعه گزارش می دهد که فریب خوردن و خیانت ممکن است بر سلامت جسمی و روانی تأثیر منفی بگذارد. شخصی که شریک زندگی او رابطه داشته ممکن است احساسات زیر را به شدیدترین شکل ممکن تجربه کند:

اضطراب

افسردگی

افزایش پریشانی

اعتماد به نفس و عزت نفس پایین

سرزنش خود یا شرم

خشم

اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)

عملکرد ضعیف در محل کار

افرادی که خیانت میبینند، ممکن است رفتارهای پرخطر داشته باشند. این رفتارها می تواند شامل داشتن رابطه جنسی بدون محافظت یا رابطه جنسی تحت تأثیر مواد مخدر باشد. افزایش مصرف مواد مخدر یا الکل ممکن است یکی دیگر از این رفتارها باشد. پرخوری ، کم خوری و ورزش بیش از حد نیز می تواند در این مدت بیشتر شود.

اگر شریک زندگی شما رابطه خارج از ازواج داشته، مشاوره خیانت زن و مرد میتواند به بهبود وضعیت روحی شما کمک کند. همچنین میتوانید از مشاوره برای کمک به بازسازی رابطه و بازگشت اعتماد به رابطه خود استفاده کنید. یک توصیه مفید دیگر برای زوجین این است که اگر از ابتدا از مشاوره خیانت قبل از ازدواج بهره گیرند، تا حدود زیادی از خیانت و تبعات آن در امان خواهند ماند.

مشاوره خیانت و خانواده آویژه

https://psychology.avije.org/



:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

آیا رفتن به مشاوره خانواده ایده خوبی است؟

زوج‌ها و خانواده‌هایی که در بحران هستند و ایده‌هایشان در مورد چگونگی حل مسائل جاری خانواده تمام شده است، می‌توانند از خدمات مشاوره خانواده بهره‌مند شوند. خدمات خانواده درمانی مانند زوج درمانی، مشاوره ازدواج و سایر انواع درمانی مرتبط به افراد در بحران کمک می کند تا راه حل های واقعی برای مسائل خانوادگی پیدا کنند.

هزینه مشاوره خانواده چقدر است؟

خدمات خانواده درمانی، مشاوره ازدواج، مشاوره برای زوجین و خانواده ها بیش از همیشه مقرون به صرفه شده است. میانگین هزینه برای زوج درمانی در مشاوره روانشناسی آویژه 100 هزار تومان در ساعت است. این هزینه درمانی با میانگین کشوری سایر اشکال درمانی که پزشکان بالینی ارائه می دهند، از جمله زوج درمانی و خانواده درمانی، بسیار کمتر است. جایگزین های مقرون به صرفه ای برای یافتن خانواده درمانی آنلاین وجود دارد.

مشاوره آنلاین خانواده دسترسی آنلاین را به خانواده‌ درمانگران دارای مجوز ممکن می سازد. دسترسی به یک مشاور خانواده دارای مجوز در پلتفرم مشاوره خانواده آویژه وجود دارد. گزینه های مشاوره آنلاین با دسترسی 24 ساعته به یک مشاور خانواده  مقرون به صرفه است.

مشاوره خانواده چه می کند؟

خدمات مشاوره خانواده به خانواده هایی که در بحران هستند کمک می کند تا مهارت های مقابله ای بهتری را بیاموزند. خدمات مشاوره خانواده با ارائه جلسات درمانی بالینی با مشاوران خانواده به کودکان و خانواده هایی که نیاز به حل مشکلات خانوادگی دارند کمک می کند. خانواده درمانگر مجوز برگزاری جلسات بالینی درمانی با افراد و خانواده درمانی را به صورت گروهی دارد. خانواده درمانگران اغلب به عنوان یک مشاور ازدواج، مشاور سلامت روان، و مشاوره آنلاین برای زوج ها و خانواده ها عمل می کنند. برای سوالاتی در مورد خدمات مشاوره آویژه به سایت آویژه به آدرس psyhhology.avije.org مراجعه کنید.

از کجا می توانم مشاوره رایگان خانواده دریافت کنم؟

سازمان های خدمات اجتماعی و بهزیستی اغلب برای کودکان و خانواده ها مشاوره رایگان ارائه می دهند. سرای محله و سازمان های مذهبی ممکن است خدمات خانواده درمانی را به عنوان بخشی از خدمات اجتماعی خود برای زوج ها و خانواده ها ارائه دهند.

خدمات مشاوره رایگان بر خانواده درمانی، مشاوره ازدواج و مشاوره فردی متمرکز است. ازدواج و خانواده درمانی مجاز، مشاوره ازدواج و روابط را از دیدگاه حرفه ای ارائه می دهد. یک خانواده درمانگر ازدواج دارای مجوز، یک پزشک دارای گواهی هیئت مدیره است که در ارائه درمان فردی، خانواده درمانی، مشاوره بالینی و ازدواج درمانی متخصص است.

مزایای مشاوره خانواده چیست؟

یک مشاوره خانواده دارای مجوز می‌تواند به شما و خانواده‌تان کمک کند تا سیستم‌های داخلی خانواده را بهتر بشناسید و علائم محرک‌ها و درگیری‌های درون خانواده‌تان را شناسایی کنید. خانواده درمانی مکانی عالی برای هر یک از اعضای خانواده برای داشتن یک خط ارتباطی باز با خانواده درمانگر به عنوان یک میانجی بی طرف است. زوج های بحران زده و شرکای متاهل می توانند از طریق مشاوره خیانت با خود و شریک زندگی خود بیشتر بدانند. سکس درمانی برای زوج هایی که در اتاق خواب مشکل دارند نیز در دسترس است. وقتی یک خانواده درمانگر پیدا می کنید، متوجه می شوید که درمانگر ازدواج و خانواده دارای مجوز به عنوان یک مشاور سلامت روان عمل می کند و به زوج ها و خانواده ها می آموزد که چگونه تعارضات خانوادگی را با استفاده از تکنیک های اصلاح رفتار مانند درمان شناختی-رفتاری حل کنند.

معایب خانواده درمانی چیست؟

خانواده درمانی یکی از انواع درمانی است که می تواند زخم های قدیمی را تازه کند. جلسات با یک درمانگر ازدواج و خانواده برای درمان تک تک اعضای خانواده و کل خانواده طراحی شده است. یک خانواده درمانگر ممکن است مسائل حساسی را مطرح کند که ممکن است یکی از طرفین آماده بحث کردن نباشد. در این مورد، جلسات زوج درمانی بهتر است به جلسات درمانی فردی تبدیل شود تا زمانی که هر دو طرف آماده گفتگو در مورد چالش ها و موانع موجود در رابطه خود باشند. 

از مشاوره خانواده چه انتظاری می توانم داشته باشم؟

وقتی یک مشاور خانواده یا درمانگر خانواده پیدا کردید که به زوجین مشاوره می دهد، می توانید انتظار داشته باشید که بر اساس نیازهای خود و خانواده خود در معرض انواع مختلف درمان قرار بگیرید. خانواده درمانگران متخصصان سلامت روان هستند که در ارائه خانواده درمانی، زوج درمانی و درمان فردی تخصص دارند.

برخی از درمانگران خانواده به عنوان یک مشاور سلامت روان برای اعضای خانواده ای که با مشکلات مزمن سلامت روانی مانند اضطراب، افسردگی، اختلال استرس پس از سانحه یا ترومای درمان نشده دست و پنجه نرم می کنند، عمل می کنند. بسته به نیازهای خود و خانواده‌تان، ممکن است در معرض گفتگو درمانی، بازی درمانی، یا همکاری با روانپزشک و پزشک مراقبت اولیه خود قرار بگیرید تا مشکلات شدید سلامت روان را مدیریت کنید.

خانواده درمانی چگونه کار می کند؟

خانواده درمانی با گرد هم آوردن خانواده در یک اتاق (یا در یک جلسه مجازی جمعی) با یک مشاوره خانوداه کار می کند. درمانگر یا مشاور خانواده را از طریق پیمایش سختی‌ها، نگرانی‌ها یا سوالات مختلف خانواده راهنمایی می‌کند. خانواده درمانی می تواند به خانواده کمک کند تا ارتباط از دست رفته را پیدا کند یا هر مشکلی را با یک درمانگر حل کند. هنگامی که یک خانواده در مشاوره با هم هستند، می توانند مشکلات خانوادگی مانند موارد زیر را حل کنند:

  1. نگرانی های سلامت روان مانند سوء مصرف مواد در خانواده
  2. غم، فقدان یا مرگ در خانواده
  3. نگرانی برای رفتار کودک
  4. مشکل در برقراری ارتباط
  5. مشکلات مربوط به طلاق یا جدایی

یکی از نکات مهم در مورد مشاوره خانواده این است که خانواده درمانی فرصتی را برای همه اعضای یک خانواده ارائه می دهد تا صحبت کنند. در مشاوره، شما روی حل مشکلات کار می‌کنید، یکدیگر را درک می‌کنید و راه‌های جدیدی برای مقابله و برقراری ارتباط یاد می‌گیرید که خانواده‌تان می‌توانند تا آخر عمر از آنها استفاده کنند.

آیا بیمه مشاوره خانواده را پوشش می دهد؟

بیمه اغلب انواع خدمات سلامت روان از جمله خانواده درمانی را پوشش می دهد. شرکت بیمه درمانی خود را بررسی کنید تا ببینید تحت پوشش کدام ارائه دهندگان بیمه درمانی هستند. می توانید با شرکت بیمه درمانی خود تماس بگیرید تا در مورد طرح بیمه درمانی خود پرس و جو کنید، یا می توانید وب سایت آنها را بررسی کنید تا ببینید با چه ارگان هایی کار می کنند. همچنین بررسی کنید تا محل کار خود را ببینید تا ببینید برنامه کمک به کارمندان خود در زمینه مشاوره خانواده دارند یا خیر. اگر محل کار شما ندارد، محل کار همسرتان ممکن است یک برنامه کمک به کارمند داشته باشد پس حتما برررسی کنید. البته در ایران هنوز طرح پوشش بیمه خدمات مشاوره خانواده هنوز به ضرورت تبدیل نشده است.

شایع ترین مشکلات در خانواده چیست؟

برخی از رایج ترین مشکلات در خانواده عبارتند از مسائل مالی، مسائل مربوط به کار، شرایط سلامت روانی یا جسمی، مشکلات روابط، مشکل در محبت و نگرانی های والدین. یکی دیگر از معیارهای بالقوه برای مشاوره خانواده این واقعیت ساده است که خانواده ها گهگاهی تمایل دارند سرشان را پایین بیاورند - برخی بیشتر از دیگران.

هر خانواده منحصر به فرد است. به همین دلیل مهم است که همه تصمیمات والدینی را که مثل ما نیستند، «بد» یا «اشتباه» ندانیم. بسیاری از خانواده ها با نگرانی های مشابهی مانند نگرانی های مربوط به پول یا ارتباطات روبرو هستند، اما هیچ چیز آنقدر منحصر به فرد یا بیرون وجود ندارد که آن را به مشاوره برساند. یک متخصص واجد شرایط در مشاوره خانواده در حل مشکلات و کار با انبوهی از نگرانی هایی که ممکن است در یک خانواده ایجاد شود، به خوبی مهارت خواهد داشت.

اطلاعات موجود در این صفحه قرار نیست جایگزینی برای تشخیص، درمان یا مشاوره حرفه ای آگاهانه باشد. شما نباید بدون مشورت با یک متخصص بهداشت روانی واجد شرایط، اقدامی انجام دهید یا از انجام هیچ اقدامی اجتناب کنید. برای اطلاعات بیشتر لطفا شرایط استفاده را بخوانید.

پشتیبانی مورد نیاز خود را از یکی از درمانگران مرکز مشاوره آویژه دریافت کنید.

 


:: بازدید از این مطلب : 373
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

 شکست عشقی پسران سخت تر و عمیق تر از دختران است. البته اگر عشق باشد نه هوس. پسران بیشتر جاذبه جنسی خود را با عشق اشتباه میگیرند. اما اگر واقعا عاشق شوند تا آخر عمر عشق اول را فراموش نمیکنند. دیده شده پسری تا آخر عمر به خاطر شکست در عشقش ازدواج نکرده است. چون عشق پسران عمیق بوده و از روی احساسات نیست. همین باعث میشود شکست عشقی پسران عمیق تر و شدیدتر باشد. برای تشخیص میان عشق و میل جنسی، عشق را از نظر معنایی تعریف میکنیم: عشق از گیاه عشقه گرفته شده است. عشقه گیاهی است که به دور گیاهان دیگر میپیچد و گیاه را میخشکاند. کسی که عاشق میشود ذهن و روحش در گرو نگاه معشوق است. بی تاب و بی قرار یک نگاه، لبخند و یک کلام معشوق است. وقتی یک پسر ذهن و روح خود را به یک دختر میبازدفقط به او می اندیشد.

عشق مجازی

عشق مجازی به دو گونه است: عشقی که با محبت آغاز و به روابط جنسی ختم میشود. نوع دیگر عشق افلاطونی است که مانند داستان ها فقط و فقط دل باختن است و دیگر فرد به رابطه جنسی نمی اندیشد. در این نوع دل کندن مانند جان کندن است. شکست عشقی پسران در اینگونه، عواقب خطرناکی دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. شکست عشقی پسران به مراتب سخت تر از دختران است. پسرها نمیخواهند غرور خود را بشکنند و به همین دلیل غمهایشان را در خود نهان میکنند. مشاوره خانواده آویژه پیشنهاد میکند بعد از جدایی مشاوره بگیرند. با این روش راحت تر و منطقی تر با این موضوع برخورد میکنند. بهتر میتوانند به زندگی عادی ادامه دهند. در ادامه به عوارضی که ممکن است پس از جدایی دامنگیر پسران شود خواهیم پرداخت. شکست عشقی ممکن است مسیر زندگی پسران را تغییر دهد. آن را جدی بگیرید.

دلایل شکست عشقی پسران

دلایل شکست عشقی پسران عبارتند از 1- نا همگون بودن موقعیت دختر و پسر. این ناهمگونی ممکن است از نظر تحصیلی، مالی، زیبایی، و یا موقعیت اجتماعی باشد. 2- احساساتی بودن. ممکن است دختر بسیار احساساتی بوده و باعث شود پسر نتواند به کارهای عقلایی خود برسد. در واقع همان احساس مالکیت تام دختر نسبت به پسر. در این مواقع او میبیند به جای پیشرفت در جا زده و یا پس رفت میکند. 3- هدف از رفاقت. پسر برای رفاقت هدف داشته مثلا رابطه جنسی و میبیند نیازش از این طریق مرتفع نمیشود. 4- دروغ. پسرها و دخترها ابتدای آشنایی به دلیل احساس ضعف  با دروغ میخواهند خلا زندگیشان را درنظر دوست خودپر کنند. همین باعث عدم اعتماد میشود و به جدا یی منجر میشود. 5- دخالت خانواده. در برخی موارد نیز خانواده ها به دلایل مختلف دخالت میکنند.

تحمل شکست عشقی

6-یکی دیگر از دلایل شکست عشقی پسران طولانی شدن مدت دوستی است. خانواده دختر فشار می آورند ولی بعضی وقتها بدون دخالت خانواده هم بین پسر و دختردراثر طولانی شدن مدت دوستی اختلاف بوجود می آید. 7- موقیت پسر برای ازدواج. پسر موقعیت ازدواج نداشته و دختر از طفره رفتن پسر ناراحت شده و احساس میکند مورد سواستفاده قرار گرفته است. 8- تعصبی بودن. تعصب نیز از دلایل جدایی است. پسر یا دختر گمان میکند شخصی که با او رابطه داشته ممکن است با دیگری نیز رابطه داشته و یا خواهد داشت و بد دل میشوند.

یکی دیگر از دلایل شکست عشقی پسران ممکن است سرد شدن رابطه باشد. آنها با هیجان به دوستی تن میدهند ولی به مرور زمان هیجان اول آشنایی عادی شده و رابطه کم کم سرد میشود. شکست عشقی پسران فقط به این نیست که دختر او را ترک کند وقتی پسر از رابطه نا امید میشود نیز احساس شکست میکند.

عوارض شکست عشقی پسران

عوارض شکست عشقی پسران

از عوارض شکست عشقی پسران 1- سرخوردگی میباشد. او احساس میکند مورد پسند نیست. 2- افسردگی. همانگونه که دختر و پسر باهم احساس آرامش میکنند نبود یکی از آنها افسردگی می آورد. 3- پرخاشگری. رفتار پسر تغییر کرده و پرخاشگر میشودچون بخشی از آرامشش را از دست داده است. 4- جایگزین کردن. او یا رفقایش را برای جایگزین کردن بیشتر ملاقات میکند یا به دنبال دختری دیگر خواهد بود. 5- پناه آوردن به دخانیات یا مشروبات الکلی. 6- سردرگمی در کار و امور زندگی7- رها کردن تفریحاتی چون ورزش، کلاس های متفرقه و هنر آموزی. 8- افت قوای جسمانی. 9- بی خوابی در شبها و افزایش خواب روزانه9 - دوری از اماکن و کسانی که اورا به یاد معشوق می اندازد. 10- پسرانی که وضعیت مالی یا موقعیت اجتماعی خوبی ندارند با والدین رفتارشان عوض میشود. 11- در خود فرو رفتیگی عمیق.

از عوارض شکست عشقی پسران بسته به عمق و شدت عشق میتوان به نا امیدی و حتی اقدام به خودکشی نام برد. اما با تمام این تفاصیل میتوان از این عوارض پیشگیری کرد. به شرط اینکه در اقدام سرعت عمل داشته و از طریق روانکاوی و روانشناسی از عمق نفوذ این عوارض پیشگیری نماییم. واما دلیلی که برخی اوقات باعث شکست عشقی میشود تنوع طلبی آنان است . با وجود یک دختر که عاشقش هستند برخی اوقات بازیگوشی کرده و با دیگری ارتباط برقرار میکنند. از قدیم گفته اند و تجربه نیز نشان داده که دخترها در مورد رقیب حس ششم دارند. البته شاید حس ششم نباشد اما از رفتار و طرز برخورد پسر متوجه میشوند که رقیبی در کار است. بعد از آن شروع به تحقیق و امتحان کردن میکنند. و در جایی مچ آقا پسر بازیگوش را میگیرند.

عبور از شکست عشقی پسران

عبور از شکست عشقی پسران با صبر و آگاهی خانواده میسر میباشد. خانواده ها به جای دلداری دادن از مشاور کمک بگیرند و گام های اساسی برای بهبود حال جوان بردارند. خود او را برای مشاوره به یک مرکز معتبر برده و بگذارند او از راه درست زودتر بهبود حاصل نماید. در مواقعی که در خود فرو رفته با حرف های عامیانه او را ناراحت نکنند. با اصرار برای مهمانی بردن، اورا موذب نکنند. وقتی که بیخواب است با جملاتی مانند« وای تو هنوز نخوابیدی.. یا بخواب پسرم » اورا عصبی نکنند. زیرا او اگر میتوانست میخوابید. به خاطر داشته باشید روان او مانند تنی که زخمی است حساس شده و باید مراقب رفتار و گفتارمان باشیم. عبور از شکست عشقی پسران را نباید سرسری گرفت. چون ممکن است رفتار نا بجا اثر بدی بر روان و آینده او بگذارد. مشاوره با روانشناس و روانپزشک مسیر زندگی اورا تغییر میدهد.

زمان شکست عشقی پسران

زمان شکست عشقی پسران بستگی به سن تمایل به جنس مخالف دارد. پسران از یازده سالگی به ارتباط با جنس مخالف تمایل پیدا میکنند. زمان شکست عشقی پسران از پانزده تا بیست و پنج سالگی است. در مردان مسن تر نیز عشق و شکست دیده میشود. اما عمق آن به زمان جوانی نمیرسد. عوارض این شکست نیز مانند جوانی نیست یا کمتر است.

جلوگیری از شکست عشقی پسران

جلو گیری از شکست عشقی پسران به تربیت والدین بستگی زیادی دارد. والدینی که پسر را مادی بار می آورند. یا تنوع طلب بزرگش میکنند و اعتقاد دارند پسر حق بی وفایی داردباید منتظر شکست او هم باشند. والدینی که اعتقاد دارند در عشق هم باید مادیات را درنظر بگیرندمسلما پسر دختری را انتخاب میکند که والدین متمولی داشته باشد. جلو گیری از شکست عشقی پسران به تربیت صحیح بستگی دارد . والدین با دختر باید همزاد پنداری کنند. فکر کنند اگر دختر ما بود از پسر و خانواده اش چه توقعی داشتیم.

اما با تمام این صحبت ها گاه نیز پسر معصومانه عاشق میشود و دختر او را ترک میکند. خواستگار بهتر یا بی تفاوتی نسبت به عشق پسر میتواند دلیل جدایی باشد. برای پیشگیری باید در باره دختر شناخت پیدا کرد. علاقه اورا سنجید و باید دید نسبت به پسر علاقه دارد و حاضر است برای ماندگاری عشقشان سازگار باشد؟ یا عشق برای او تفریح و سرگرمی بیش نیست.

 جلوگیری از شکست عشقی پسران

سوالات متداول

آیا فقط عشقهای احساسی دچار شکست میشوند؟

خیر عشق هم مانند هر مورد دیگرزندگی در نوع عقلانی هم ممکن است دچار شکست شود. عواملی مانند دخالت، تغییر وضعیت شغلی و اجتماعی و ورشکستگی مالی که با ظرفیت تحمل افراد سازگار نیست.

زیبایی چقدر در عشق و شکست عشقی موثر است؟

زیبایی یعنی دلپسند بودن. با قشنگ و خوشگل تفاوت دارد. اصولا وقتی شما کسی را میبینید و از نگاه کردن به آن لذت میبرید یعنی برای شما زیبا است. که ممکن است در برخی موارد باعث جدایی هم بشود. مثل سوختن صورت یا بدن، معلول شدن و یا هر نقصی که زیبایی را از بین ببرد.

آیا عشق یکطرفه ماندگاری دارد؟

در برخی موارد بله. عشق نسبت به کسی که عاشق نیست ولی به دوست داشته شدن نیاز دارد. روابط ماندگار همیشه هم عاشقانه نیست.

خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد.



:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

مشکلات دوره نوجوانی در تمام نوجوانان کم و بیش وجود دارد. اما مهمترین آن ها به شرح زیر است:

  • ارضای نیاز جنسی
  • ترس ها
  • تعارض بین خواسته های والدین و همسالان
  • عدم کنترل رفتارها و هیجانات ناشی از تغییرات دوران بلوغ
  • کشمکش بین استقلال و وابستگی
  • سرکشی و طغیان
  • رشد هویت فردی و اجتماعی

امروزه مشاوره نوجوان یکی از حیاتی ترین نقش ها را در تربیت فرزندان دارد. به عقیده مشاوره نوجوان، نوجوانان همان بچه های کوچک و پدر و مادرانشان هستند که تا دیروز قربان صدقه اش می رفتند. فقط افکار و احساساتشان کمی تغییر کرده و باعث شده از والدینشان فاصله بگیرند. اما والدین عزیز بدانید با مدیریت درست ورفتارهای مناسب می توانید این مرحله سخت و حساس فرزندتان را پشت سر بگذارید و حتی بیش از پیش به آن ها نزدیک شوید. آیا می دانستید در دوران بلوغ فرزندتان، باید بیش از پیش نقش خود را به عنوان پدر و مادر ایفا کنید؟ آیا میدانید که جواب لجبازی فرزندتان، پرخاشگری و لجبازی نیست؟  تاثیر محبت و درک متقابل در این دوران تا چه اندازه مهم است؟ 

درباره مشاوره تلفنی نوجوان و عملکرد جالب آن در تربیت فرزندان چه می دانید؟
به نظر شما مشاوره تلفنی نوجوان کیست؟ آیا دوست دارید که با یک تلفن مشکلات نوجوانتان را به یک شخص ماهر بگویید و از او را راهکار بگیرید؟ آیا به دنبال آسان ترین راه برای مقابله با سخت ترین شرایط فرزندتان هستید؟ پس به مشاوره نوجوان تلفنی اعتماد کنید. او نیز مانند مشاوران دیگر در کنار شماست. با این تفاوت که نسبت به مشاوران دیگر به شما نزدیک تر است. انگار که در خانه و یکی از اعضای خانواده شماست. شاید با خود فکر کنید که مشاوره نوجوان تلفنی چه کمکی به شما می کند؟ شمایی که در کنار فرزندتان هستید و نمی دانید با او چه رفتاری کنید، یک فرد غریبه که از فرزندتان شناخت ندارد چطور می تواند به شما راهکار بدهد.

بلوغ و نشانه های آن چیست؟

دوران بلوغ نوجوانان، دوران خروج از دنیای کودکی و ورود به دنیای بزرگسالی است. طول این دوره نسبت به بعضی مراحل دیگر رشد مثل دوران بزرگسالی کوتاهتر است.

مدت و سن شروع بلوغ از فردی به فرد دیگر متفاوت است. اما به طورمعمول در پسران بین سنین 11 تا 15 سال و در دختران 9 تا 15 سالگی است.

  • علائم و نشانه های بلوغ 

شروع بلوغ غالبا با رشد موهای زیر شکم و آلت تناسلی و زیر بغل و رشد ریش و سبیل شروع می شود.

  • تغییر فشار خون و ضربان قلب
  • تغییر صدا خصوصا در پسران
  • زیاد شدن عرق بدن
  • جوش صورت
  • رشد پستان
  • رشد و بزرگ شدن رحم و واژن
  • ترشح استروژن
  • شروع قاعدگی در دختران
  • بزرگ شدن آلت جنسی
  • بم شدن صدا در پسران
  • تولید اسپرم
  • ترشح استروژن
  • بزرگ شدن غده پروستات
  • زیاد شدن قدرت جسمانی در پسران
  • زیاد شدن چربی پوست

 

چالش های والدین با نوجوانان کدامند؟

امروزه مشکلات نوجوانان با والدین شاید جدی تر از آن باشد که ما تصورش را میکنیم.  معمولا اکثر والدینی که به مشاوره نوجوان مراجعه می کنند از فرزندشان دل پری دارند و علاوه بر این نمی دانند چگونه با فرزندشان رفتار کنند.

  • از مهم ترین و شایع ترین مشکلات نوجوانان می توان به قدر نشناسی و تجمل گرایی آن ها اشاره کرد. از آنجایی که به قول خود نوجوانان زمانه عوض شده، هر روز یک مد به بازار می آید، نوجوان هم به خاطر اینکه دوست ندارد از هم سن و سالان خود کم بیاورد با خرید کردن های پر هزینه والدین خود را دچار مشکل می کند.
  • نوجوان معمولا خود رای و لجبار است. این فرد دوست ندارد کسی به او دستور دهد که چه کاری کند و چه کاری نکند. گاهی این رفتار او عواقب جبران ناپذیری به همراه دارد. با این نوجوان باید مدارا کرد و اگر حرفی هست اکیدا نباید با حالت دستوری با او حرف زد.
  • نوجوان به والدین دروغ می گوید.
  • نوجوان به شدت پرخاشگر است و رفتار بسیار بدی با والدین دارد.
  • والدین را به شدت تحت فشار قرار می دهد تا به نیازهای خود برسد.
  • نوجوان به شدت مضطرب است و این استرس و اضطراب را به والدین خود نیز منتقل می کند.

مشاوره نوجوان



:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی


امروزه مشاوره نوجوان یکی از حیاتی ترین نقش ها را در تربیت فرزندان دارد. به عقیده مشاوره نوجوان، نوجوانان همان بچه های کوچک و پدر و مادرانشان هستند که تا دیروز قربان صدقه اش می رفتند. فقط افکار و احساساتشان کمی تغییر کرده و باعث شده از والدینشان فاصله بگیرند. اما والدین عزیز بدانید با مدیریت درست ورفتارهای مناسب می توانید این مرحله سخت و حساس فرزندتان را پشت سر بگذارید و حتی بیش از پیش به آن ها نزدیک شوید. آیا می دانستید در دوران بلوغ فرزندتان، باید بیش از پیش نقش خود را به عنوان پدر و مادر ایفا کنید؟ آیا میدانید که جواب لجبازی فرزندتان، پرخاشگری و لجبازی نیست؟  تاثیر محبت و درک متقابل در این دوران تا چه اندازه مهم است؟

شاید بعضی از پدرو مادرها بگویند ما هم این دوران را پشت سر گذاشتیم. پس چرا ما این رفتارها را نداشتیم.. خوب عزیزان، شرایط زندگی، محیط، نوع برخورد والدین شما باعث می شد که شما را به فردی مطیع تبدیل کند. آیا شما فردی هستید که بمانند پدر و مادرتان، فرزندتان هم از شما حساب ببرد؟ آن هم در کمال احترام هم دوستشان داشته باشید وهم به خود اجازه نمی دانید رفتار بدی از خود نشان دهید. خوب قطعا شرایط تغییر کرده و عملکرد شما هم به عنوان پدر و مادر تغییر می کند. در این مقاله نکات کلیدی رفتار با نوجوان را توضیح خواهیم داد.

درباره مشاوره تلفنی نوجوان و عملکرد جالب آن در تربیت فرزندان چه می دانید؟

به نظر شما مشاوره نوجوان تلفنی کیست؟ آیا دوست دارید که با یک تلفن مشکلات نوجوانتان را به یک شخص ماهر بگویید و از او را راهکار بگیرید؟ آیا به دنبال آسان ترین راه برای مقابله با سخت ترین شرایط فرزندتان هستید؟ پس به مشاوره نوجوان تلفنی اعتماد کنید. او نیز مانند مشاوران دیگر در کنار شماست. با این تفاوت که نسبت به مشاوران دیگر به شما نزدیک تر است. انگار که در خانه و یکی از اعضای خانواده شماست. شاید با خود فکر کنید که مشاوره نوجوان تلفنی چه کمکی به شما می کند؟ شمایی که در کنار فرزندتان هستید و نمی دانید با او چه رفتاری کنید، یک فرد غریبه که از فرزندتان شناخت ندارد چطور می تواند به شما راهکار بدهد.

مشاوره نوجوان به دو شیوه  به شما کمک می کند:

  • در شیوه اول مشاور با پدر یا مادران عزیز سه یا چهار جلسه تلفنی صحبت میکند:

در این شیوه مشاوره در ابتدا خصوصیات فرزندانتان را مو به مو می پرسد. درباره شرایط خانواده و  محیط روانی نیز توضیحاتی از شما می خواهد. چیزهایی که او را ناراحت می کند. چیزهایی که باعث خوشحالی او می شود. این مشاوره طی یک یا چند بار صحبت تلغنی انجام می شود. در آخر مشاور راهکارهای کلیدی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

  • در شیوه دوم مشاور با نوجوان شما چند جلسه صحبت خواهد کرد

در این روش مشکلات فرزندتان را از زبان خودش می پرسد. علت این اختلالات را ریشه یابی کرده و پس از یک جلسه به او راهکار خواهد داد. در این مشاوره تلفنی علاوه بر حل مشکلات نوجوان آموزش هایی به او داده می شود که شامل موارد زیر است:

  • آموزش مهارت تصمیم گیری
  • الگو برداری از شخصیت های مهم و موفق
  • دادن اعتماد به نفس به نوجوان
  • آموزش اعتماد و احترام متقابل به نوجوان
  • آموزش نظم و مسئولیت پذیری

نوجوان کیست و چه خصوصیاتی دارد؟

به نظر شما نوجوان کیست؟ تعریف شما از نوجوانی چیست؟ به عقیده روانشناسان ، دوران نوجوانی، بحرانی ترین مرحله زندگی و دوران انتقال از وابستگی کودکی به استقلال، است که از 12 سالگی تا 18 سالگی متغیر می باشد. از آنجایی که این دوره با تغییرات شدید جسمی و جنسی و ترشح هورمون ها همراه است، در نتیجه باعث ایجاد دگرگونی و تغییرات زیاد در او خواهد شد. این تغییرات جسمی و روحی خواهد بود.

  • تغییرات جسمی

تغییرات جسمی نوجوان در سن بلوغ بزرگ تر شدن سینه ها و پر مویی و بزرگ شدن آلت تناسلی در مردان و درآوردن ریش و موهای آلت تناسلی و موهای زیر بغل است.

  • تغییرات روحی

اکثر نوجوانان در دوران بلوغ شرایطی مثل گوشه گیری، افت تحصیلی، پرخاشگری، لجبازی، تمایل به استقلال را تجربه خواهند  کرد.

با این تفاسیر به نظر شما نوجوان کیست؟

اهمیت مشاوره با نوجوان چیست؟

اهمیت مشاوره با نوجوان بیش از هر دوران دیگری حس می شود. زیرا در دوران نوجوانی شخصیت فرد شکل می گیرد و فرد در این شرایط باید خود و نیازهای خود را بشناسد. ممکن است در این دوران نسنجیده کاری کنید که تا آخر عمر سرزنش شوید. یا ممکن است بعضی از نوجوانان به دلیل شرم و حیا نتوانند مشکلات بلوغشان را به والدین خود بگویند. در حالی که این مشکلات هر روز بزرگ و بزرگ تر شده و به جایی می رسد که اثرات منفی آن تا سال ها روی جسم و روح آنها باقی خواهد ماند. به همین دلیل مراجعه به مشاور نوجوان توصیه خواهد شد.

اهمیت مشاوره با نوجوان به اینجا ختم نمی شود..

  • مشاوره با نوجوان راه و شیوه مناسب را برای جلوگیری از چالش ها به فرد نشان می دهد.
  • مشاور به نوجوان می آموزد که انجام چه کاری برای او پر خطر خواهد بود.
  • مشاور به شما الگوهای صحیح را برای زندگی می آموزد.
  • مشاور به شما می آموزد که مسئولیت کارتان را بپذیرید.
  • شما با کمک مشاور یاد می گیرید چطور از این مرحله بحرانی خلاص شوید.

ویژگی های روانشناختی نوجوانان چیست؟

شناسایی ویژگی های روانشناختی نوجوانان و به دنبال آن واکنش درست در مقابل هر یک از آن ها، به مطالعه و تحقیق نیاز دارد. دوران بسیار پر چالشی که همه ماها یک دوره آن را پشت سر گذاشتیم. آیا نوجوانی خود را به خاطر دارید؟ یا اگر نوجوان هستید چه خصوصیاتی در شما تغییر کرده؟ببینید این ویژگی ها، جزء ویژگی های دوران نوجوانی شما بوده یا خیر... مهم ترین ویژگی های روانشناختی نوجوانان عبارت است از :

  • نوجوان همه چیز می خواهد اما نمی داند چه چیزی باید بخواهد.
  • در رویا و تخیل است و زمانی که از دنیای خیالی خود بیرون می آید و با واقعیت روبرو می شود پرخاشگر و عصبی خواهد شد.
  • دوست دارد آزاد باشد. فکر می کند زیر سلطه پدر و مادر دست و پایش را بسته اند و احساس می کند مانند پرنده ای در قفس است.
  • نوجوان دوست دارد زندگی آرمانی خود را تشکیل دهد یا با مرد یا زنی که در رویای خود پرورانده زندگی کند.
  • نوجوان همه چیز می داند در حالی که چیزی نمی داند.
  • نوجوان پر از ترس است. ترس از آینده. فکر می کند که در آینده اتفاق بدی برایش خواهد افتاد.
  • نوجوان به شدت مضطرب است و استرس دارد.
  • نوجوان دوست دارد با جنس مخالف ارتباط برقرار کند.

درباره آسیب های اجتماعی دوره نوجوانی و دوران جوانی چه می دانید؟

آسیب های اجتماعی دوره نوجوانی به دلیل توسعه رسانه های اجتماعی، به سرعت در حال افزایش است. در نظر بگیرید نوجوان باید با چه مسائلی دست و پنجه نرم کند.. تغییرات هورمونی، بلوغ، فشارهای روانی اطراف و بالطبع مبارزه با وسوسه ها و مسائل جنسی هر کدام چالش جداگانه ای برای او به وجود می آورد. مقابله با این همه چالش قدرت می خواهد. اگر نوجوان بتواند از پس مشکلاتش بر بیاید، به او تبریک بگویید. غول دوران بلوغ را شکست داده است اما اگر نتواند و ضعف نشان دهد آثار مخربی برای او به همراه خواهد داشت. مشکلات اجتماعی یکی از آن هاست.

  • دزدی
  • اعتیاد به سیگار یا مواد مخدر
  • رفتارهای زشت و مخرب اجتماعی ( آزار شهروندان و بی قانونی)
  • حاملگی در دوران نوجوانی
  • افسردگی ها و مصرف قرص های ضد افسردگی
  • پرخاشگری در اجتماع
  • دوست شدن با جنس مخالف

و..... از جمله آسیب های اجتماعی است که نوجوان را تهدید می کند. توصیه مشاوران ما به والدین این است تا دیر نشده به داد فرزندان خود برسید. مشکل را ریشه یابی کنید. اگر نمی توانید از پس آن بر بیایید با یک فرد متخصص مشورت کنید تا او راه های مبارزه با این معضل بزرگ را در اختیار شما قرار دهد.

منبع : مشاوره کودک و نوجوان



:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

 

 

اگر از مشکلات خانوادگی رنج می برید که نمی توانید از پس آن برآیید،نگران نباشید خیلی ها مثل شما هستند. همه ما هنگام زندگی در یک خانواده از آن رنج می بریم. ازدواج با فردی که دوستش دارید و تشکیل خانواده یک افسانه نیست. در زندگی مشترک برخی از مشکلات به وجود می آیند، اما مشاوره خانوده راه های زیادی نیز برای رسیدگی به این مسائل وجود دارد.

هر خانواده ای مشکلاتی دارد و هر چه زودتر متوجه شویم که هیچ "پایان خوش" برای هیچ داستانی وجود ندارد، بهتر می توانیم وضعیت را مدیریت کنیم. هر فردی و هر خانواده ای دارای عیب هایی است. اما، مشکلاتی که ممکن است با آن روبرو شوید برای همه رایج هستند، حتی اگر فکر کنید که بدترین وضعیت ممکن را شما دارید.

بیایید ببینیم رایج ترین مشکلات خانوادگی چیست و چگونه می توانید آنها را مدیریت کنید.

1. دعواهای همیشگی خسته کننده

دعواها همیشه بد نیستند اما، دعواهای بدی وجود دارد که محیط را برای همه اعضای خانوداه خراب می کند. این نوع دعواها روابط را خراب می کند و همچنین بسیار خسته کننده است. گاهی اوقات، در یک رابطه، همه چیز به این بستگی دارد که به جای اینکه در مورد چه چیزی با هم بحث می کنید، چگونه در مورد راهکار ها با هم بحث می کنید.

پس بهتر است آرام بمانید، یک قدم به عقب بردارید تا انعکاس رفتار های منفی از خانوداه خارج شود. اگر شما با همان شدت طرف مقابل بحث و مشاجره کنید، دیگر نمی توان به چنین مسائل خانوادگی رسیدگی کرد.

2.اختلافات در تصمیمات والدین

بیشتر اوقات، دعواهای خانوادگی همه بر سر این است که بچه ها چگونه باید تربیت شوند. همه چیز با تصمیم گیری در مورد داشتن یا نداشتن بچه شروع می شود. در ادامه، ممکن است بر سر آموزش انضباطی، مدرسه، مذهب و بسیاری چیزهای دیگر در مورد کودک دعوا کنید. اشکالی ندارد که اختلاف نظر داشته باشید زیرا شما دو فرد مجزا هستید اما چنین مسائل خانوادگی نباید رابطه شما را از بین ببرد.

فهرستی از اولویت‌ها تهیه کنید و در مورد کارهایی که باید در آن زمینه انجام شود، بحث و گفتگوی کامل داشته باشید. اگر این ازدواج را پشت سر گذاشته اید، می توانید راه خود را از این طریق بیابید.

3. ایجاد تعادل بین و کار و زندگی

زندگی گاهی ناعادلانه است شما رویاهایی دارید اما برای تحقق آنها باید گاهی اوقات وقت خانواده خود را فدا کنید. شما این کار را برای خانواده‌تان انجام می‌دهید، اما اغلب آنها نمی‌فهمند. این تقصیر آنها نیست.

فقط باید کمی بیشتر زمان خود را مدیریت کنید. نیازی نیست به خودتان یا خانواده سخت بگیرید. فقط درک کنید که زمان با کیفیتی که با یکدیگر می گذرانید بیشترین اهمیت را دارد. بنابراین، برای آنها نیز وقت بگذارید.

4. مدیریت خانواده

به اندازه کافی سخت است که خود را سازماندهی کنید، اکنون خانواده ای دارید که باید از آن مراقبت کنید. وقتی شریک زندگی و فرزندانی برای مدیریت دارید، هرج و مرج اجتناب ناپذیر است.

 

بنابراین، بهتر است به دنبال یک راه حل هوشمند باشید. چندین برنامه به شما امکان می‌دهند کارهایتان را مدیریت کنید، یک برنامه معمولی بسازید و در موارد دیگر کمک کنید. همچنین می‌توانید همه اطرافیان خود را برای کمک به شما و ایفای نقش در خانواده برای جلوگیری از چنین مسائل خانوادگی تشویق کنید.

5. عدم ارتباط مناسب

وقتی علاقه دارید که خودتان را برای یک همکار ثابت کنید، خوب است. اما، شما نباید همان تمرین را در خانه انجام دهید. وقتی بین اعضای خانواده ارتباط نادرست وجود دارد، خیلی چیزها با هم اشتباه می شود. ارتباط موضوع هر رابطه ای است. اگر در آن ضعیف باشید، روابط نمی توانند رشد کنند.

اگر در خانواده مشکلات تعاملی دارید، باید با آنها صحبت کنید و راه حلی پیدا کنید. همیشه بهتر است ارتباط برقرار کنیم تا ارتباط نادرست.

6. برخی از اعضا به شما استرس وارد می کنند

این فرد می تواند همسر، شوهر، خواهر و برادر، بچه ها یا هرکسی که وقتی وارد خانه می شود منبع استرس شما باشد. درگیری های شخصی همیشه استرس زا و سخت هستند. گاهی ما را دیوانه می کنند.

اگر تعدادی از این اعضا را در خانه دارید، بهتر است قبل از ورود به خانه آماده باشید. مواجهه و درگیری پیش بینی نشده دردناک است تا اینکه از قبل برای آن آماده باشید. به خودتان زمان بدهید و درک کنید که آنها تغییر نمی کنند.

7. تقسیم کردن کارها

وقتی صحبت از کارهای خانه است، هیچ کس از آنها لذت نمی برد. اما از آنجایی که آنها چیزهای زیادی به ما یاد می دهند. شما نمی توانید فقط از این کارها اجتناب کنید. شما باید به فرزندان خود بیاموزید که چگونه می توانند نقشی در خانواده ایفا کنند و چرا باید این کار را بکنند. اگرچه کار آسانی نیست، اما راه هایی برای انجام آن وجود دارد.

قوانینی در خانواده تنظیم کنید و از برنامه‌های کنترل والدین برای کنترل آن‌ها استفاده کنید. به فرزندان نشان دهید که چه کسی رئیس است و از آنها بخواهید که کمک کنند.

8. دور بودن از خانواده

اگر به خانواده خود نزدیک نیستید، برای شما استرس بزرگی است. تعطیلات سخت ترین زمان هایی است که در کنار آنها نیستید. دلتنگی در هر زمانی ممکن است اتفاق بیفتد.

می توانید با آنها چت تصویری کنید، بیشتر اوقات با آنها صحبت کنید تا از این دلتنگی خلاص شوید. در اطراف خود دوستان خوبی پیدا کنید که باعث می شوند احساس کنید در خانه هستید.

9. یک عضو خانواده از بیماری روانی رنج می برد

زمانی که یکی از اعضای خانواده از بیماری روانی رنج می برد، یکی از سخت ترین مسائل خانواده است. این یک مسئله جدی است و می تواند اعضای خانواده را با شدت بالا تحت تاثیر قرار دهد. اما این افراد بیشتر از همه به حمایت شما نیاز دارند.

با این حال، کمک حرفه ای مشاوره خانواده ضروری است. شما نباید فقط به این دلیل که آن فرد یکی از اعضای خانواده است، موضوع را نادیده بگیرید. صبر داشته باشید و هر زمان که لازم بود از متخصص کمک بگیرید.

10. طلاق در خانواده

طلاق خانواده را نابود می کند. این یکی از مسائل واقعاً دردناک خانوادگی است. ساختار خانواده مطمئناً به این دلیل مختل شده است. اما، شما باید در کنار خانواده خود باشید و به آنها گوش بدهید. شما نباید در این ساعت نیاز به آنها ضربه بزنید یا آنها را ترک کنید.

طلاق برای همه سخت است. بنابراین، اگر فکر می کنید به آن نیاز دارید کمک بگیرید و در کنار خانواده خود باشید.

اینها برخی از رایج ترین مشکلات خانوادگی هستند که ممکن است با آنها روبرو شوید. اکنون که می دانید چگونه با آنها رفتار کنید، به مشکلات خانواده خود پایان خوشی را بدهید که شایسته آن است و خودتان زندگی آرامی داشته باشید.

منبع: مرکز مشاوره روانشناسی آویژه

 


:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 26 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

زنانی که به دنبال یک همسر باوفا هستند، ممکن است در انتخاب همسر، پسری را که یک درجه پایین‌تر از خود هستند را انتخاب کنند. تحقیقات جدید نشان می‌دهد ازدواج‌هایی که در آنها زن ظاهر بهتری نسبت به همسرش دارد، مثبت‌تر و حمایت‌کننده‌تر از سایر ازدواج‌ها هستند.

به گفته محققان فمیلیکو، دلیل آن این است که مردان برای زیبایی ارزش زیادی قائل هستند، در حالی که زنان بیشتر به دنبال داشتن همسری حامی علاقه مند و با وفا هستند.

محققان اذعان دارند که ظاهر ذهنی است، اما مطالعات نشان می‌دهد که استانداردهای جهانی در مورد زیبایی وجود دارد، از جمله چشم‌های درشت، ویژگی‌های «صورت نوزاد»، صورت‌های متقارن، به اصطلاح چهره‌های متوسط، و نسبت‌های خاص کمر به باسن در مردان در مقابل زنان.

تحقیقات گذشته نشان داده است که افرادی با ظاهر خیره کننده و خوشگل به یکدیگر جذب می شوند و هنگامی که به هم می رسند، رضایت بیشتری از رابطه عاطفی خود را گزارش می دهند.

با این حال، این مطالعات عمدتاً بر روی زوج‌های جدید انجام شده است و نشان می‌دهد که زیبایی یک از مهمترین معیار ها در مراحل اولیه ازدواج است.

اما نقش جذابیت فیزیکی در شراکت های تثبیت شده، مانند ازدواج، تا حدودی یک رمز و راز است.

همسران حامی و باوفا


محققان 82 زوج را که در شش ماه گذشته ازدواج کرده بودند و نزدیک به سه سال قبل از ازدواج با هم بودند، ارزیابی کردند. شرکت کنندگان به طور متوسط ​​در اوایل تا اواسط 20 سالگی بودند.

محققان در حالی که هر یک از همسران به مدت 10 دقیقه با شریک زندگی خود درباره یک مشکل شخصی صحبت می کردند، فیلمبرداری کردند. نوارها برای اینکه مشخص شود که آیا شرکا از مسائل و مشکلات همسرانشان حمایت می‌کنند، که شامل اهداف سالم‌تر خوردن، یافتن شغل جدید و ورزش بیشتر می‌شود، تجزیه و تحلیل شد.

یک شوهر منفی می‌گفت:
«این مشکل شماست، سعی کن با آن کنار بیایی»، در مقابل جملات مثبتی مانند « من کنارت هستم؛ چه کاری می‌خواهی برات انجام دهم؟» چگونه می‌توانم کمک کنم.'"

گروهی از «روانشناسان» آموزش دیده، جذابیت چهره هر یک از همسران را در مقیاسی از 1 تا 10 ارزیابی کردند که 10 کامل نشان دهنده زیبایی نهایی است.

حدود یک سوم از زوج ها شوهرجذاب تری داشتند، یک سوم زن جذاب تری داشتند و بقیه زوج ها ظاهری مشابه داشتند.

بیشتر بخوانید: بهترین عکس العمل در برابر همسر خیانتکار

زنان زیبا از شوهرشان


به طور کلی، شوهران زمانی که زن ظاهر بهتری داشت، رفتار مثبت‌تری داشتند.
دن آریلی، استاد اقتصاد رفتاری در برنامه MIT در هنر و علوم رسانه و دانشکده مدیریت اسلون گفت: این یافته «بسیار معقول به نظر می رسد». آریلی که در مطالعه اخیر شرکت نداشته است، می گوید:

"مردان به جذابیت زنان بسیار حساس هستند. به نظر می رسد زنان به قد و حقوق مردان اهمیت بیشتری می دهند."

شوهران زیبا تر از همسرانشان


در زوج‌هایی که شوهران جذاب‌تری داشتند، هر دو طرف کمتر از یکدیگر حمایت می‌کردند. در این رابطه روانشناسان بر این عقیده هستند، در این موقعیت زنان، از برخی جهات، سطح حمایتی را که از شوهران دریافت می‌کنند، منعکس می‌کنند.

«شوهری که از نظر جسمی جذابیت کمتری نسبت به زن خود دارد، با همسری زیبا تر از آنچه که شاید انتظارش داشته باشد، ازدواج می‌کند». "او همسری بهتر از آنچه در آن سطح خودش از لحاظ زیبایی است به دست می آورد. بنابراین او سخت تلاش خواهد کرد تا این رابطه و ازدواج را حفظ کند."

یک مشاوره خیانت روانشناسی میگوید: مردانی که جذاب‌تر از همسرشان هستند، از نظر تئوری به شرکای جذاب‌تر از همسر فعلی‌شان دسترسی خواهند داشت. ذهنیت «زن خوشگل تر میتواند جذاب تر باشد» می‌تواند این مردان را کمتر راضی و متعهد به حفظ ازدواج کند.

به گفته محققان، جذابیت فیزیکی شوهران برای زنان اهمیت چندانی ندارد. آنها می گویند، زنان بیشتر به دنبال شوهران حامی و متعهد هستند.

بنابراین به نظر می رسد عدم مشابهت در ظاهر زوجین از طرفی در واقع یک تطابق کامل است. آریلی طی یک مصاحبه تلفنی گفت: "بعید است که عدالت در هر بعد یکسان باشد." "این فقط به این معنی است که به طور کلی دو نفر با هم معنا پیدا می کنند."

منبع:

familico.ir



:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 دی 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

فهمیدن اینکه شریک زندگی تان خیانت کرده است، می تواند مانند یک تُن آجر باشد که بر سر شما آوار می شود. ازدواج شما ممکن است در وضعیت بحرانی قرار گیرد که ممکن است آن را از بین ببرد.

طبیعی است که بخواهید بدانید چرا شریک زندگیتان خیانت کرده است، اما به ندرت پاسخ ساده ای برای اینکه چرا یک نفر خیانت می کند وجود دارد. این می تواند نشانه ای از مشکلات دیگر در ازدواج شما باشد، می تواند به چیزی در گذشته شریک زندگی شما مربوط باشد، یا می تواند کاملاً به شما یا ازدواج شما ربطی نداشته باشد. بدون توجه به علت خیانت، شما احساسات پیچیده زیادی خواهید داشت که باید با آنها باید کنار بیایید، و زمانی که تصمیم می گیرید چگونه به جلو بروید، باید به چیزهای زیادی فکر کنید. این هشت نکته می تواند به شما کمک کند تا بدانید که بهترین واکنش در برابر خیانت چیست:

1. احساسات خود را بپذیرید

شوک، بی قراری، ترس، درد، افسردگی و سردرگمی طبیعی است. احتمالاً برای مدتی احساس خواهید کرد که در یک ترن هوایی عاطفی یا برزخ هستید. فراتر از درد داشتن یک همسر بی وفا، بهبود خیانت متاسفانه زمان می برد. انتظار نداشته باشید که ترکیبی از احساسات دردناک و بی اعتمادی از بین برود حتی اگر سعی دارید شریک زندگی خود را ببخشید و ازدواج خود را ترمیم کنید. این را باید درک کنید که ازدواج شما تغییر کرده است و طبیعی است که برای رابطه ای که قبلا داشتید غمگین و ناراحت شوید.

2. دنبال انتقام نباشید

خیانت شریک زندگی تان می تواند باعث خشم شما شود. در حالت خشمگین، اولین غریزه شما ممکن است این باشد که همسرتان را با صحبت کردن با دوستانتان (یا بدتر از آن در شبکه های اجتماعی) تنبیه کنید، یا به این فکر کنید که خودتان هم رابطه جنسی خیانتکارانه برقرار کنید. ممکن است از این نوع اعمال احساس رضایت موقتی داشته باشید، اما در نهایت می‌توانند علیه شما عمل کند و به جای تمرکز بر درمان و حرکت، شما را در حالت خشم و اندوه نگه دارند.

در بشتر مشاوره های خیانت فمیلیکو نیز ثابت شده است که باید قبل از اینکه به خانواده خود بگویید کمی فکر کنید. آنها احتمالاً در مورد آنچه که باید انجام دهید - ترک یا ماندن - نظرات متفاوتی دارند. اما هیچ کس واقعاً نمی‌داند که در ازدواج شخص دیگری چه می‌گذرد. در حالی که فکر می کنید چگونه می خواهید ادامه دهید، بهتر است جزئیات را خصوصی نگه دارید.

3. سعی کنید از خودتان مراقبت کنید

ممکن است به دلیل استرس واکنش‌های فیزیکی مانند حالت تهوع، اسهال، مشکلات خواب (خیلی کم یا زیاد)، لرزش، مشکل در تمرکز، عدم تمایل به غذا خوردن یا پرخوری داشته باشید. پس از پایان شوک اولیه، سعی کنید غذاهای سالم بخورید، بر روی یک برنامه بمانید، ساعات منظمی بخوابید، هر روز کمی ورزش کنید، آب فراوان بنوشید، و بله، کمی تفریح ​​کنید.

4. از سرزنش کردن خودتان اجتناب کنید

سرزنش خود، شریک زندگی یا شخص ثالث چیزی را تغییر نمی دهد و فقط انرژی شما را هدر می رود. سعی کنید نقش قربانی را بازی نکنید، اگر می توانید کمکش کنید، یا غرق در تاسف از خود شوید. این فقط باعث می شود که احساس ناتوانی و حس بدتری نسبت به خودتان داشته باشید.

5. بچه های خود را دور نگه دارید

این وضعیت بین شما و همسرتان است و نباید فرزندانتان را درگیر کند. حتی اگر تصمیم به پایان دادن به ازدواج خود گرفته اید، به اشتراک گذاشتن جزئیات مربوط به یک رابطه، فقط فرزندانتان را در موقعیت غیرقابل دفاعی قرار می دهد، آنها را دچار اضطراب می کند، باعث می شود آنها در وسط گیر کرده و مجبور شوند طرفی بگیرند.

6. به دنبال مشاوره باشید

سعی نکنید به تنهایی با بی وفایی کنار بیایید. قبل از اینکه تصمیمی در مورد پایان دادن به ازدواج خود بگیرید یا خیر، عاقلانه است که با یک مشاور زوج صحبت کنید، که بی طرف خواهد بود و می تواند به شما کمک کند بدون از دست دادن خونسردی خوددر مورد آنچه دقیقاً اتفاق افتاده است بینش پیدا کنید.

یک درمانگر باتجربه می تواند به شما کمک کند تا بهتر ارتباط برقرار کنید و احساس گناه، شرم و هر چیز دیگری را که ممکن است احساس کنید پردازش کنید. اگر تصمیم به پایان دادن به ازدواج دارید، می‌دانید که تمام تلاش خود را برای انجام آن انجام داده‌اید.

7. برای رابطه خود کاری کنید

اگر مشکوک هستید که این رابطه به احتمال زیاد منجر به پایان ازدواج شما می شود، کمی به مسائل عملی فکر کنید، مانند محل زندگی خود، اگر پول کافی برای پرداخت هزینه های ضروری خود دارید، و اگر بچه دارید، نوع ترتیب حضانت مورد نظر شما همچنین ممکن است بخواهید از شریک زندگی خود بخواهید که برای بیماری های مقاربتی آزمایش شود و اگر در حین یا بعد از رابطه رابطه جنسی داشته اید، خود را نیز آزمایش کنید.

8. امید داشته باشد

خیانت یکی از سخت‌ترین چالش‌هایی است که یک ازدواج می‌تواند با آن روبرو شود، اما همیشه به معنای پایان آن نیست. همانطور که در طول زمان روی عواقب بعدی کار می کنید، روشن می شود که چگونه به جلو بروید تا مرحله بعدی زندگی شما، با هم یا جدا از هم، شروع شود.

منبع: فمیلیکو



:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 دی 1400 | نظرات ()