نوشته شده توسط : مریم هاشمی

مشاوره زندگی

مشاوره زندگی همیشه در زندگی هرکسی انجام میشود . مشاوره با خانواده ، مشاوره با دوست ، مشاوره با حتی کسانی که نمیشناسیم . به شهری میرویم راه را بلد نیستیم « ببخشید آقا از کدوم طرف برم ؟ » « دوست عزیزم به نظرت شلوار چه رنگی بخرم ؟ » « بچه ها بریم شیراز یا شمال؟ » « مامان ماشینمو به نام همسرم بکنم یا خودم ؟» همه این ها مشاوره زندگی هستند . ما مشاوره میکنیم حتی اگر از درستی یا نادرستی تصمیمان آگاه باشیم « برم با همسرم آشتی کنم ؟ حیفه واسه هیچی زندگیمون خراب بشه » مشاروه زندگی انجام میدهیم حتی اگر تصمیم گرفته باشیم « برم بخرم من که میخوام بخرم » مشاوره زندگی به انسان اطمینان میبخشد . ما همیشه نیاز به تایید داریم . نیاز داریم کسی را در تصمیم گیری هایمان شریک کنیم . با این مشاوره به خود قوت قلب میدهیم .

مشاوره زندگی به ما کمک میکند با اطمینان قدم برداریم . مشاوره زندگی برای همه لازم است اما سوال اینجاست با چه کسی مشورت کنیم ؟ با همسرمان اختلاف داریم اگر باخانواده خود مشورت کنیم حق همسرمان را نادیده میگیرند . اگر با خانواده همسرمان مشورت کنیم حق مارا به نفع همسرمان نادیده میگیرند . مشاوره اگر درست انجام شود بهترین کار است . انسان را از سردرگمی میرهاند . انسان را از ورطه خود محوری و تنهایی بیرون میکشد . مهم اینست که پایه های مشاوره درست گذاشته شود . یک مشاوره خوب باید با کسی انجام شود که علم این کار را داشته باشد . بیطرف باشد . دارای قدرت تشخیص باشد . در هر زمینه ای تجربه داشته باشد . نسبت به مشورت گیرنده کینه یا دلسوزی بیش از اندازه نداشته باشد . مشورت گیرنده و مشاور منافع مشترک نداشته باشند.

مشاوره زندگی موفق

مشاوره خانواده موفق بدون در نظر گرفتن عقاید عوام انجام میشود . برخی هر لحظه برای دیگران زندگی میکنند . « فلان فرش رو بخرم بندازم خونه تا نگویند چه بی سلیقه است » در تربیت کودک : « اینکارو نکنی میگن بچه بدیه ... » و این عقیده نادرست را به کودک خود نیز انتقال میدهند . در نظر گرفتن نظر عوام و غیره در زندگی مسیر زندگی را به طرف سلیقه و خواست دیگران تغییر میدهد . مشاوره زندگی موفق برای کسانی است که با احترام گذاشتن به سلایق و عقیده دیگران برای خود زندگی میکنند . مشاوره زندگی موفق میگوید باید برای خواسته هایمان وقت بگذاریم . به رویاهایمان اهمیت بدهیم . رویاها خواسته های درونی ما هستند که در زندگی واقعی نتوانسته ایم به آن برسیم . پس تا جایی که میتوانیم آنها را وارد زندگی مان کنیم . البته برای اینکار حتما باید مشاوره بگیریم .

مشاوره زندگی موفق میگوید با توجه به توانایی هایت پیش برو . خواسته هایت را محدود نکن . به این بهانه که شاید شکست بخورم خود و خواسته هایت را محدود نکن . پرواز روزی رویا بود اما اتو و برادران ویلبررایت آنرا به زندگی واقعی کشاندند . اولین قدم همیشه سخت ترین قدم است . خود را با خواسته های کوچک حقیر نکن . آرزوهایت حتی اگر قابل دسترس نباشد میتواند یک ایده خوب ، یا هر چیز خوب دیگری باشد . خواسته هایت را بنویس و برای محقق شدن آنها ولو یک قدم در روز بردار . امید داشته باش و به همراهانت امید ببخش . آرزوهایت را برای همراهانت با اعتماد بگو . اگر چیزی در ذهن نقش میبندد میتواند وجود داشته باشد . این قدرت درونی توست که به آنها شکل میدهد . برای اینکه هیچ گاه از خواسته هایت نا امید نشوی مشورت کن .

زندگی

مرکز مشاوره زندگی آویژه

مرکز مشاوره زندگی آویژه امیدوارانه به آرزوهای شما می اندیشد مرکز مشاوره زندگی آویژه امیدوار است در آینده جامعه ای داشته باشیم پراز امید و آرزوهای محقق . جوانانی که  به خانواده خود اعتماد دارند . جوانانی که جامعه خود را دوست دارند . خانواده هایی که شاد هستند و برای شاد زیستن تلاش میکنند . مرکز مشاوره زندگی آویژه امیدوار است با مشاوره دادن به خانواده ها بتواند به پویایی آنها کمک کند . با مشاوره کودک برای کودکان محیطی آرام و دلچسب فراهم کند . مشاوره تحصیلی در مرکز مشاوره آویژه برای جوانان بصورت آنلاین و تلفنی انجام میشود . برای جوانان عزیز مشاوره نظام وظیفه میدهد . تمامی این خدمات به صورت تلفنی و آنلاین میسر میباشد . زوج های جوانی که تصمیم ازدواج دارند میتوانند از مشاوران زبده این مرکز کمک بگیرند . تست عشق ، تست ازدواج  و تست های دیگر در این مرکز انجام میشود .

مرکز مشاوره زندگی آویژه تمام تلاش خود را میکند تا در راه داشتن جامعه ای سالم گام بردارد . چگونگی رفتار درست با سالمندان ، رفتار با نوجوانان و جوانان به برخی دغدغه ها پایان میدهد . جوان و جامعه ، جوان و خانواده ، جوان و تحصیل ، جوان و ازدواج  و جوان و زندگی . خانواده و همیاری ، خانواده و کودکان ، خانواده و نوجوان ، خانواده وهمسر  و خانواده و مشکلات زندگی  از مواردی هستند که میتوانید مشاوره بگیرید . با مراجعه به وبسایت آویژه از طریق گوگل با این مرکز بیشتر آشنا شوید .

راهکارهای مشاوره زندگی

راهکارهای مشاوره زندگی راهی است برای رسیدن به مهارت های زندگی . یک انسان عاقل و بالغ با بکارگیری مهارت های زندگی میتواند از توانایی های خود بیشتر و بهتر استفاده میکند . راهکارهای رسیدن به مهارت ها بسیار مفید و سازنده است . راهکارهای مشاوره زندگی میگویند هرگز خود را در مقایسه با دیگران کوچک نکن . احترام به دیگران برای شما احترام ببار می آورد . در محبت به دیگران بی توقع باش . آنقدر به دیگران محبت کن که از ظرفیت آنها بیشتر نباشد . هرگز متوقع نباش کسی با ظاهر نا آراسته تو کنار بیاید انسان زیبایی را دوست دارد . با یک غلط به دیگران صفر نده . گذشت کن تا مورد عفو قراربگیری . وقت شناس باش . برای وقت دیگران که همان عمر آنها است احترام قائل شو . یادت باشد مهارت انسانها در قدرت شان هنگام عصبانیت سنجیده میشود .

به خاطرمان باشد وقتی با پرخاش هر حرفی از دهانمان بیرون می آید شنیده میشود . حرفی که شنیده شود درخاطر می ماند . زندگی دفتر مشق نیست  که غلط ها را پاک کنیم . یک اشتباه مکن است برای همیشه برایمان مشکل ساز شود . اگر زبان و رفتارمان را کنترل کنیم کمتر نیاز پیدا میکنیم دل شکسته دیگران راترمیم کنیم . ببخشیم و هنگام خطاها خود را به جای آنها بگذاریم و همزاد پنداری کنیم . آیا اگر ما در آن موقعیت قرار میگرفتیم چه رفتاری از خود بروز میدادیم .

مشترک

بهترین مشاوره زندگی موفق

بهترین مشاوره زندگی موفق زمانی مشخص میشود که مشاوره تمام شده باشد . آیا پس از این مشاوره احساس شادمانی و سبک بالی میکنیم ؟ آیا اکنون بر سر راه های بیشمار قرارگرفته ایم یا میدانیم چه کنیم ؟ در مشاروه زناشویی و زندگی مشترک به عیوب خود پی برده ایم ؟ اکنون میدانیم چگونه این نقص را مرتفع کنیم ؟ بهترین مشاوره زندگی موفقدر مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی مسیر زندگی ما راتغییر میدهد . یک مشاوره خانواده خوب میتواند زندگیها را از از خطرات جدی نجات دهد . برخی اوقات ما بسیار بد بین هستیم که نیاز به مشاوره داریم . در بعضی موارد نیز بیش از اندازه خوشبین هستیم و ساده لوحانه عمل کردن ما باعث فرو پاشی ما میشود . حال ممکن است فرو پاشی زندگی باشد یا اقتصاد خانواده و یا فرو پاشی روحی و روانی  .

تمام رفتارهایی که باعث خدشه دار شدن زندگی میشود اختلال محسوب میشود و نیاز به مشاوره و درمان دارد . شاید فکر کنیم فقط کسانی به روانشناس یا روانپزشک مراجعه میکنند که بیمار هستند . درحالیکه برخی ممکن است در ظاهر سالم اما رفتارشان باعث آسیب میشود بهتر است قبل از وارد کردن آسیب های جدی و جبران ناپذیر با مشاوره کنترل رفتار خود را دردست بگیریم .

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره تلفنی زناشویی و زندگی مشترک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع : Professional Counseling Services In Daily Life | BetterHelp

https://www.borna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%DA%98-162/1325234-%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%DA%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA



:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 شهريور 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

مقایسه همسر با دیگران

مقایسه همسر با دیگران مقایسه بعضی وقت ها نیک و برخی اوقات زیان آور و حتی مخرب است . مقایسه همسر با دیگران نیز از این قاعده مستثنی نیست . مقایسه همسر با دیگران اگر در جهت امید دادن باشد بسیا رخوب و مفید است . مثلا همسر ما در کسب و کار ورشکست شده و الان بسیار نا امید است . در اینجا و با این مثال دو وجه خوب و بد آنرا بررسی میکنیم . وجه بد اینست که بگوییم : « فلان شخص هم این کار را شروع کرد الان بیا برو ببین چه پولی پارو میکنه» . در این مقایسه همسر با دیگران هم زمان بدی را انتخاب کرده ایم و هم مقایسه بدی کرده ایم . لازم است او را آرام کرده و دلداری بدهیم تا بتواند دوباره شروع کند . در این مقایسه عملا به او گفته ایم لیاقت و تواناییش کمتر ازدیگران است .

حال وجه نیک مقایسه همسر با دیگران میتوانیم از کسی یاد کنیم که ورشکست شده و دوباره کار دیگری را شروع کرده و موفق شده است . در این مقایسه همسر با دیگران و جملات امیدوار کننده به همسرمان دلداری داده و به او امید بخشیده ایم.

دلایل مقایسه همسر با دیگران

دلایل مقایسه همسر با دیگران ریشه در تربیت کودکی دارد . دلایل مقایسه همسر با دیگران ممکن است خود همسر باشد . دلایل مقایسه همسر با دیگران ممکن است کم گذاشتن همسر از نظر عاطفی  ، جنسی و یا مالی باشد . حال به اجمال به دلایل مقایسه همسر با دیگران میپردازیم . ممکن است فرزند پسر یا دختر در کودکی با همسالان خود مدام مقایسه شده باشد . این کودک مقایسه کردن در ذهنش نهادینه شده است . او مدام شغل خود ، خانه خود ، پدر یا مادر خود و همسر خود را به مقایسه میگذارد . این فرد هیچگاه از زندگی خود و حتی قیافه و شغل خود راضی نیست . او مدام مقایسه میکند و دوست دارد در هر چیزی برتر و حتی بهترین باشد .

دلایل دیگر مقایسه ممکن است خود همسر باشد . همسری که مدام شریک زندگی و یا وضعیت زندگیش را با شخص دیگری مقایسه میکند . این رفتار را عملا به همسر او منتقل میشود . او همسر خود را وا میدارد اورا با دیگران مقایسه کند . دلیل دیگر مقایسه کمبودها هستند کمبود عاطفی ، جنسی ، ومالی . همسری که در امد خوبی دارد اما در خرج کردن خساست میکند . اودلیل می آورد که با این درامد برایش مقدور نیست بیشتر خرج کند . نا خوداگاه همسرش را به مقایسه با فرد مشابه وا میدارد . یا از نظر عاطفی به همسرش میگوید خسته هستم ناخوداگاه همسرش میگوید از فلانی بیشتر کار میکنی؟

همسر

عواقب مقایسه همسر با دیگران

عواقب مقایسه همسر با دیگران میتواند همین انتقال این رفتار به همسر و افراد خانواده باشد . فرزندان و همسر عملا یاد میگیرند  خود و وضعیت خود را با دیگران مقایسه کند . از عواقب مقایسه همسر با دیگران افسردگی ، حسادت ، رقابت نا بجا و ایجاد اختلاف در زندگی میباشد . قبول کنیم که برترین و بهترین وجود ندارد . اگر ما ادعا کنیم با زیباترین مرد یا زن ازدواج کرده ایم سخت در اشتباه هستیم . اگر فکر کنیم بیشترین درامد را داریم اشتباه میکنیم . همیشه کسی بهتر و شایسته تر وجود دارد .

از عواقب مقایسه همسر با دیگران اینست که ما در نهایت رضایت وقتی کسی را میبینیم که از همسر ما زیباتر است خدشه دار میشود . اگر کسی را ببینیم که همسرش را عاشقانه دوست دارد حسادت میکنیم . اگر کسی را ببینیم از همسر ما ثروتمندتر است بیمار میشویم . چون بهترین وجود ندارد . حتی اگر ما بهترین باشیم در وجهی از وجوه زندگی کمتر خواهیم بود . همین وجه کافیست تا ما را بیازارد . چون مطلق وجود ندارد . با این فلسفه روح ما هر لحظه دچار شوک های عصبی خواهد شد. همیشه ما دچار استرس خواهیم بود . و در واقع خودمان را در معرض بیماری روحی و روانی قرار میدهیم.

مقایسه همسر با دیگران از طرف زن

مقایسه همسر با دیگران از طرف زن بسیار خطرناک است . مرد همیشه میخواهد در نظر همسرش تکیه گاهی امن باشد . حال در ذهن همسرش همیشه کسی هست که از همسرش بهتر باشد . زیباتر یا خراج تر یا موفق تر . این قیاس از امیدواری مرد نسبت به همسرش میکاهد . مرد را از تلاش بیشتر باز میدارد . چون اعتقاد دارد هرچه میکند در نظر همسرش ناچیز است . مقایسه همسر با دیگران از طرف زن ممکن است از مرد فردی بسازد که برعکس مورد قبل تلاشش را بیش از حد زیاد کند . این همسر برای اینکه به رقبای خود میدان ندهد شبانه روز تلاش میکند .

ذهن او فقط متوجه یک جنبه زندگیست که همسرش هدایتش کرده است . او به موارد دیگر زندگی کم توجه خواهد شد . اگر این مقایسه مالی باشد این مرد دیگر حضور فیزیکی کمرنگی در خانواده خواهد داشت . اگر مقایسه عاطفی باشد مرد از نظر مالی افت خواهد کرد و به همین ترتیب مردی خواهیم داشت که در یک جنبه عالی و در وجوه دیگر ضعیف خواهد بود . مردی یک بعدی  و در عین حال فوق العاده عصبی ، زود رنج و پرخاشگر . .این مرد به خود به چشم یک وسیله تامین نیاز مینگرد . در جهتی تلاش میکند که از او خواسته شده ومقایسه شده . زندگی این زوج تبدیل به یک رابطه رباتیک میشود .ورودی ، پردازش و خروجی ....

با دیگران

مقایسه همسر با دیگران از طرف مرد

مقایسه همسر با دیگران از طرف مرد هم عواقب سو زیادی دارد . زن موجودی عاطفی ، احساسی و تاثیر پذیر است . مانند نهالی نازک که اگر بشکند ترمیمش مشکل خواهد بود . مقایسه همسر با دیگران از طرف مرد میتواند بر زن تاثیری عمیق بگذارد . زن دوست دارد از طرف مرد مقبول و رضایت بخش باشد . به محض مقایسه با دیگری ، برای جلب رضایت همسرش از قالب خود خارج شده و در ظرف دیگری میگنجد . شکل او میشود و رفتار و اعمالش تغییر میکند . فردی میشود با خصوصیت و شخصیت شخصی خود و رفتار دیگری . این چنین شخصی ثبات شخصیتی خود را از دست داده و چند بعدی میشود روحیه ای متزلزل ، نگران و شکست پذیر خواهد داشت .

این فرد اگر مورد انتقاد قرار بگیرد آنرا نمیپذیرد . حساس و زودرنج میشود . بهانه گیری او پایان ناپذیر خواهد بود . چون این خودش نیست که زندگی میکند بلکه مقلد کسی است که او نیست . بماند که مردی که در مقیاس دیگران همسرش را میسنجد به همان شخص اکتفا نخواهد کرد . او با دیدن فردی جدید بازهم به مقایسه خواهد نشست . زن که تازه در قالب کسی دیگر گنجیده بازهم باید مقلد دیگری بشود . این مرد با این مقایسه زندگی خود را یا از دست میدهد و یا به انحراف میکشد . زن دیگر منتظر نمیماند که همسرش اورا با کس دیگری مقایسه کند . این زن از مردش حرفشنوی نخواهد داشت . مردش در نظر او فردی متزلزل و کوچک خواهد بود.

چیست

مشاوره و خانواده

هر شخصی به محض اینکه در خانواده مشکلی ایجاد میشود بار اول را طبیعی میداند . وقتی مشکل برای بار دوم تکرار شود به فکر فرو میرود . بار سوم با نقش گرفتن چرا ها در ذهنش به فکر چاره می افتد . حال ممکن است با یک دوست درد دل کند . یا یک نفر از اقوام درجه یک مانند پدر یا مادر . هرکدام از اینها میتواند مشکل آفرین باشد . چرا که آنها فقط پای درددل یک نفر نشسته اند و دلیل و برهان طرف دیگر را نشنیده اند . این فرد با اطلاعات ناقصی که دارد به قضاوت می نشیند . معمولا در این قضاوت ها فردی که غایب است محکوم میشود . طرف اول به جای ترمیم رفتار خود یا همسر دچار پیش داوری میشود . او فقط به خود حق میدهد و خواهان تغییر رفتار همسر میشود . حال آنکه ممکن است درواقع خود او مقصر اصلی باشد .

حال اگر ما به جای چاره جویی از افرادی که نمیتوانند عادلانه قضاوت کنند به کسی مراجعه کنیم که هم علم آن را دارد و هم تجربه نتیجه بهتری دریافت خواهیم کرد . با مراجعه به بهترین مشاوره خانواده و روانشناسی میتوانیم چاره کار را بفهمیم . مشاوره خانواده از اصولی است که باید در هر خانواده رعایت شود . مشاوره خانواده و روانشناسی بیطرفانه قضاوت خواهد کرد و به جای قضاوت مشاوره خواهد داد . آسیب شناسی کرده و علت مشکل پیدا میشود . و برای زندگی آرام  و ازدواج موفق چاره بهتری خواهد اندیشید.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده  آویژه خدمات متنوعی را در زمینه ازدواج موفق به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع: 7 Ways Comparing Your Relationship To Someone Else's ...

https://virgool.io/@family_counselling

https://jamejamonline.ir/fa/news/1375405/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B7%D9%84%D8%A7%D9%82



:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 شهريور 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

داشتن یک خانواده موفق باعث می شود که شما بتوانید از زندگی، شغل و فعالیت های خود لذت ببرید. از نشانه های رابطه خانوادگی خوب این است که شما همیشه در مورد آن صحبت نمی کنید. فرض کنید رابطه خوب چیزی است همانند یک عینک برای فردی که چشمانش ضعیف است. این عینک مدام همراه او هست و دیگر به عنوان یک جسم خارجی به آن نگاه نمی کند پس اگر زندگی ، رابطه خانوادگی خوبی داشته باشید همانند عینک خواهد بود. اما زندگی مشترک به همین راحتی ها هم نیست و گاهی اوقات بروز مشکلات خانوادگی آن را سخت می کند و شما باید بیش از پیش برای حل مشکلات خانوادگی خود تلاش کنید.

اگر بخواهیم به طور کلی علت اصلی مشکلات خانوادگی را بیان کنیم این مشکلات همگی از عدم فهم درست اعضای خانواده از یکدیگر اتفاق می افتد و همانطور که در بالا ذکر شد یکی از اصلی ترین عوارض بروز مشکلات خانوادگی برهم خوردن آرامش شما است به طوری که دیگر نمی توانید از کار و زندگی و فعالیت های خود لذت ببرید و مدام ذهن شما مشغول آن مشکل خواهد بود فرقی هم نمی کند که فردی خانواده دوست باشید یا این که به خانواده اتان اهمیت ندهید، مشکلات خانوادگی گریبان شما را هم خواهد گرفت.

انواع مشکلات خانوادگی

تقسیم بندی های متنوعی می توان برای مشاوره مشکلات خانوادگی انجام داد و ما با توجه به موضوعی که داریم این نوع تقسیم بندی را برای این مقاله انتخاب کردیم:

مشکلات خانوادگی به دو دسته مشکلات درونی و مشکلات بیرونی تقسیم بندی می شوند

مشکلات درونی مشکلاتی هستند که به علت اختلاف بین اعضای خانواده ایجاد می شوند ولی مشکلات بیرونی آن هایی هستند که بخاطر دخالت دیگران ایجاد می شوند.

در ادامه پس از توضیح کوتاهی راهکارهای حل اختلافات خانوادگی را نیز برای شما توضیح می دهیم.

مشکلات درونی

همانطور که گفتیم مشکلات درونی به علت اختلاف میان اعضا اتفاق می افتد. ممکن است شما با فرزندان خود و یا اینکه با همسر خود به مشکل بر بخورید در این صورت باید بتوانید این مشکلات را مدیریت کنید تا زندگی مشترکتان روند درست خودش را طی کند.

[caption id="attachment_9195" align="aligncenter" width="1080"]انواع مشکلات خانوادگی اختلافات و مشکلات خانوادگی[/caption]

پول!!

تقریبا مطمئن هستم که حداقل یکبار در هر خانواده ای جر و بحث سر میزان درآمد و وضعیت مالی به وجود آمده است. طبق تحقیقات اختلافات بر سر مسائل مالی در 10 درصد از خانواده ها جزو مسائل جدانشدنی آن ها است. متاسفانه بسیاری از افراد در هنگام شروع رابطه به علت هیجان زیادی که در ابتدای آشنایی دارند گمان می کنند که وضعیت مالی برایشان چنان اهمیتی ندارد ولی همین که بعد از مدتی که می گذرد آرام آرام سر و کله مشکلات خانوادگی بر سر مسائل مالی پیدا می شود. به طور رایج کم بودن درآمد مرد، ولخرج بودن یکی از طرفین و یا توقعات بسیار زیادی که از زندگی دارند باعث می شود که زندگی خانوادگی این افراد روز به روز تلخ و تلخ تر شود.

و اما راه درمان این مشکل چیست؟

اگر بخواهم ساده بگویم  بهترین راه حل این است که اول خودتان را بشناسید! اگر واقعا آدمی هستید که مسائل مالی برایتان از اهمیت ویژه ای برخوردار است هیچگاه درگیر هیجانات ابتدای رابطه نشوید و اصلا همچین رابطه ای را شروع نکنید زیرا مطمئن باشید بر اساس تجربیات ما پس از چندین سال مشاوره دادن به خانواده ها، این موضوع چیزی نیست که بتوانید از آن صرف نظر کنید.

دومین راه حلی که می توانم برای این مشکل خانوادگی ارائه بدهم تلاش بیشتر است. در زندگی های مدرن امروزه بیشتر خانواده ها هم مرد شاغل است و هم زن. طرفین وقتی می بینند که با درآمد یک نفر به اهدافی که دارند نمی رسند سعی می کنند با ایجاد منبع درآمد دیگری تا حدی از مشکلات مالی خود کاهش دهند و به آرزوهای خود دست پیدا کنند.

[caption id="attachment_9196" align="aligncenter" width="1080"]تفاوت سبک زندگی تاثیر مشکلات خانوادگی بر آینده فرزندان[/caption]

تفاوت سبک زندگی

یکی از عوامل بروز مشکلات خانوادگی تفاوت سبک زندگی زوجین با یکدیگر است. تصور بکنید که شما همیشه عادت دارید شب ها زود بخوابید ولی همسر شما این گونه نیست و تا دیروقت بیدار است، او وقتی که می خواهد شب ها با شما صبحت کند می بیند که شما خیلی وقت است هفت پادشاه را هم در خواب دیده اید!! مسلما بعد از مدتی از این موضوع کلافه می شود و این جاست که اختلافات شما شروع می شود. به طور کلی خیلی ها از همان ابتدا به سبک زندگی یکدیگر توجهی ندارند در صورتی که غافل از این موضوع هستند که یکی از اصلی ترین مشکلات خانوادگی همین تفاوت های کوچک است که گاهی اوقات از نظر خودشان اصلا چیز مهمی نیست و به چشم نمی آید.

و اما راه حل این مشکل چیست؟

اول از همه باید بگویم که سخت گیری در این مسائل کاملا بیهوده است و اگر بخواهید طرف مقابلتان را تغییر بدهید باید بگویم سخت در اشتباه هستید، چون چیزی که در طی 20 سال شکل می گیرد را شما نمی توانید 1 ماهه تغییر دهید. پس بهترین راهکار این است که به یک روندی دست پیدا کنید. دقت داشته باشید وقتی هر کدامتان کمی از نوع زندگی اتان دست بکشید و مطابق میل همسرتان رفتار کنید به آسانی از این چالش نیز عبور می کنید.

قدردانی

بعد از مدتی که از زندگی مشترک می گذرد یادمان می رود که برخی از چیزها نباید توی رابطه تغییر کنند. یکی از این موارد قدردانی کردن است. کمی که از زندگی مشترک می گذرد دیگر برای کارهایی که همسرمان انجام می دهد قدردانی نمی کنیم. گویی کارهایی که انجام می دهد وظیفه اش است. همین موضوع باعث نارضایتی می شود.

برای برطرف کردن این مشکل راه حلی جز توجه مستمر به زندگی وجود ندارد. وقتی که شما به کوچک ترین تغییرات در همسرتان توجه کنید و با یک تشکر ساده این توجه را نشان دهید، هیچ وقت درگیر این مشکل نخواهید شد.

[caption id="attachment_9197" align="aligncenter" width="1080"]رابطه جنسی مشاوره مشکلات خانوادگی[/caption]

رابطه جنسی

مشاوره خانوادگی در زمینه روابط جنسی یکی از مسائلی است که مشاورین ما زیاد به آن بر می خورند. خیلی از زوج ها از زندگی جنسی اشان ناراضی هستند ولی سعی می کنند که آن را پنهان کنند و در مورد آن با کسی صحبت نمی کنند که این موضوع بسیار اشتباه است. نباید به مشکلات جنسی به عنوان یک مسئله خیلی خاص نگاه کنید بلکه باید خیلی ساده همانند مشکلات خانوادگی دیگر به آن رسیدگی کنید و در پی برطرف کردن آن باشید. بهترین راهکار این است که به یک مشاور خانواده مراجعه کنید و از او راهنمایی بخواهید و به دقت به صحبت های او عمل کنید. البته دقت داشته باشید درمان این نوع مشکلات صبر زیادی می خواهد ولی مطمئن باشید با تمرین در این زمینه به راحتی می توانید این موضوع را نیز حل کنید.

مشکلات با فرزندان

همه مشکلات خانوادگی به مشکل با همسر ختم نمی شوند و خیلی از زن و شوهرها با یکدیگر رابطه بسیار خوبی دارند ولی مشکلات خانوادگی آن ها از عدم سازش با فرزندانشان نشات می گیرد. در همین ابتدا باید بگویم شاید بتوان گفت مهم ترین کاری که یک زن و شوهر باید به طور مشترک با یکدیگر انجام دهند و خیلی هم باید به آن اهمیت بدهند تربیت فرزندانشان است. زیرا موارد بسیاری بوده اند که به ما مراجعه کرده اند و از فرزندانشان شاکی بوده اند ولی وقتی کمی با آن ها صحبت می کنیم متوجه می شویم نحوه تربیت آن ها  مشکل داشته است.

پس بنابراین با تربیت درست و اصولی فرزندانتان می توانید جلوی خیلی از مشکلات را بگیرید. ولی اگر به هر دلیلی با فرزندانتان به مشکل خوردید باید به این نکته توجه داشته باشید که آدم ها در سنین جوانی گارد خاصی نسبت به مسائل دارند و برای اصلاح رفتار در آن ها باید بسیار صبورانه عمل کنید و تا جایی که ممکنه از پرخاش دوری کنید.

تا اینجا عمده ترین مشکلات خانوادگی را که منشا همه ی آن ها خود اعضا هستند را بیان کردیم ولی نوع دیگر مشکلات متفاوت هستند و عامل آن ها بیرون از خانواده است.

مشکل با خانواده همسر

عدم سازگاری با خانواده همسر یکی از مشکلاتی است که هرطور شده است باید آن را حل کنید زیرا چیزی نیست که بتوان صورت مسئله آن را پاک کرد. شما نمی توانید بگویید این افراد را فقط یکبار در زندگی ام می بینم و دیگر با آن ها کاری ندارم، بلکه با ازدواج آن ها نیز جزیی از خانواده تو می شوند. پس اگر با آن ها مشکل داری باید حتما دنبال درمان مشکلات خانوادگی ات باشی. گاهی اوقات هم رفتار شما ایرادی ندارد و دخالت های نا به جا باعث بوجود آمدن مشکلات می شود در این مورد هم شما باید به فکر راه حل مشکلات خانوادگی اتان باشید زیرا در هر صورت تاثیرش را بر روی زندگی شما خواهد گذاشت.

[caption id="attachment_9198" align="aligncenter" width="1080"]مشکل با خانواده همسر شایع ترین مشکلات خانوادگی[/caption]

و اما راه حل چیست؟

ابتدا بگذارید بگویم بدترین کاری که می توانید بکنید این است که با آن ها قطع رابطه کنید. زیرا در این صورت همسرتان را در دوراهی انتخاب بین شما و خانواده اش قرار می دهید که بسیار کار اشتباهی است. شما خودتان را با این کار در مقابل همسرتان قرار می دهید در صورتی که در زندگی مشترک و حل مشکلات خانوادگی شما باید در کنار همسرتان قرار بگیرید و با هم در مقابل مشکلات! در حل مشکلات خانوادگی بهترین کار این است که ابتدا مشکل را با همسرتان در میان بگذارید و صادقانه از او راه حل بخواهید. اگر متوجه شدید که حل مشکل از عهده شما خارج است باید از یک روانشناس برای حل مشکل خود کمک بگیرید.

به طور کلی راه حل مشکلات خانوادگی در رفتار شما نهفته است. همه چیز به خود شما مربوط است. این که بدانید در کجا چگونه رفتار کنید خود از بروز مشکلات جلوگیری می کند. خانواده مشکل دار باید طرز فکرش به گونه ای باشد که به سمت ادامه ی زندگی سوق پیدا کنند و هر یک از اعضا مطمئن باشد که اگر مشکلی پیش آمد سایر اعضا همیشه در کنار او هستند و برای حل مشکلش به او کمک می کنند.

سوالات متداول

در مورد مشکلات خانوادگی مشاوره با دوستان و آشنایان مزیت بیشتری دارد یا روانشناس؟

روانشناس فردی متخخص و با تجربه در حیطه مشاوره است. از طزف دیگر روانشناس درگیری عاطفی یا ملاحظات دیگری با مشکلات دیگری رو به رو نیست. بدین ترتیب شما میتوانید با کسی همفکری کنید که نگاه جامعی به مشکل شما دارد.

چه زمانی برای درمان مشکلات خانوادگی باید دست به کار شد؟

هنگامی که با مشکلی روبه رو هستید که عملکرد های شغلی ، اجتماعی . خانوادگی شما را تحت تاثیر قرار داده است، شما باید به یک متخصص رجوع کنید.

آیا مشاوره خانواده فقط برای مشکلات خانوادگی است؟

خیر شما زمانی که در دوراهی یا انتخاب یک تصمیم مهم هستید مانند انتخاب همسر قطعا به یک هم اندیشی نیاز دارید.

 

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات کانال مرکز مشاوره خانواده آویژه را مطالعه نمایید.

بهترین مشاور خانواده در مورد طلاق



:: بازدید از این مطلب : 306
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

اختلافات زناشویی را چگونه حل کنیم؟

 

حل اختلافات زناشویی

حل اختلافات زناشویی نسبت به نوع مشکل و البته عواملی نظیر فرهنگ طرفین، سن سطح تحصیلات و همچنین سطح اجتماعی دوطرف میتواند متفاوت باشد. گاهی حل اختلافات زناشویی باید بین خود زن و شوهر صورت بپذیرد. چون بهترین نوع حل و فصل کردن مسائل مربوط به زندگی مشترک به گونه ای است که موضوع مورد نظر تا حد امکان از فضای خصوصی زن و شوهر خارج نشود.

در صورتی که ابعاد و عمق اختلافات وسیع تر باشد بزرگترهای دو خانواده یعنی افراد موثر و باتجربه میتوانند برای مشکل گشایی و کمک به زوجین وارد عمل شوند. البته بزرگترها باید توجه داشته باشند که در این موقعیت ها از انصاف و تعادل خارج نشوند و کمک آنها تبدیل به خیانت در زندگی زوج نشود. در موارد پیچیده تر نیز عاقلانه ترین کار بهره بردن از مشاوره خانواده یا مشاوره زناشویی و زندگی مشترک میباشد که از پرکاربردترین زیرشاخه های علم روانشناسی هستند.

بهترین شیوه حل اختلافات زناشویی چیست؟

شیوه حل اختلافات زناشویی همانطور که ذکر شد بسیار متفاوت است. زمانی که زوجین برای حل مشکلات به وجود آمده در زندگی زناشویی مشاوره حضوری روانشناسی را انتخاب میکنند معمولا سریع تر و با کیفیت بالاتری به نتیجه دلخواه میرسند. این به خاطر این است که روانشناسی که در حوزه مشاوره خانواده فعالیت میکند به صورت روزمره با این مشکلات و البته در مورد موضوعات مختلف سر و کار دارد. او ممکن است مشکلی که برای اولین بار برای زن و شوهر به وجود آمده را برای چندین بار و برای افراد مختلف حل کرده باشد. بخاطر همین آگاهی یک روانشناس میتواند در انتخاب شیوه حل اختلافات زناشویی برای زوجین مختلف موفق تر باشد. معمولا روانشناسان از شیوه های زیر برای حل مشکلات زناشویی استفاده میکنند:

  • روانکاوی برای حل تعارضات فردی
  • از ابهام در آوردن شرایط زندگی افراد با پیدا کردن مشکل اصلی
  • تشخیص بیماری روانی احتمالی در زوجین

چگونگی حل اختلافات زناشویی

چگونگی حل اختلافات زناشویی توسط روانشناس به سبک و شیوه او در کار کردن بستگی دارد و هر مشاور ممکن است روش خود را برای حل مشکلات زناشویی داشته باشد. برای اینکه بیشتر با چگونگی حل اختلافات زناشویی توسط روانشناس آشنا شویم به این موارد دقت کنید:

  • برخی روانشناسان از تشکیل جلسه سه نفره و گفته شدن مشکلات زن و شوهر به صورت رو در رو استفاده میکنند.
  • برخی روانشناسان زن و مرد را به صورت جداگانه ویزیت میکند.
  • بعضی از روانشناسان که دیدگاه زیستی به مسائل دارند مراجعان خود را از زاویه پزشکی نیز مورد بررسی قرار میدهند و تاثیر بیماری ها و مشکلات روان تنی را در مرجعان خود مورد واکاوی قرار میدهند.

اختلافات

روانشناسی مشکلات زناشویی چه کمکی به زوجین میکند؟

روانشناسی مشکلات زناشویی علاوه بر حل مشکلات موجود بین زن و شوهر در پیشگیری از بروز تنش در رابطه نیز برای زنان و مردان برنامه های زیادی دارد. در اینجا به چند نکته برای پیشگیری از بروز اختلافات زناشویی اشاره میکنیم:

  • در روانشناسی مشکلات زناشویی دائم تاکید میشود که زوجین وقت مناسب را برای حرف زدن انتخاب کنند تا نتیجه دلخواه حاصل شود.
  • زوجین حتما باید اهمیت برطرف شدن نیاز جنسی و تاثیر آن بر کیفیت رابطه زناشویی را درک کنند.
  • رازداری از جمله مواردی است که در همه شیوه های روانشناسی زناشویی به عنوان تحکیم کننده رابطه از آن یاد میشود.

بهترین نکات برای مدیریت اختلافات در زندگی زناشویی کدام است ؟

مدیریت اختلافات در زندگی زناشویی بسته به نکاتی میباشد که زوجین ملزم به رعایت آنان هستند. برخی از اعمالی که در مدیریت اختلافات در زندگی زناشویی کارآمد هستند عبارتند از:

  • هیچ زوجی پیدا نمی شود که کاملا به هم شبیه باشند. زوجین باید تلاش کنند که بیشتر روی نقاط اشتراکشان تمرکز کنند تا نقاط اختلاف.
  • زن و مرد نباید در حضور جمع اختلافات خود را مطرح کنند. این کار معمولا عواقب خوبی را به دنبال ندارد.
  • برای مدیریت بهتر زندگی به زوجین اللخصوص زوجین کم تجربه تر پیشنهاد میشود که از مشاور کمک بگیرند.

اختلافات خانوادگی و طلاق چه ارتباطی باهم دارند؟

اختلافات خانوادگی و طلاق رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند. شاید در نگاه اول اختلافات خانوادگی و طلاق از هم فاصله داشته باشند ولی حقیقت چیز دیگری است. به وجود آمدن اختلاف بین زن و مرد یک امر طبیعی است ولی زوجین حتما باید بدانند که نباید بخاطر آرام شدن شرایط در لحظه موضوعات بین خود و همسرشان حل نشده باقی بماند. وقتی اختلافات بین زن و شوهر نادیده گرفته میشود و آنها به اسم مدیریت زندگی دائم مشکلات را نادیده میگیرند، کم کم پای بی میلی به همسر، دروغ ، خیانت و خیلی از آسیب ها به زندگی زوجین باز میشود که زمینه را برای جدایی و طلاق فراهم میکند. اختلافات خانوادگی و طلاق و رابطه بین آنها را زوجینی بهتر درک میکنند که به دلیل عدم رعایت موارد ذکر شده متحمل آسیب های زیادی شده اند.

دیدگاه روانشناسی در مورد حل اختلافات زناشویی چیست؟

در زندگی مشترک زمان های زیادی وجود داره که دو طرف دچار اختلاف و دعوا میشوند البته بخشی از این دعواها طبیعی هست چرا که دو نفر که کاملا با هم‌ متفاوت هستند. وقتی در کنار هم قرار میگیرند اختلاف نظر هاشون طبیعیه و حتی از قدیم گفته میشد که دعوا نمک زندگی هست.
اما آنچه مهم است اینه که ما چگونه دعوا و اختلاف را مدیریت کنیم تا به اصل رابطه آسیب نزند.
پس به جای اینکه به دنبال این باشید که در زندگیتون اختلاف وجود نداشته باشد که از محالات هست به دنبال این باشید که چگونه اختلافات رو حل کنید.

  • گام های اول و دوم در اختلافات زناشویی  کسب تفکر منطقی و همدلی برای ایجاد گفتگوی مناسب است.

در این مطلب میخواهیم به یک نکته اساسی که در حل اختلافات زناشویی مهم هست اشاره کنیم که متاسفانه عدم توجه به اون خیلی مشکلات را ایجاد خواهد کرد و باید حتما ان را رعایت کنیم. وقتی یک زن و مرد دچار اختلاف نظر میشوند یه رابطه ساده دو طرفه وجود داره که در اون نهایتا دو فرد وجود دارند که اختلاف نظر دارند و خیلی ساده با گفتگو میشه به حل اون پرداخت و حرفهای هم رو شنید و حتی اظهارنظر هم کرد و انرژیشون بر روی هم متمرکز میشود.

اما متاسفانه بسیاری از زوجین در هنگام مواجهه با اختلاف با همسرشون بلافاصله پای دیگران را وسط میکشند چه با این نیت که همسرشون رو محکوم کنند و چه با این نیت که از همسرشون حتی دفاع کنند.
مثلا یک خانم از مردش به خاطر رفتار نامناسب مادر ایشون شکایت میکنه و میگه ایشون فلان حرف رو بهم زده و اون آقا یا به مادرخانم زنگ میزنه که چرا دخترتون پشت سر مادر من داره حرف میزنه تا بخواد خانمش رو محکوم کنه یا به مادر خودش زنگ میزنه که چرا این کار رو با خانمم کردید و بخواد از خانمش دفاع کنه.
در بیشتر این موارد شما مشاهده خواهید کرد که بعد از این رفتار زندگی شما دچار مشکلات زیادی میشود وحتی اصل مساله فراموش میشود و حتی گاها تا مرز جدایی پیش میرود.

دلیل این اتفاقات این هست که با حضور افراد خواه از خانواده خودمان یا همسرمان اون رابطه ساده زن و شوهری که داشتیم دچار پیچیدگی میشود.

چرا که اگر در اون رابطه قبل فقط دو نفر بودند که با هم حرف میزدند و از خودشون دفاع میکردند حالا باید حرفهای یک یا چند نفر دیگه رو هم بشنوند و از خودشون دفاع کنند و این باعث میشود انرژی که صرف فقط همسرشون میشد را تقسیم کنند از طرفی با حضور افراد دیگر در این اختلاف هم زن و هم مرد سعی میکنند با اون فردی که وارد این رابطه شده برای دفاع از خودشون و برای مقابله با همسرش ائتلاف کنند و این خود باعث برهم خوردن تعادل در رابطه میشود.

از طرفی شخصی که وارد این رابطه شده نه آنچنان که باید زن و شوهر رو درک میکنه و هم نمیتونه بی طرفی خودش رو داشته باشه

چرا که بالاخره به یکی از زن و مرد وابستگی نسبی داره و درسته که در ابتدا ممکنه جوری رفتار کنه که بخواد بی طرف باشه ولی در ادامه حتما طرفداری خواهد کرد.

پس آنچه که ما میخواهیم بگوییم این است که تا آنجایی که امکان دارد ابتدا اختلافات را با گفتگو با یکدیگر حل کنیم و نگذاریم احساسات اولیه اختلاف ما را چنان هیجانی بکنه و باعث بشه خودمان زمینه دخالت دیگران را فراهم کنیم چراکه به قول قدیمی ها گرهی را که با دست باز میشه با دندان باز نمیکنند.
البته اگر دیدیم اختلاف خیلی شدیدتر داره میشه و دو نفر نمی توانند به نتیجه واحدی در حل اون برسند حتما با افرادی که صلاحیت مشاوره و گفتگو کردن دارند که این افراد میتوانند یک مشاوره متبحر و یا فردی فرهیخته از خانواده دوطرف باشند مساله رو مطرح کنیم.
پس گام سوم در اختلافات زناشویی پس از گامهای اول و دوم که تفکر منطقی و همدلی بود، جلوگیری از پیچیده شدن مساله باعدم ایجاد دخالت دیگران هست.

 زناشویی

سوالات متداول

آیا دخالت در زندگی زوجین توسط والدین مفید است؟

اگر کنترل زندگی را از دست زن و مرد  خارج کند و آنها تصمیم گیرنده های اصلی برای زندگی نباشد بسیار مضر است.

طلاق عاطفی یعنی چه؟

 طلاق عاطفی یعنی زن و شوهر به صورت قانونی و ظاهرا در زندگی مشترک به سر میبرند ولی به لحاظ عاطفی کششی به هم ندارند.

سه مورد از آسیب های خطرناک زندگی زناشویی چیست؟

خیانت ، تحقیر کردن یکدیگر، دوری زن و مرد از لحاظ عاطفی

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد. جهت کسب آموزش های بیشتر این مقاله لاتین را مطالعه کنید. منبع: (3 Ways to Resolve Conflict in Marriage )

https://www.borna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B1%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%DA%98-162/1325234-%D9%88%D8%B8%DB%8C%D9%81%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%DA%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

https://psychology.avije.org/

 


:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 28 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

مشاوره زناشویی تلفنی

چرا اخیرا مشاوره زناشویی تلفنی بیشتر مورد توجه همگان قرار گرفته است ؟ یکی از دغدغه های زوجهای جامعه ما اینست که آیا زناشویی مناسبی با همسر خود دارند یا خیر . گفتگو و صحبت در مورد زناشویی تا چندی پیش یک تابو بود . بیشتر زنان و مردان نگران هستند اگر بخواهند در مورد زناشویی بپرسند به بی حیایی متهم شوند . در حالیکه این حق هر زن و مزد است در مورد زناشویی بداند . زناشویی یکی از وظایف زن و مرد میباشد .اکنون با وجود اینکه افکار عمومی درمورد زناشویی روشن شده اما هنوز هم صحبت در باره آن باعث شرم میشود . مشاوره زناشویی تلفنی میتواند این شرم را کنار زده و باعث شود فرد به راحتی مشاوره نماید . از دیگر مزایای مشاوره زناشویی تلفنی اینست که بدون صرف اوقات حاشیه ای میتوان مشاوره نمود .

در شهرهای بزرگ برخی اوقات ترافیک سنگین مانع میشود تا برای مشاوره زناشویی به یکی از مراکز مراجعه کنیم . مشاوره زناشویی تلفنی بدون اصراف وقت مشاوره را برای ما راحت میکند .  سرمای زمستان و گرمای شدید تابستان نیز یکی دیگر از موانع مشاوره میباشد که مشاوره ازدواج تلفنی این امر را برای ما قابل دسترس مینماید . در مواردی که ما دریک شهر زندگی میکنیم ولی مرکز مشاوره مورد اعتماد ما در شهر دیگر است . بازهم مشاوره تلفنی کمک بزرگی به ما میکند . مشاوره زناشویی تلفنی راهی راحت ، قابل دسترس و محرمانه برای مشاوره همگان .

مشاوره زناشویی تلفنی و آنلاین

مشاوره زناشویی تلفنی و آنلاین در دنیای امروز اینترنت و دنیای نت حرف اول را میزند . با تمام محاسنی که برای مشاوره تلفنی عنوان میشود نواقصی نیز دارد . مشاوره زناشویی تلفنی و آنلاین این نقص را تا حدودی برطرف نموده است . زناشویی چون در ارتباط با تعامل همسر میباشد در برخی مواقع حضور همسر لازم است . زمانی میتوان گفت یک زناشویی کامل و خوب است که رضایت همسر جلب شده باشد .

مشاوره زناشویی تلفنی و آنلاین این امکان را میدهد که در یک مشاوره زناشویی زن ، مرد و مشاور هرسه با هم حضور داشته باشند . در مشاوره زناشویی تلفنی و آنلاین زن و مرد هر دو در حضور هم خواسته هایشان را بیان میکنند . ممکن است زن یا مرد در اثر شرم نتوانند حرفهایشان را به هم بزنند . ممکن است در اثر رودر بایستی این حرفها بیان نشود . و یا ترس از مورد قضاوت قرار گرفتن نتوانند خواسته هایشان  را به هم بگویند . دراین جلسه سه نفره مشاور با توجه به علم روانشناسی آنها را وادار به گفتن خواسته ها خواهد کرد . در این گفتگو مشکلی اگر هست رفع خواهد شد .

زناشویی امری حسی و هیجانی است  و حس و هیجان هر شخص با دیگری تفاوت دارد . حتی به جرات میتوان گفت حس و هیجان یک شخص در هر زمان متفاوت است . زناشویی مانند دارو نیست که برای سرما خوردگی یک نسخه پیچیده شود و برای پوست یک دارو . زناشویی کاملا به حس رضایت و تحریکات جنسی بستگی دارد .

مشاوره

مرکز مشاوره زناشویی تلفنی

مرکز مشاوره خانواده با توجه به اینکه هر یک از عوامل تجربه خاص خود را دارند سریع تر شما را یاری میکنند . مرکز مشاوره زناشویی تلفنی با داشتن روانشناسان ماهر و با تجربه میتواند همراه خوبی برای شما باشد . یک مرکز مشاوره زناشویی تلفنی با ترجمه مقالات مختلف با دنیا در ارتباط است . این مراکز از طریق اینترنت با جدیدترین علوم و دستیافته های علم روانشناسی و روانپزشکی به شما یاری میرسانند . مراکز مشاوره با  حس همنوعدوستی و انجام خدمات  بهتر تلاش میکنند تا رضایت مراجعین خود را جلب کنند . در هر شهر مراکز مشاوره وجود دارند . اهمیت این مراکز اکنون بر همه روشن شده است . فرهنگ مشاوره در میان مردم بخوبی جا افتاده است . هر مشکلی برای هر کسی بوجود می آید بی وقفه به یکی از این مراکز مراجعه میکنند .

بر خلاف چند دهه پیش که همه خود را کامل میدانستند و کمتر مشورت میکردند اکنون همه به مشاوره نمودن افتخار میکنند . یا امر خطیر مشاوره به گیس سپیدان و ریش سفیدان واگذار میشد حال آنکه همسران جوان نیاز داشتند به روز باشند . مهمتر از آن جانبداری هر بزرگتر از اقوام خویش و یکطرفه انجام میشد . اکنون با توجه به تعدد این مراکز کار جوانان آسانتر شده است .

مشاوره زناشویی تلفنی خانواده

مشاوره زناشویی تلفنی خانواده نه تنها برای زن و شوهر مفید است بلکه برای تمام اعضا خانواده نیز فایده دارد . در خانواده ای که زناشویی دزست انجام میشود تنش کمتر است . بی اعتنایی و بی حوصلگی جایگاهی ندارد . ذهن پدر و مادر خانواده درگیر نیست .  زناشویی و رابطه جنسی ده درصد زندگی است  اما نبود آن  تمام زندگی را تحت الشعاع قرار دهد . مرد یا زن تنها رابطه خصوصی که در خانواده دارند رابطه جنسی است . عشق به فرزند ، عشق به پدر و مادر و خانواده یک رابطه خاص نیست که مختص زن و شوهر باشد . رابطه ای که خاص همسر است فقط زناشویی است . زن ومردی احساس تعلق میکنند که این رابطه بینشان محکم و درست انجام شود .

مشاوره زناشویی تلفنی خانواده مختص کسانی است که میخواهند رابطه آنها با همسرشان خاص و مختص باشد . اگر این رابطه درست انجام نشود احساس امنیت جنسی تبدیل به حس سرکوب جنسی میشود . نتیجه این تبادل رخوت ، بی حوصلگی ، سرخوردگی عاطفی و احساس پوچی خواهد بود . در تحقیقات میدانی دیده شده که همسرانی میگویند زن من یا شوهر من نیاز ندارد . این گفته حکایت از ناتوانی شما در تحریک درست همسرتان دارد . اگر تحریک بخوبی انجام نشود زن یا مرد احساس سرخوردگی میکنند . کم کم این رابطه کمرنگ و حتی نابود میشود .

 

روانشناسی

مشاوره زناشویی و خانواده تلفنی

مشاوره زناشویی و خانواده تلفنی برای اینست که ما بتوانیم بخوبی زمینه داشتن یک رابطه زناشویی خوب را فراهم کنیم . فقط به مرحله اسکاسم رسیدن نمیتواند رابطه خوبی باشد . تحریک جنسی باید زمینه خوبی داشته باشد . علاوه بر تحریک ارگانیسم جنسی باید تحریک حسی نیز انجام شود . زن یا مردی که نتواند برای همسرش حس خوبی ایجاد کند نیاز به مشاوره و درمان دارد . مرد یا زن ابتدا از معاشرت با همسرش باید لذت ببرد . آنها باید بتوانند از در کنار هم بودن حظ ببرند . رابطه زناشویی فقط به همبستر شدن نیست . یک عشق و لذت میتواند در سر میز غذا شکل بگیرد . با یک نگاه دوستانه و یا کلام عاشقانه . زمینه زناشویی حتی میتواند با برطرف کردن نیاز مالی همسر آغاز شود . وقتی که زن یا مرد در کنار همسرش احساس امنیت مالی  میکند تحریک میشود .

وقتی شما با نوشتن یک شعر ، مقاله ، کشیدن یک نقاشی نشان میدهید متمایز هستید . شاید تا کنون هیچکس به شما نگفته باشد که شما حتی وقتی یک لباس میخرید که همسرتان لذت ببرد در واقع اورا تحریک کرده اید . شما با شناخت علایق همسرتان و عمل به آنها میتوانید زمینه همبستری خوبی را فراهم کنید . مشاوره زناشویی و خانواده تلفنی ارتباط زناشویی و خانواده را برای شما روشن میکند .

تلفنی

مشاوره و خانواده

مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی زمانی اهمیتش مشخص میشود که شما تمام وظایف خود را انجام میدهید اما باز هم خانواده رضایتمندی ندارید . شما بیش از اندازه تلاش میکنید اما همیشه کسی هست که نگران و ناراحت باشد . شما به زعم خود کامل هستید اما یک گوشه کار میلنگد . پیشنهاد میشود حتما  مشاوره خانواده انجام دهید . همسر راضی است اما پسر شما دلخور میباشد و مدام غرغر میکند . شاید آنقدر که به رضایت همسرتان اهمیت میدهید با فرزندتان دمخور نمیشوید . یا برعکس فرزندان همه شادند اما همسرشما نه . مشاوره زناشویی و زندگی مشترک ایراد کارتان را به شما خواهد گفت.

 

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده در غرب تهران  آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره تلفنی زناشویی و زندگی مشترک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد 

منبع: 9 Best Couples Counseling Techniques and Why You ...

 


:: بازدید از این مطلب : 266
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 28 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

اگر در یک رابطه جدی هستید و یا مدتی از ازدواجتان گذشته است، حتما به این نکته پی برده اید که چیزی به نام یک مشارکت بی نقص و عیب وجود ندارد. چرا که همه ی افراد مرتکب اشتباه میشوند و هیچکس کامل نیست. ممکن است اتفاقات کوچک و بزرگی باعث به وجود آمدن دلخوری و ناراحتی بین شما و همسرتان شود مثل فراموش کردن سالگرد ازدواج یا روز تولد همسر، توهین به همسر و.... اما بدانید هر اشتباهی که انجام داده اید، دانستن اینکه چگونه از همسر خود دلجویی کنید اولین قدم برای ترمیم رابطه است. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه سعی میکنیم راه های عذرخواهی از همسر، عبارات مناسب برای ابراز ناراحتی و دلجویی.... را بیان کنیم.

بدیهی است که برخی اشتباهات بزرگ مثل خیانت و سواستفاده روحی و جنسی و... به راحتی قابل بخشش نیستند و نیاز به همفکری مشاوره ازدواج دارد. اما برای موارد دیگر که ناخواسته همسرتان را ناراحت کرده اید باید با مهربانی و متفکرانه اقدام کنید.

به یاد داشته باشید که معذرت خواهی از همسر تنها گفتن کلمه ببخشید یا متاسفم نیست. کارهای زیادی وجود دارد که میتوانید برای طلب بخشش انجام دهید، از برعهده گرفتن مسئولیت اشتباهتان گرفته تا عذرخواهی صادقانه و... با توجه به شرایط و شدت ناراحتی همسرتان باید به دنبال راه حل مناسب باشید.

[caption id="attachment_8835" align="aligncenter" width="650"]چگونه یک عذرخواهی صمیمانه انجام دهیم؟ راه و چاه عذرخواهی موثر از همسر[/caption]

چگونه یک عذرخواهی صمیمانه انجام دهیم؟

برای اینکه ابراز پشیمانی خود را به همسرتان نشان دهید و او به صداقت شما پی ببرد بهتر است نکات زیر را در نظر بگیرید:

1. از به کاربردن کلمه "اما" در متن عذرخواهی جلوگیری کنید. چرا که کلمه "اما" بعد از هر عبارتی قرارگیرد، آن عبارت خودبخود معنای واقعی خود را از دست میدهد. مثلا اگر بگویید عزیزم من متاسفم اما.... صداقت شما زیر سوال میبرد.

2. بخشش را حق مسلم خود ندانید. همسرتان حق دارد بخاطر اشتباه شما ناراحت باشد پس به او زمان کافی بدهید.

3. از همسرتان بخواهید شما را ببخشد اما او را تحت فشار قرار ندهید.

4. مسئولیت اشتباهتان را بر عهده بگیرید و همسرتان را به خاطر رفتار خود سرزنش نکنید. به او نگویید که مرا عصبانی کردی و مجبور به انجام این کار شدم، یا تقصیر تو بود که من از کوره در رفتم و...

5. از صبر و شکیبایی شریک زندگیتان تشکر کنید.

6. کلمات و عبارات نرم و ملایم به کار ببرید؛ اما زیاده روی نکنید تا ابراز پشیمانی شما واقعی و از ته دل باشد.

7. برای معذرت خواهی از همسرتان یک یادداشت عاشقانه برایش بنویسید و ناراحتی و تاسف خود را بروز دهید. به یاد داشته باشید که نوشتن یک یادداشت دست نویس موثر تر از ارسال پیام یا ایمیل است.

8. اگر احساس کردید که بابت کاری باید از همسرتان عذرخواهی کنید اما او در دسترس نیست، پیام صوتی بهتر از پیام متنی است.

9. در زمان عذرخواهی از همسر عباراتی همچون" اگر ناراحت شدی" " اگر کار اشتباهی کردم" و عبارات از این دست استفاده نکنید. چرا که استفاده از این عبارات به معنای جدی نگرفتن احساسات همسرتان است.

[caption id="attachment_8836" align="aligncenter" width="650"]متن عذرخواهی چگونه باشد؟ معذرت خواهی از همسر[/caption]

متن عذرخواهی چگونه باشد؟

ممکن است برای معذرت خواهی از همسر چه به شکل حضوری و چهره به چهره، چه با ارسال یک پیام صوتی یا متنی، به کمک نیاز داشته باشید. قبل از هر چیز فراموش نکنید که افکار و احساسات خود را به بهترین شکل به همسرتان نشان دهید تا از ناراحتی و تاسف شما مطلع شود. در اینجا به عنوان مثال برخی عبارات مفید برای عذرخواهی از همسر را بیان میکنیم:

  • عزیزم من برای همه کارهایی که به تو قول داده بودم و انجام ندادم معذرت میخواهم. من باید زمانیکه به من نیاز داشتی در کنارت میماندم. امیدوارم مرا ببخشی.
  • من عمیقا متاسفم که تو را آزار دادم درحالیکه چنین قصدی نداشتم.
  • همسر عزیزم من میدانم این کلمات به تنهایی نمیتوانند اوضاع را درست کنند. اما میخواهم بدانی که چقدر از کارم پشیمان هستم و هر کاری بتوانم برای جبران اشتباهم انجام میدهم.
  • عزیزم من توقع ندارم من را ببخشی اما بسیار متاسفم.
  • من عمیقا از اینکه این اتفاق مهم را فراموش کردم ناراحتم، تو میدانی که من آرزو دارم تمام لحظات مهم زندگیمان را با تو شریک شوم.

نکته ی مهمی که در متن دلجویی باید در نظر داشته باشید این است که هرگز عذرخواهی از شوهر یا خانم خود را با بهانه آوردن خراب نکنید. به جای این کار از عبارات کاربردی زیر استفاده کنید:

  • عزیزم میخواهم به تو بگویم که چقدر متاسفم. الان میدانم که اشتباه کرده ام و در حقت بی انصافی کردم. لطفا عذرخواهی مرا بپذیر و مرا ببخش.
  • عزیزم میتوانم دردی را که برایت به وجود آورده ام در چشمانت ببینم، کاش راهی برای جبران اشتباهاتم وجود داشته باشد.
  • عزیزم من به خاطر داشتن تو احساس خوشبختی میکنم، امیدوارم بتوانی رفتار مرا ببخشی.

[caption id="attachment_8837" align="aligncenter" width="650"]مراحل عذرخواهی از همسر چطور از شوهرم عذرخواهی کنم[/caption]

مراحل عذرخواهی از همسر

1. به اشتباه خود اعتراف کنید

اولین قدم برای عذرخواهی صادقانه، اعتراف به اشتباه است. پذیرفتن اشتباهات، مسئولیت پذیری در قبال آنها و یادگیری از آنها نه تنها باعث میشود، عذرخواهی شما واقعی و قلبی باشد، بلکه به طور کلی شما را به همسر بهتری تبدیل خواهد کرد.

2. بپذیرید که همسرتان را آزار داده اید

در این مرحله شما باید بپذیرید که باعث ناراحتی و دلخوری همسرتان شده اید. پس از عباراتی که برای بهانه آوردن و طفره رفتن است، استفاده نکنید.  مثل "متاسفم اما" ، "میدانم ناراحتی فقط" و... در عوض به همسرتان بگویید به خاطر احساس بدی که برایت به وجود آوردم متاسفم.

3. پشیمانی خود را به همسرتان نشان دهید

برای نشان دادن پشیمانی و ناراحتی خود به همسرتان سعی کنید در متن سخنانتان از کلمه ی "من" استفاده کنید. مثلا بگویید من بسیار پشیمانم و میخواهم جبران کنم. این کار شما نشان میدهد که قلبا اشتباه خود را پذیرفته اید.

4. از همسرتان طلب بخشش کنید

به یاد داشته باشید وقتی از همسرتان میخواهید شما را ببخشد باید منتظر بدترین جواب ها هم باشید. زیرا ممکن است همسرتان هنوز آمادگی لازم را برای بخشیدن شما ندارد. شما نمیتوانید توقع داشته باشید همسرتان فورا شما را ببخشد. بنابراین اگر همسرتان گفت هنوز نمیتواند اشتباه شما را ببخشد ناراحت نشوید و به او بگویید که درک میکنید.

5. به همسرتان وقت بیشتری دهید

این مرحله همراه با مرحله بالا است. در واقع وقتی همسرتان آمادگی لازم برای پذیرش معذرت خواهی شما را ندارد، باید به او وقت بیشتری بدهید. بسته به درجه لغزش شما ممکن است کمی طول بکشد که همسرتان شما را ببخشد. اشکالی ندارد باز هم تاسف و ناراحتی خود را بروز دهید و صبر کنید.

6. خودتان را ببخشید

یک مرحله مهم برای دلجویی از شریک زندگی این است که خودتان را ببخشید. بپذیرید که گاهی ممکن است اشتباه کنید و بیش از حد خودتان را سرزنش نکنید.

7. متعهد شوید که دیگر اشتباهتان را تکرار نمیکنید

بعضی افراد تصور میکنند که تنها عذرخواهی کردن کافی است. این در حالی است که موضوع مهم تر، تکرار نکردن اشتباهات است. به یاد داشته باشید اگر مرتبا همان اشتباهات را انجام دهید، حتی بهترین عذرخواهی هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

[caption id="attachment_8838" align="aligncenter" width="650"]هدیه دادن راهی مناسب برای معذرت خواهی نحوه عذرخواهی از همسر[/caption]

هدیه دادن راهی مناسب برای معذرت خواهی

علاوه بر ابراز تاسف به شکل گفتاری یا نوشتاری، یکی از بهترین راه ها برای عذرخواهی هدیه دادن است.  هدیه میتواند یک نشانه از عشق و توجه شما به همسر، دوست دختر یا دوست پسرتان باشد، که برای جبران اشتباه راه حل خوبی است.

مثلا برای معذرت خواهی از دوست دختر هدیه ی ساده ای مثل یک بلیط استخر، دسته گلی زیبا، یک کاردستی خلاقانه و... بدون در نظر گرفتن قیمت و ارزش مادی، میتواند بسیار کمک کننده باشد. معذرت خواهی از دوست پسر یا شوهر نیز میتواند با یک هدیه ساده راحت تر شود. مثلا میتوانید او را به دیدن یک فیلم دو نفره دعوت کنید، یا یک کیک یا غذای لذیذ برایش بپزید. همین هدیه های کوچک میتواند لبخند را روی لبان پارتنر شما بیاورد و مقدمه ای برای آشتی و بخشش باشد.

البته به یاد داشته باشید که هدیه دادن میتواند عذرخواهی شما را تکمیل کند اما نمیتواند جایگزین آن شود. در واقع هدیه دادن ممکن است دردی را که برای همسرتان به وجود آورده اید کمتر کند، اما نباید در ازای هدیه، انتظار بخشش فوری داشته باشید.

[caption id="attachment_8839" align="aligncenter" width="650"]زمان مناسب برای عذرخواهی از شریک زندگی چگونگی عذرخواهی از همسر[/caption]

زمان مناسب برای عذرخواهی از شریک زندگی

به طور طبیعی ممکن است شریک زندگی شما به مدتی برای فکر کردن و آرام شدن احتیاج داشته باشد. اما معمولا بهتر است زودتر عذرخواهی کنید. اگر چه گاهی انتظار نتایج بسیار خوبی دارد. زیرا اگر عصبانیت اولیه همسرتان فروکش کند، احتمال بخشیده شدن بیشتر میشود. اما به یاد داشته باشید که اگر بعد از فروکش کردن عصبانیت نیز برای عذرخواهی پیش قدم نشوید، ممکن است دوباره همه آن ناراحتی ها به وجود بیاید و چرخه نا امیدی و عصبانیت را طولانی تر کند. پس با توجه به روحیات همسرتان در بهترین زمان برای عذرخواهی و طلب بخشش پیش قدم شوید.

[caption id="attachment_8840" align="aligncenter" width="650"]در برخی شرایط مجبور به معذرت خواهی نیستید شیوه عذرخواهی از همسر[/caption]

 در برخی شرایط مجبور به معذرت خواهی نیستید :

  • برای انجام سرگرمی هایتان نباید از همسرتان عذرخواهی کنید زیرا یک رابطه سالم زمانی شکل میگیرد که همسر شما از احساسات شما حمایت میکند. لذا مجبور نیستید برای انجام کاری که باعث خوشحالیتان میشود از همسرتان عذرخواهی کنید.
  • عقاید و نظرات: لازم نیست که همسرتان در همه چیز با شما موافق باشد اما لازم است که به عقاید شما احترام بگذارد. لذا مجبور نیستید به خاطر عقایدتان شرمنده باشید.
  • اشتباهات پیش پا افتاده: لازم نیست برای اشتباهات ساده ای که به کسی آسیب نمیرساند، معذرت خواهی کنید.

در نهایت باید بگوییم که معذرت خواهی، پذیرفتن اشتباهات و ابراز تاسف و ناراحتی از انجام دادن آنها، برای ثبات یک زندگی مشترک الزامی است. علاوه بر این عذر خواهی به موقع، بهترین راهی است برای اینکه هرگز کینه ای در دوران زندگی زناشویی ماندگار نباشد.

[caption id="attachment_8841" align="aligncenter" width="650"]همسرم قبول نمی کند که اشتباه کرده چگونه از همسرم عذرخواهی کنم[/caption]

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه بهترین مشاوره خانواده  به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد. جهت کسب آموزش های بیشتر این مقاله لاتین را مطالعه کنید. منبع: (The Best Way to Properly Apologize to Your Spouse - ...)

 



:: بازدید از این مطلب : 324
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

آداب زندگی زناشویی را میتوان مجموعه ای از احساسات ، کنش و واکنش ها ، برخورد ها و رفتار ها دانست . آداب زندگی زناشویی گستره بزرگی از نکات ریز و درشت اخلاقی است و نمیتوان آن را به سادگی و در چند ستر بیان کرد چرا که آداب زندگی زناشویی در هر مرحله تفاوت هایی با مرحله دیگر دارد . بهترین مشاوره خانواده می تواند به شما در زمینه فراگیری آداب زناشویی و مهارت های زندگی مشترک کمک نماید.

از آنجا که از زمان عقد به بعد پسر و دختر رسما زن و شوهر شناخته میشوند پس میتوان گفت آداب زندگی زناشویی میتواند به چند مرحله تقسیم شود .

  • آداب زندگی زناشویی در دوران عقد .
  • آداب زندگی زناشویی در اوایل شروع زندگی مشترک
  • آداب زندگی زناشویی در ادامه زندگی مشترک .

اما چون در اینجا هدف بیان نکاتی در مورد آداب زندگی زناشویی پس از شروع زندگی مشترک است از بحث درمورد دوران عقد پرهیز خواهیم کرد . اما چه کسی قرار است این باید ها و نباید های آداب زندگی زناشویی را برای ما تعیین کند ؟ آیا این نکات واقعا میتواند زندگی مشترک ما را به سمت تعالی سوق دهد ؟ و پرسشی بزرگ تر . . .آیا آداب زندگی زناشویی تشریح شده در این مطلب در مورد تمام زوجین صدق میکند و میتوان آن را به هر رابطه زناشویی تعمیم داد ؟ احتمالا این ها سوالاتی هستند که شمای خواننده با خود مرور خواهید کرد . در جواب باید گفت که قرار نیست هیچ کلمه ای گفته شود که از نظر روانشناسی قابل قبول نباشد . مطالبی که با شرکت در جلسات مشاوره خانواده و زندگی مشترک با کمی پس و پیش آنها را خواهید شنید .

آداب زندگی زناشویی در خانواده,آداب زندگی زناشویی برای مردان,

بهبود کیفیت زندگی زناشویی

با اندکی تامل به این نتیجه خواهید رسید هدف از ارائه این مطالب چیزی به غیر از کمک به بهبود کیفیت زندگی زناشویی شما نیست و آنقدر به زبان ساده بیان میشوند که خواننده  بتواند به راحتی درک و تحلیل کند و آن را با واقعیت زندگی خود تطبیق دهد پس جای نگرانی باقی نمی ماند . اما در جواب سوال آخر ، باید صادقانه اقرار کرد که هیچ فرد ،  هیچ زوج و هیچ زندگی مشترکی صد در صد مشابه دیگری نیست و به طبع نمیتوان گفت که مشکلات ، نوع اختلافات و مسائل پیش آمده در یک رابطه شبیه به دیگری است پس راه حل ثابتی را نمیتوان ارائه داد که در چندین زندگی مشترک نتیجه ثابتی را از خود نشان دهد . آداب زندگی زناشوی نیز به همین منوال است .

چرا که حتی در مورد یک مشکل خاص مانند شکاک بودن ، چون نوع رابطه زوجین با هم فرق دارد پس نحوه برخورد با این مسئله هم متفاوت است . اما در اینجا سعی شده از نکات پایه ای حرف به میان آورده شود که رمزهای صندوقچه خوشبختی است و به آداب زندگی زناشویی کمک میکند . مطمئن باشید همه شما در گوشه ای از خانه خود صندوقچه خوشبختی را دارید . هیچ کس از آن محروم نیست اما چیزی که لازم است کلید آن است . پس در کنار هم سعی میکنیم قدم به قدم با کمک رمز ها ، کلید خوشبختی و آداب زندگی زناشویی و خود را پیدا کنیم  .

آداب زندگی زناشویی موفق

آداب زندگی زناشویی موفق آنقدر گسترده و دارای نکات ریز است که با وجود کتاب های بسیاری که در این زمینه تالیف شده باز هم نمیتوان ادعا کرد هرآنچه که لازم است به رشته تحریر درآمده است . در این بخش سعی بر آن است که حداقل مواردی که در آداب زندگی زناشویی موفق عمومیت و اهمیت بیشتری را دارند به زبانی ساده بیان کنیم . اما بهترین راهکار برای کسب مهارت های لازم  زندگی مشترک این است که با مراجعه به مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی از هر اختلال نامطلوبی در روند زندگی خود پیش گیری کنیم و یا حداقل با شرکت در جلسات مشاوره زناشویی بهترین و کارآمد ترین راه حل را برای حل مشکلات خود انتخاب کنیم .

برخی از آداب زندگی زناشویی موفق بین زن و مرد مشترک است و هردو طرف باید در جهت رعایت آن احساس مسئولیت کنند و برخی دیگر از آداب زندگی زناشویی موفق به طور خاص به زن یا مرد مرتبط میشود . به طور کل به آن دسته از برخورد ها ، واکنش ها ، انتظارات ، رفتار ها و حتی قسمتی از زبان بدن که در یک رابطه زناشویی باید رعایت شود تا به کیفیت مطلوبی از رابطه زناشویی برسیم آداب زندگی زناشویی موفق گفته میشود . رفتار هایی مانند احترام متقابل ، درک متقابل ، پذیرش مسئولیت های زندگی مشترک و تعهد به تاهل در آداب زندگی زناشویی موفق بسیار اهمیت دارد . اولویت قرار دادن خانه و خانواده و بسیاری از موارد دیگر از آن دسته از اصولی است که بین زن و مرد مشترک است و جزء ارکان آداب زندگی زناشویی موفق میباشند .

آداب زندگی زناشویی برای زنان,آداب زندگی زناشویی,

مفهوم و چیستی زندگی مشترک

قبل از هر چیزی باید برای ما مفهوم و چیستی زندگی مشترک روشن شود . بسیاری از ما شاید سالها باشد قدم در زندگی مشترک گذاشته ایم اما هنوز الفبای آن را یاد نگرفته و با نگاه و فکری بسته در آن قدم برمیداریم . شاید هنوز سقفی باشد و ما زیر آن به اسم خانواده در کنار هم باشیم . شاید هیچ گاه صدای جر و بحث ما و دعواهایمان همسایه ها را کنج کاو نکرده باشد . . . اما آیا هنوز در زندگیمان هیجان مثبتی وجود دارد ؟ هنوز هم تلاش میکنیم که در چشم همسر خود ایده آل باشیم ؟

هنوز دور شدن از هم به مدت چند روز مارا کلافه میکند ؟ هنوز هم با شوق در رابطه با چیزی با هم صحبت میکنیم ؟ بله شاید به ظاهر زندگی ما آرام و عادی باشد اما نباید فراموش کنیم که همین ریتم یکنواخت و روزمره شدن زندگی و همین عادی شدن ها خود به دلیل شکاف احساسی است که بین ما و همسرمان افتاده . گاهی شاید یک اختلاف کوچک نشان دهنده این باشد که زندگی ما هنوز نبض دارد . هنوز چیزی در آن پیدا میشود که ما را مجبور به واکنش نسب به هم میکند . اینجا شناخت آداب زندگی زناشویی موفق ضرورت میابد . پس طلاق عاطفی را آرامش زندگی تلقی نکنید . اینجا است که آداب زندگی زناشویی موفق به کمک شما می آید و زندگیتان را بار دیگر احیا میکند . گاهی به زندگی خود یک نیشگون بزنید ببینید زنده است یا نه .

آداب زندگی زناشویی در خانواده

آداب زندگی زناشویی در خانواده را شاید باید به عنوان یک کتاب حیاتی در دبیرستان یا دانشگاه به ما آموزش میدادند . شاید اگر به آداب زندگی زناشویی در خانواده به قدر جبر و احتمال و زندگی آغازیان اهمیت داده میشد اکنون شاهد آمار سر سام آور طلاق و داستان های ناامید کننده از خیانت ها و جدایی ها نبودیم . اما اکنون وقت آن رسیده در قالب انسان های متمدن نگاهی کارشناسانه تر و عمیق تر به حقیقت زندگی مشترک خود داشته باشیم . آداب زندگی زناشویی در خانواده امر ضروری است .

معنی گوش دادن

آیا تا به حال به همسر خود گوش داده اید ؟ حتما میگویید مسلماً ما هر روز این کار میکنیم ! اما آیا معنی گوش دادن را برای خود توضیح داده اید ؟ اشتباه نکنید هنگامی که پیش روی همسر خود هستید و او در حال صحبت است اگر در ذهن خود مشغول مرور حرف هایی هستید که قرار است در پاسخ به او بگویید . اگر در حال تلاش برای خواندن ذهن او هستید . اگر میخواهید منظور پنهان شده در پس کلام او را پیدا کنید و توجهی به وضوح حرف های او ندارید اگر فقط میخواهید  هدف او از این مکالمه را بفهمید تا در مقابل هدف او واکنش مناسب نشان دهید اگر برای جر و بحث فقط گوش میدهید اگر فقط به قسمت هایی از حرف های همسرتان که دلخواه شماست گوش میدهید یا فقط منتظرید که حرف هایش تمام شود که دلسوزی و نصیحت بکنید ....

باید بدانید که در واقع شما اصلا به او گوش نداده اید و آداب زندگی زناشویی در خانواده را رعایت نکرده اید . چرا که گوش دادن زمانی معنا پیدا میکند که هدف شما درک کردن و لذت از هم کلامی و در نهایت کمک کردن باشد . ریشه بسیاری از مشکلات زناشویی عدم گوش دادن صحیح است . اگر قرار باشد که به همسر خود آنگونه که باید گوش ندهید هرگز نمیتوانید منظور واقعی و نیاز همسرتان را بفهمید و این امر به مرور باعث میشود همسرتان رغبتش را برای حرف زدن باشما از دست بدهد و باعث دور تر شدن هرچه بیشتر شما از هم و بروز مشکلات حاد تر میشود . در نتیجه یادگیری آداب زندگی زناشویی در خانواده مهم است .

آداب زندگی زناشویی برای مردان, آداب زندگی زناشویی برای زنان,

همسرتان روی چه چیزهایی حساس است ؟

پس اولین قدمی که برای بهبود رابطه و آداب زندگی زناشویی خود نیاز است که بردارید یاد گرفتن گوش دادن است . چرا که انسان ها بیشتر از هرچیزی با کلام ارتباط برقرار میکنند و اگر راه بر کلام بسته شود بی راهه هایی خود را نشان میدهند که فقط شما را سردرگم میکنند . اکنون وقت آن رسیده که راه نفوذی خود را پیدا کنید . سعی کنید قطعات پازل را کنار هم بچینید ، همسرتان روی چه چیزهایی حساس است ؟ چه چیزهایی او را عصبانی میکند ؟ چه چیزهایی باعث میشود او نرمش بیشتری نشان دهد ؟ نقطه ضعف و نقطه قوت او چه چیز هایی هستند ؟ چه چیزی او و عواطف او را تحت تاثیر قرار میدهد ؟ و . . .

حال که پازل شخصیتی همسرتان را کامل کردید وقت آن رسیده که راه نفوذ به قلب و ذهن همرستان را پیدا کنید . اشتباه نکنید قرار نیست شما همسرتان را فریب دهید شما فقط قرار است با شناخت ابعاد مختلف شخصیتی او بهترین راه را برای بیان نیازها ،عواطف و خواسته های خود پیدا کنید . راهی که در کوتاه ترین زمان و در کمال مسالمت شما را به هدف برساند .یادگیری آداب زندگی زناشویی در خانواده اینجا راهگشاست.

چشمتان را باز کنید !

میدانید شما کی و کجا نه تنها همسرتان بلکه خودتان را نیز زیر سوال میبرید ؟ زمانی که شریک زندگی خود را با خمیر مجسمه اشتباه میگیرد درست همان جا است که دارید همه چیز را خراب میکنید . چشمتان را باز کنید ! مقابل شما کسی است که شما او را یک روز برای تمام عمر انتخاب کرده اید کسی که شاید سختی های بسیاری را تحمل کردید که زندگی مشترک را با او تجربه کنید کسی که قرار است پدر یا مادر فرزندانتان باشد ! پس اگر او دوست دار خانواده است و مشکل اخلاقی حادی ندارد و فرد ناهنجاری در جامعه نیست .

دست بردارید از تلاش های نافرجام که او را صد در صد شبیه چیزی که میخواهید بکنید . این نکته مهمی در آداب زندگی زناشویی در خانواده است .همسر شما دارای کاراکتر منحصر به فرد خود است که از نحوه لباس پوشیدن تا آداب معاشرت و سرگرمی های مورد علاقه و چیز های دیگر را شامل میشود . اگر او را آنگونه که هست دوست نداشته باشید هم هستی او را زیر سوال برده اید هم انتخاب خود را . پس اگر همسرتان فردی نرمال است او را همانطور که هست بپذیرید .

آداب زندگی زناشویی,آداب زندگی زناشویی موفق,

همسرتان را نادیده نگیرید

خانم x ، آقای y . . . منصف باشید . . . نسبت به همرستان منصف باشید . خانم خانه منصف باشید همسرتان تمام طول روز برای رفاه شما در تکاپو است پس او را از نظر مالی مقایسه نکنید . منصف باشید که او مدت ها است با دوستانش به فوتبال نرفته تا وقت آزادش را کنار شما باشد . منصف باشید که با تمام خستگی های محل کار با فرزندتان بازی میکند و در کنار شما وقت میگذراند . آقای خانه منصف باشید که همسرتان تمام تلاشش را میکند که فرزندتان را به بهترین نحو تربیت کند . که با تمام خستگی اش از مسئولیت های ریز و درشت خانه با لبخند از شما استقبال و پذیرایی میکند. که با اینکه وظیفه ای ندارد پا به پای شما برای پیشرفت مالی زندگیتان تلاش میکند . بله تلاش های همسرتان را نادیده نگیرید بی ارزش نشمارید .

این ها داشته هایی هستند که اگه جزء نداشته ها شوند تازه به ارزش آنها پی میبرید . شناخت آداب زندگی زناشویی در خانواده دشوار نیست . مورد بعد این است که هرگز نباید شریک زندگی خود را با دیگری مقایسه کنید . شما هرگز در زندگی دیگران زندگی نکرده اید و فقط ظاهر آن را دیده اید . مشخص است که قرار نیست آدم ها در زندگی زناشویی همانی باشند که در برخورد با شما به عنوان یک دوست یا همکار هستند پس دست از مقایسه همسر خود با دیگران بردارید این کار باعث میشود او سرخورده و بی اعتماد به نفس شود . همچین روز به روز در چشم شما کمتر از ایده آل هیتان فاصله بگیرد .  پس دست از مقایسه بردارید و باور کنید که هیچ کس با ارزش تر از همسرتان نیست . شما حتما باید به آداب زندگی زناشویی در خانواده اهمیت دهید .

آداب زندگی زناشویی در خانواده,آداب زندگی زناشویی برای مردان,

آداب زندگی زناشویی برای مردان

آداب زندگی زناشویی برای مردان دارای بعد های قوی تر و ملموس تری است . اولین سوالی که شما در جایگاه یک مرد در زندگی مشترک باید از خود بپرسید این است که زن ها از مردان چه میخواهند ؟ بله همین سوال به ظاهر ساده خود نیمی از آنچه که باید بدانید است . پاسخ ساده و شفاف است پس به دنبال چیز عجیبی نباشید . یک زن چیزی جز توجه ، درک شدن ، حمایت واحساس امنیت نمیخواهد . یکی ازآداب زندگی زناشویی برای مردان توجه به همسر خود است . سعی کنید تغییرات او را ببینید . اگر در ظاهر خود تغییری ایجاد میکند ، اگر چیدمان خانه را عوض میکند ، اگر غذای جدیدی را سر میز میبینید یا اگر حس میکنید امروز شاد تر از دیروز است و هرچیز دیگری که نشان دهنده یک تغییر باشد آن را دنبال کنید و بی توجه از کنار آن نگذرید .

اجازه دهید همسرتان بفهمد که هنوز نگاه شما متوجه تغییرات میشود این کار باعث میشود او برای تنوع در زندگی بیشتر تلاش کند و سرخوش از این باشد که اگر تلاشی میکند کسی هست که آن را بفهمد . در مورد درک شدن باید بدانید که زنان مخلوقاتی بسیار ظریف و حساس هستند پس حساسیت های آن ها را نسبت به امور بپذیرید . از آداب زندگی زناشویی برای مردان این میتواند باشد که اگرهمسر شما به ظاهرش بیش از حد حساس است به او بگویید در همه حال برای شما زیبا و جذاب است . اگر با دیدن یک فیلم غمگین اشک میریزد به او نگویید مثل بچه ها رفتار نکن این فقط فیلم است بلکه بگویید عزیزم من هم تحت تاثیر قرار گرفتم اما دوست ندارم بخاطر یک فیلم اشک بریزی . . . همین که بپذیرید دریچه نگاه زنان بسیار لطیف تر و ریز بین تر است خود باعث درک بیشتر شما میشود .

احساس امنیت

از آداب زندگی زناشویی برای مردان حمایت است . حمایت واژه ایست که همه انسان ها از داشتن آن لذت میبرند و زن ها در این مورد بسیار بیشتر از مردان احساس نیاز میکنند . به همسرتان بفهمانید میتواند روی شما حساب کند . اینکه اگر بخواهد کار مثبتی را انجام دهد هرچه که باشد حمایت شما را دارد . اینکه در مقابل دیگران تا جایی که حق با او باشد از او حمایت میکنید . باور کنید حمایت از زنان موجوداتی قدرتمند و سازنده میسازد . . . و اما احساس امنیت ، هرگز خود را در مقابل مشکلات ضعیف نشان ندهید و اجازه ندهید که ترس بر شما غلبه کند . همسر شما باید در کنارتان احساس امنیت کند او باید دلگرم به شجاعت و تدبر شما باشد .

یکی ازآداب زندگی زناشویی برای مردان این است که در نگاه همسرتان یک کوه استوار باشید نه یک سنگ لغزنده . این به این معنا نیست که یک تنه تمام مشکلات را به دوش بکشید و با ناملایمات بجنگید بلکه به این معنا است که در سختی ها به همسرتان بگوید که هر اتفاقی بیفتد باهم درستش خواهید کرد و اجازه نمیدهید که چیزی خوشبختیتان را تهدید کند . آداب زندگی زناشویی برای مردان به همین نکات ختم نمیشود اما این چهار اصل از شما در نگاه همسرتان یک مرد ایده آل خواهد ساخت .

آداب زندگی زناشویی برای زنان

آداب زندگی زناشویی برای زنان قواعد لطیف تری دارد و شما هم در جایگاه یک زن در زندگی مشترک باید بتوانید به این سوال پاسخ دهید که مردان از زنان چه میخواهند ؟ پاسخ این سوال هم چیزی جز توجه ، درک شدن  ، ایمان و اعتماد و آرامش نیست . مشکل این جا است که زنان فکر میکنند مردان به توجه و درک شدن نیاز ندارند . . . باور کنید این موجودات به ظاهر زمخت و قوی گاهی بسیار حساس تر از زنان میشوند. از آداب زندگی زناشویی برای زنان همینکه شما هم سعی کنید خستگی ها و دغدغه های او را درک کنید .

به گرفتاری های فکری او توجه کنید و به او بگویید که درکش میکنید اگر تا به حال نتوانسته فلان خواسته فرزندتان را براورده کند یا متوجه اید که چند وقت است شرایط کاری اش رو به راه نیست و او را کلافه کرده است . . . چیزی که یک مرد را میتواند شکست دهد این است که او را باور نداشته باشیم . اگر همسرتان دارد یک وضعیت سخت را سامان دهی میکند . اگر یک فعالیت شغلی جدید را شروع کرده است . اگر میخواهد تغییر مثبتی را در خود ایجاد کند . حتی با نگاهتان به او بفهمانید که به او ایمان دارید و او حتما موفق خواهد شد و این آداب زندگی زناشویی برای زنان است . به او بگویید که تو از پسش برخواهی آمد . همسر شما نیاز دار بفهمد که به او اعتماد دارید . باور و اعتماد شما از او در مقابل مشکلات یک غول شکست ناپذیر خواهد ساخت .

 آداب زندگی زناشویی موفق,آداب زندگی زناشویی در خانواده,

غایت زندگی

اما آرامش . . . نهایت تمام جدال ها برای رسیدن به این واژه پنج حرفی است  و خداوند تورا خلق کرده منشا آرامش باشی که با وسعت بی انتهای قلبت ، با محبت بی بدیلت ، با اعجاز کلام و نگاهت و با بکارت روح بزرگت منبع آرامش خانه ات باشی . . . مرد ها تشنه ی آرامش خانه اند پس آرامش را به آنها هدیه دهید تا همه ی خوبی ها را از همسرتان طلب کنید . باید توجه کنید که نکات گفته شده پخش کوچکی از آداب زندگی  زناشویی است چرا که برای تمام آن چندین کتاب هم کفایت نمیکند .

اما سعی بر آن بود نکاتی گفته شود که کارآمد و مهم هستند و نیاز است که برای کسب آداب زندگی زناشویی و مهارت زندگی مشترک با مطالعات بیشتر در این زمینه  و مراجعه به مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی و همچنین صحبت با مشاور خانواده و دریافت مشاوره زناشویی به علم کافی در مورد آداب زندگی زناشویی و مهارت های زندگی مشترک دست پیدا کنید . آرزوی ما برای شما خانه ای مملو از حس ناب آرامش است .

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا سایر مقالات کارشناسان ما را مطالعه نمایید . مرکز مشاوره خانواده آویژه در این زمینه ها به شما کمک میکند تا بتوانید روابط زناشویی خوبی داشته باشید .

منبع :    Life Skills - Catholic Charities of Southwest Kansas

https://psychology.avije.org/



:: بازدید از این مطلب : 358
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

از همین اول کار باید تاکید کنم که همه زوج ها با هم دعوا میکنند. این موضوع کاملا طبیعیه، و با ذات رابطه عاشقانه و زناشویی سازگاره. اما بعضی وقتها مشاجره و دعوای زن و شوهر زیاد میشه و زوجین بیش از حد معمول با هم درگیر هستن. به همین دلیل افراد از خودشون میپرسن که آیا رابطه ما در حال نابودیه؟ باید بگم که خیر  مشاجره (حتی بحثهای مکرر) به معنای نابودی رابطه شما نیست.

پس قبل از اینکه عجولانه فکر کنید که مثلا؛چون طی هفته گذشته دو بار با همسرم دعوا کردم پس رابطه ما نابود شده؛ به این فکر کنین که اختلاف نظر بین همه افراد وجود داره. چه بسا علت دعواهای اول زندگی ممکنه نداشتن شناخت کافی از عادات و رفتارهای همسر باشه. پس در واقع هیچ فرمول صحیحی در مورد فراوانی دعوای زن و شوهری و میزان شکست رابطه وجود نداره. و هیچ راه صحیحی برای جلوگیری از اختلاف و عدم تفاهم وجود نداره كه برای همه زوج ها مناسب باشد.

وقتی شما و همسرتان با هم دعوا میكنید، این به این معناست كه به این رابطه اهمیت میدین. به طور کلی هنگامی که دعوای عاشقانه زن و شوهر به طور کامل از بین میرود، نشان دهنده ناامیدی افراد از رابطه است. دعوا نکردن شما با شریک زندگیتان ممکنه نشان دهنده این باشه که شاید شما از به اشتراک گذاشتن احساسات واقعیتان خسته شدید، یا برای به اشتراک گذاشتن احساسات خود، به طرف مقابل اعتماد ندارید. بنابراین، به جای تمرکز بر اینکه روزی چند بار با همسرتان دعوا میکنید، به این فکر کنید که چقدر منصفانه رفتار میکنید. حالا ادامه مطلب رو بخوانید تا 10 نکته مفید رو یاد بگیرید. این نکات میتونن وقتی زن و شوهر دعوا میکنند، بسیار مثمر ثمر واقع بشن.

1. قبل از اینکه حرفهای آسیب زا به زبان بیارید مکث کنید

از طرفی نظر خیلی مشاوران خانواده این است که بحث گاه به گاه چیز خوبی است. معمولا وقتی در وضعیت عصبانیت لحظه ای هستین و به شدت احساس ناراحتی میکنید، فکر کردن قبل از اینکه کلمه ای رو به زبان بیارید، کار سختیه. اما مکث قبل از شکایت و گله به شما امکان میده ناراحتیتون رو به طور موثرتری بیان کنید‌. همین چند ثانیه مکث ساده به شما فرصت کافی میده تا قدم بزرگی برای حل مشکلات زندگی مشترک بردارین. پس قبل از هر اقدامی از خودتون بپرسین که: چطور میتونم این حرف را بزنم تا شریک زندگیم به اون توجه کنه؟ فراموش نکنین این وقفه سریع ذهنی به شما کمک میکنه تا راهی مناسب تر و آرام تر برای کنترل شرایط انتخاب کنید و در نتیجه احتمال شنیده شدن شما بیشتر شود.

[caption id="attachment_9282" align="aligncenter" width="1080"]قبل از اینکه حرفهای آسیب زا به زبان بیارید مکث کنید علت اصلی دعوای زن و شوهر[/caption]

2. به جای "تو" از عبارت "من" استفاده کن

نکته مهمی که در زمان دعوای زن و شوهر به کار میاد اینه که استفاده از ضمیر تو را به حداقل برسونید. چون از این طریق مکالمه شما کمتر حالت سرزنش به خود میگیرد. گفتن جمله هایی مثل "من احساس میکنم آسیب دیدم" یا "من واقعاً عصبانی هستم" به جای "تو به احساسات من آسیب زدی" به یک گفتگوی سازنده تر منجر میشه. چرا که شریک زندگی شما را از حالت دفاعی خارج میکند. اگر شما با اتهام یا سرزنش پیش برید، همسرتان اصلا حرفهای شما رو نمیشنوه. چون احساس مقصر بودن میكنه. با این اوصاف حل اختلافات زن و شوهر سخت تر میشه. علاوه بر این صحبت در مورد احساس واقعیتان و ارائه راه حل های بالقوه، به جای سرزنش شریک زندگی، به شما یادآوری میکنه که در یک رابطه پایاپای هستید و برای داشتن یه رابطه قوی تر باید با هم کار کنید.

3. از تعرض به شخصیت همسرتان خودداری کنید

متأسفانه، گاهی علت اختلاف زن و شوهر تخریب شخصیب طرف مقابله. زوجهایی که ظاهر، شخصیت و... همسرشون رو زیر سوال میبرند اغلب مشاجره های بدتری رو تجربه میکنن. و این قطعاً برای زندگی مشترک مخرب است.

4. تمرکز روی مسئله اصلی

اگر همیشه بدون هیچ گونه مصالحه ای با هم درگیر هستین، یا دائماً با هم میجنگید، این میتونه مشکل ساز بشه. برای حل این مشکل سعی کنین علت دعوای زیاد زن و شوهر رو پیدا کنید. وقتی دلیل اصلی اختلافات رو پیدا کردین، بهتره بحث رو در همون حیطه نگه دارید و راه حل مناسبی براش پیدا کنید. به گفته روانشناسان یكی از علامت های طلاق اینه كه شخص به جای پرداختن به موضوع اصلی دعوا و مشاجره، شخصاً به شخصیت همسرش حمله كنه.

5. بیشتر شنونده باشید تا گوینده

افرادی که در یک بحث و مشاجره هستن، بیشتر از گوش دادن به حرف های طرف مقابل، تمایل به صحبت کردن دارند. در چنین شرایطی شما سعی میکنید که تمام احساستون رو نشون بدین.حتی ممکن است چیزی را که طرف مقابل سعی در بیان آن دارد نشنوید. یادتون باشه اگر به دنبال حل کردن مشکلات زندگی مشترک هستین، باید گوش شنوا داشته باشید. پیشنهاد می کنم به جای اینکه فوراً از خودتان دفاع کنید، فقط گوش کنید و نشون بدید که حرفهای همسرتان را شنیدید. این روش موثر است، چون نه تنها نشون میده که شما گوش میدید، بلکه میفهمید شریک زندگی شما از چه چیزی ناراحته. هنگامی که به خوبی گوش میدید، گفتگوی سازنده تری خواهید داشت.

[caption id="attachment_9285" align="aligncenter" width="1080"]بیشتر شنونده باشید تا گوینده پیامدهای دعوای زن و شوهرها[/caption]

6. نحوه بیانتان را تغییر دهید

واقعیت این است که در یک بحث و مشاجره میتونید واکنش شریک زندگیتون رو پیش بینی کنید. اگر قصد دارید مشکلات رو حل کنین متناسب با پیش بینی خود از عکس العمل همسرتون، نحوه بیانتون رو تغییر بدید. برای این کار لازمه نکات منفی مکالمه رو بشناسید و اونها رو تغییر بدید. همچنین مهمه که شما با احترام و مهربانی بحث خود را تنظیم کنید و به طرف مقابل فرصت کافی بدید که به اونها پاسخ بده.

7. در برابر اصرار برای جلوگیری از بحث و مشاجره مقاومت کنید

بسیاری از زوجین ممکن است وقتی از همدیگه عصبانی هستند، آن را بروز ندن. چون از شروع مشاجرات تهدید کننده رابطه، ترسیده اند. اما یک مطالعه اخیر در حوزه مشاوره اختلافات زناشویی نشان داده که پرهیز از این مکالمات در واقع بیشتر از اینکه به بهبود رابطه کمک کنه، به آن آسیب میزنه. در واقع افرادی که از طریق مشاجره و دعوا حرف دل خودشون رو به همسرشون میگن، بیشتر از زندگی خود راضی هستند. کسانی که از طرح مسائل با همسرشان میترسند، باید خطرات احتمالی صحبت کردن را با برخی از خطرات عدم صحبت ارزیابی کنند. لذا سعی کنید مشکلات رو حل کنید. اگر اختلافات رو نادیده بگیرید، نه تنها ادامه دارتر میشن، بلکه بدتر میشن. بزرگترین اشتباه این است که خودتون رو گول بزنین و فکر کنید صحبت نکردن در مورد اختلافات، خطر مشکلات را کمتر میکنه‌.

8. خودتون رو جای طرف مقابل بذارید

نکته کلیدی دیگر برای پرداختن موثر به مشکلات اینه که خودتون رو جای همسرتون قرار بدین. توصیه میشه ابتدا علت اختلاف زن و شوهر رو پیدا کنید. بعد با خودتون فکر کنید که چرا یک فرد معقول باید اینطور رفتار کنه. این به شما کمک میکنه، رفتار طرف مقابل رو بهتر درک کنید.

[caption id="attachment_9286" align="aligncenter" width="1080"]خودتون رو جای طرف مقابل بذارید دعوای زن و شوهر[/caption]

9. همسرتون رو به طلاق و جدایی تهدید نکنید

تهدید به طلاق و جدایی این فرصت رو از شما میگیره که احساستون رو بیان کنین. پس سعی کنید تا جایی که امکان داره همسرتون رو تهدید به جدایی یا طلاق نکنید. صرف نظر از اینکه منظور واقعی شما طلاق گرفتن باشد یا نه، این کلمات میتونند تأثیری ماندگار بر روی فردی که آنها را می شنود بگذارند. همچنین باعث میشه مدتها بعد از پایان دعوا، احساس ناامنی کند.

10. هرگز به آزار جسمی یا روحی متوسل نشوید

اگر نزاع با همسرتان باعث شده است از نظر جسمی، روحی یا روانی احساس امنیت نکنین، این یه هشدار بزرگه. دعوای زن و شوهر فقط به شرطی که منصفانه و ایمن باشه، طبیعی و سالمه.  اگر متوجه شدید که زیاد بحث میکنین و این مسئله شما رو آزار میده، بهتره با یه مشاور صحبت کنید. چون یک جفت چشم تیزبین میتونه به شما کمک کنه تا ببینید که الگوهای ارتباطی شما در کجا اشتباهه. پس اگر احساس میکنین دعوا زن و شوهر و کتک کاری از یه مرز مشخص عبور کرده، حتما با یه مشاور خانواده یا حتی کسی که به او اعتماد دارین، صحبت کنید. در واقع اگر حتی یكی از شما احساس ناراحتی، نارضایتی، ترس یا هر نوع احساس منفی قابل توجه دیگه ای در رابطه با ماهیت، دفعات یا شدت درگیری ها داشته باشه، این موضوعیه كه باید به اون توجه بشه.

سوالات متداول

تاثیر دعوای زن و شوهر روی فرزندان چگونه است؟

دعوای زن و شوهر روی سلامت فرزندان تاثیر فاجعه باری دارد. کودکانی که والدینشان مدام در حال درگیری هستند معمولا مشکلات قلبی و استرس و اضطراب و اختلالات ادراری و بیخوابی دارند. این کودکان دچار اختلالات روانی هستند و قدرت یادگیری و ذهنی آن ها به شدت پایین می آید و علاوه بر این تا سال ها نمی توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند.

در دعوای زن و شوهر چه زمانی باید به مشاوره مراجعه کرد؟

زن و شوهر هایی که یک روز در میان با هم دعوا می کنند و این دعواها و اختلافات گاهی به کتک و درگیری کشیده می شود حتما باید به مشاوره ازدواج مراجعه کنند و هر چه زودتر برای مشکلشان راه حلی پیدا کنند زیرا اگر ادامه دار باشد حتما در آینده فاجعه بار می شود.

زن و شوهر در دعواها باید چه قوانینی را رعایت کنند؟

اگر زن و شوهر بر سر مسئله ای با هم درگیر شوند یا اختلاف نظر داشته باشند هر گز نباید پای خانواده شان را پیش بکشند. متاسفانه دیده می شوند برای سوزاندن دل یکدیگر به پدر و مادر و خانواده هم توهین می کنند. اگر در یک دعوا یک طرف برای آشتی پیش قدم شود بار دیگر باید طرف دوم این کار را بکند. سعی کنند هر چه زودتر این اختلاف را ریشه ای حل کنند. در زمان دعوا هر کس باید وظیفه خود را انجام دهد. مرد باید طبق معمول سر کار برود و زن هم باید به امور خانه رسیدگی کند. هیچگاه در دعواها گذشته را پیش نکشید و نقاط ضعفشان را بر سر یکدیگر نزنند.

خدمات مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد.

 


:: بازدید از این مطلب : 346
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

شوهر در زمان عادت ماهیانه همسر چه وظیفه ای دارد؟

چگونه با همسر (یا دوست دختر) خود در زمان در زمان پریود برخورد کنیم؟

زمان عادت ماهیانه همسر یکی از سخت ترین زمان هایی است که معمولا ذهن همه آقایون رو درگیر کرده. چون در این دوره مجبورند شرایط سخت جسمی و روحی همسرشان را تحمل کنند و علاوه بر آن به همسرشان هم کمک کنند تا با این دوره سخت و آزار دهنده کنار بیایند.

همه آقایون می دانند در زمان عادت ماهیانه همسر شان، آن ها  مشکلاتی مثل افسردگی، اختلالات اعصاب و پرخاشگری و سردرد و سرگیجه، بی اشتهایی، کم خونی و دردهای شکمی و استخوانی شدید رو تجربه می کنند.

شرایطی که اکثر مردها حتی نمی توانند یک درصد آن را تجربه کنند. ولی بعضی خانم ها حتی صدایشان هم در نمی آید.  به نظر شما با این شرایط بد و در این مدت مرد چه وظیفه ای دارد؟ خوب طبیعتا می دانید که درک کامل از این شرایط وظیفه اصلی مرد خانه است. به همین دلیل باید اطلاعات خود درباره دوره قاعدگی همسرتان بالا ببرید. در این باره مشاوره خانواده نیز کمک خوبی به شما خواهد کرد.

وظیفه شوهر در زمان عادت ماهیانه چیست؟

وظیفه شوهر در زمان عادت ماهیانه همسرش واضح و روشن است. به دلیل تغییرات هورمونی که در بدن خانم ها اتفاق می افتد کمبود محبت و افسردگی در آن ها بیش از پیش حس می شود. اگر از آن شوهرهای غرغرو هستید از شما خواهش می کنیم که حداقل در ماه یک هفته خود را کنترل کنید. باورکنید جای دوری نمی رود. هم تنش و دعوا کمتر می شود و هم رابطه زناشویی تان محکم خواهد شد.

اما مهم ترین وظیفه شوهر در زمان عادت ماهیانه همسرش این است که

  • به همسرش بیش از هر زمان دیگر محبت کند.

  • در کارهای خانه کمک حال همسرش باشد.

  • صبرش را بالا ببرد و شرایط روحی همسرش را درک کند.

  • در این مدت مراقب تغذیه همسرش باشد.

  • به او آرامش دهد و او را در آغوش بگیرد.

  • در این مدت از همسرش توقعات جنسی نداشته باشد.

وضعیت روحی و جسمی زوجین در زمان عادت ماهیانه زن چگونه است؟

طبیعتا تنش و دعوا در زمان عادت ماهیانه همسر به اوج خودش می رسد. چون خانم ها در این دوره به شدت عصبی هستند و کنار آمدن با آن ها کار بسیار سختی است.

البته کنترل کردن چنین اوضاعی خیلی سخت است و نیاز به مدیریت فردی مرد دارد. آقایون محترم سعی کنید این یک هفته از خود گذشتگی کنید. تنش و دعوا در زمان عادت ماهیانه ممکن است آثار جبران ناپذیری برای زن و شوهر داشته باشد.

اخلاق زن در عادت ماهیانه همسر چگونه است؟

نکات کلیدی درباره عادت ماهیانه همسر کدام است؟

اهمیت شناخت عادت ماهیانه همسر یکی از نکات مهمی است که زن و شوهر باید درباره آن اطلاعات کافی داشته باشند. مرد باید نسبت به آناتومی همسرش شناخت کافی داشته باشد و بداند چه کاری انجام دهد و چه کاری انجام ندهد. به عنوان مثال

  • در این دوره با ماساژ کمر و ماساژ شکم، درد همسرتان کم می شود.
  • پیاده روی برای همسرتان مفید است.
  • مصرف دمنوش های گیاهی مانند بابونه و عصاره چای سیر و ویتامین E برای کنترل اثرات روحی و روانی در دوران قاعدگی بسیار مهم است.

اهمیت شناخت عادت ماهیان همسر در برقراری یک رابطه مستحکم نیز مهم است. اگر سوالی در این مورد دارید می توانید به مشاوره خانواده مراجعه کنید.

ارتباط عادت ماهیانه همسر و اخلاق او چیست؟

عادت ماهیانه همسر و اخلاق او رابطه مستقیمی دارند. اگر دیدید در این دوره همسرتان حساس و عصبی تر شد باید خود را برای دوران قاعدگی آماده کنید. این موضوع به این علت است که هورمون پرژسترون در این دوران کم می شود و در این مدت بسیار تحریک پذیر و افسرده و مضطرب خواهد شد. بهتر است عادت ماهیانه و اخلاق او را به خوبی زیر نظر داشته باشید و سعی کنید کارهایی که او را بیشتر تحریک می کند را انجام ندهید.

با عادت ماهیانه(پریود) همسرمان چگونه برخورد کنیم؟ ( دیدگاه مشاور خانواده)

یکی از تفاوت های بین زن و مرد وجود دوران پریودی یا قاعدگی در خانم هاست که هیچ مردی نمیتونه آن را تجربه کنه و شاید یکی از دلایل مهمی که موجب میشه بسیاری از خانم ها از رفتارهای همسرشان با اونا در هنگام قاعدگی دلخور باشند همین مساله یعنی عدم آگاهی مردان از این وضعیت خانم ها است.
در این مطلب به دلایل فیزیولوژیکی این مساله نمیپردازم ولی میخوام علائم قاعدگی خانم ها و همچنین نحوه برخورد یک مرد با این مساله رو توضیح بدیم مساله ای که اگر ما درست و صحیح با اون برخورد نکنیم تاحد افسردگی، انزجار و حتی تنفر جنسی خانممان نیز پیش خواهیم رفت.

آقایان بدانید دوران پریودی که به آن عادت ماهیانه هم گفته میشه معمولا درهر ماه چند روز خانم ها رادرگیر خودش میکنه و ما معمولا تغییرات روحی،رفتاری ،اخلاقی و شخصیتی مانند: عصبانیت، بی خوابی و یا خواب بیش از اندازه،تندخویی ،داد و فریاد ،دل نازکی، افسردگی، عدم تمرکز ،کاهش انرژی جسمانی ،نالیدن ودل کمردرد، بیقراری، اضطراب گاهی با گریه کردن زیاد، احساس خشم و افزایش تعارض های بین فردی، سرگیجه ،حالت تهوع ،کاهش علاقه به فعالیت های روزانه، تغییر در اشتها و سردرد همراه با خونریزی که در برخی خانم ها نیز شدید هست را مشاهده میکنیم.

اینجاست که نوع رفتار ما میتونه نه تنها این قاعدگی و عادت ماهیانه رو تهدیدی برای رابطه زناشویی نکنه بلکه از اون فرصتی برای تحکیم رابطه و افزایش علاقمندی در بین خانم و آقا بسازه.

نحوه برخورد شوهر در زمان عادت ماهیانه همسر

راهکارهایی برای نحوه برخورد اقایان با قاعدگی خانم ها :

✅اولین نکته اینکه خانم شما به شدت در این دوران نیاز به هم صحبتی با یک نفر که بتونه با اونا گوش دهی فعال داشته باشه و اونا رو درک کنه دارند چه خوبه این مسوولیت رو شما بر عهده بگیرید.

✅نکته دیگه اینکه در این مدت خانم ها ناخودآگاه میزان غر و نق زدن هاشون بالا میره پس باید مهارت برخورد با اونا در این لحظات که همان تنها نگذاشتن اونا و گفتگو برای زمینه سازی تخلیه هیجانات و احساسات منفی اونا هست رو انجام بدیم.

✅نکته دیگه اینکه در این ایام با اونا بحث و جدل نکنید و با آرامش و مهربانی با اونا صحبت کنید .

✅نکته دیگه اینکه خانم ها در این ایام به شدت به توجه عاطفی مردانشون نیاز دارند پس با گفتن کلمات محبت آمیز از عشق لبریزشون کنید.

✅نکته دیگه اینکه از همسرانتان فاصله نگیرید و او را با رفتارهایی مثل بوسیدن، نوازش، ماساژ دادن و در آغوش گرفتن نزدیک خودتون قرار بدید.

✅نکته دیگه اینکه چون خانم ها زیبایی و جذابیت براشون مهمه پس جوری با اونا برخورد و حرف بزنید که اونا احساس نکنند از زیبایی و جذابیتشون کم شده است چون اگر این کار رو نکنیم اضطرابشون اضافه خواهد شد.

✅نکته دیگه اینکه باید به همسرانتان اعتماد به نفس و امید بدید و دائم از او تقدیر کنید.

✅نکته دیگه اینکه در کارهای خانه مثل شستن ظرفها و لباسها به همسرتان کمک کنید تا او بتونه استراحت کنه و خودشو بازسازی کنه.

✅نکته دیگه اینکه هرگز در این دوران همسرتان را به رابطه زناشویی وادار نکنید ویا به او نق یا زخم زبان نزنید

شرایط منزل در زمان عادت ماهیانه همسر

سوالات متداول

آیا در زمان عادت ماهیانه می تونیم با همسرمون رابطه جنسی داشته باشیم؟

بهتره در روزهای اول تا سوم از رابطه خودداری کنید. در روزهای دیگه هم باید با اجازه و خواست همسرتون این کار رو بکنید. تا خانومت نخواد بهتره دست به کاری نزنید و مجبورش نکنید.

همسرم وقتی عادت ماهیانه می شه به شدت کسل می شه. کل کارهای خونه می خوابه منم نمی دونم چطور باهاش برخورد کنم؟

بهتره که تو این مدت تحملش کنید. سعی کنید از لحاظ غذایی به همسرتون برسید.اگه دیدید بعد از عادت ماهیانه هم همینطوره و کارش بی علته حتما یه آزمایش انجام بدین. ممکنه از کم خونی باشه.

شوهرم اصلا منو درک نمی کنه. من دوره ماهیانه بسیار دردناکی دارم. تو این مدت هم سر کار هم می رم و هم باید بعد از اینکه خونه میام آشپزی کنم. حتی تو این مدت دست به سیاه و سفید نمی زنه. نمی دونم چه کار کنم؟

شوهر شما بهتره هر چه سریعتر به مشاوره مراجعه کنه و بدونه همسرش برده ش نیست. اگه مقاومت می کنه باید از کسی کمک بگیرید که همسرتون ازش حرف شنوی داشته باشه.

هدف مرکز مشاوره و روانشناسی آویژه از ارائه اطلاعات لازم در زمینه مشکلات روانی، افزایش آگاهی شماست تا با توسعه دانش خود، جهت ارتقا و بهبود کیفیت زندگی خود، گامی مهم بردارید. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد.

 


:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 مرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مریم هاشمی

 

مشکلات زندگی مشترک جزء جدایی ناپذیر و غیر قابل انکار هر زندگی مشترکی است . مشکلات زندگی مشترک میتواند مالی ،  عاطفی ، جنسی ، اخلاقی و ... باشد . هر زندگی مشترکی در هر سطح کیفی مشکلات و دغدغه های خاص خود را دارد . مشکلات زندگی مشترک گاه نرمال است و جای نگرانی خاصی ندارد و گاهی بی رحم است چرا که زندگی غیر قابل پیش بینی میباشد . اینکه توقع داشته باشیم که در زندگی مشترک هرگز ناراحتی ، بحث ، مشاجره و مشکلات نباشد و فانتزی به آن نگاه کنیم ؛ خود دلیل بسیاری از مشکلات زندگی مشترک است چرا که اگر انتظار و نگرش فرد از زندگی مشترک یک رویای شیرین عاری از درد و رنج باشد کوچک ترین پیشامد و اختلافی را یک واقعه بزرگ خارج از حد تحمل تلقی میکند .

واقع بین بودن کمک میکند که در مقابل جبر زندگی و مشکلات زندگی مشترک و چالش هایی که برای آزمودن ما ، سر راه ما قرار میگیرد به جای شانه خالی کردن و فرار از مشکلات به دنبال کلید حل آن ها بگردیم .  زندگی مشترک فیلم نامه نیست که آن را هرطور که دوست دارید بنویسید بلکه شما انتخاب شده اید تا نقشتان را با تمام فراز و نشیب هایش با تمام بعدهای تاریک و روشن آن به بهترین شکل ممکن بازی کنید . باور کنید که مشکلات زندگی مشترک اگر حاد نباشند باعث میشود که بیشتر قدر لحظاتی را که آرامش دارید ؛ بدانید .

مشاوره مشکلات زندگی مشترک

مشاوره مشکلات زندگی مشترک راه چاره ای است برای زوج هایی که بنا به هر دلیلی در مقابله با مشکلات خود به بن بست رسیده اند . گاه مشکلات آنقدر پیچیده و سخت نیستند اما ظرفیت فرد در مقابله با آن ها کم است و یا توانایی یافتن راه حل آن ها برایش دشوار است . مشاوره مشکلات زندگی مشترک شاید در جایگاه شخص سومی که خارج از گود ایستاده است به زندگی شما نگاه میکند و به دور از تعصب و غرض های شخصی و بی طرفانه سعی میکند مشکلات زندگی شما را کالبد شکافی کند و بهترین راه حل و درمان را پیش روی شما میگذراد شاید با خود فکر کنید که هیچ کس به شرایط زندگیتان آگاه تر از خود شما نیست پس این گره ها اگر به دست خود شما باز نشود به دست هیچ کس دیگری باز نخواهد شد .

اما مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی روزانه با صدها زوج که درگیر مشکلات ریز و درشت اند ، برخورد دارد . راهکار هایی که مشاوره خانواده به شما پیشنهاد میکند از نظر علم روانشناسی ثابت شده و طی آزمون و خطاها و پژوهش های بسیار ثابت شده اند درمانگران و کارشناسان این مرکز تجربه های متفاوتی از زندگی های متفاوت را با خود دارند که باعث میشود موثرترین و پر بازده ترین مشاوره مشکلات زندگی مشترک را در اختیار شما قرار دهند . مراجعه به مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی و استفاده از مشاوره زناشویی و زندگی مشترک نشانه ضعف و ناتوانی شما نیست بلکه نشان دهنده رشد فرهنگی شما است و گویای منطقی بودن نگاه شما به  مشاوره مشکلات زندگی مشترک .

اولین مشکلات زندگی مشترک,مشکلات زندگی مشترک با خانواده شوهر,

اولین مشکلات زندگی مشترک

اولین مشکلات زندگی مشترک معمولا پس از ، از بین رفتن دوران شیفتگی خود را نشان میدهند . دوران شیفتگی به اوایل زندگی مشترک که همه چیز تازگی دارد و هیجان انگیز است و فرد درگیر احساسات نو پا و آتشین خود است گفته میشود . در این دوران زوجین کمتر متوجه کمبود های زندگی یا نکات خلاف سلیقه خود در طرف مقابل هستند در واقع همان جمله معروف که میگوید هیچ کسی چهل روز اول زندگی بدبخت نیست . به همین خاطر پس از گذشت مدتی از شروع زندگی مشترک اولین مشکلات زندگی مشترک خود را نشان میدهند .

اولین مشکلات زندگی مشترک : اگر ازدواج از پایه دچار مشکل خاصی نباشد و یک ازدواج صحیح و منطقی باشد و فرد مقابل ، مشکل حادی نداشته باشد معمولا مشکلات جدی نیستند و قابل حل و فصل هستند . شروع مسئولیت های جدی زندگی مشترک یکی از مواردی است که زوجین را با مشکل رو به رو میکند چرا که هم زن هم مرد تا قبل از این مسئولیت جدی و سنگینی را بر عهده نداشته اند و مسئولیت هایی که با شروع زندگی مشترک به هر دو نفر واگذار میشود میتواند آن ها را کلافه و خسته کند و باعث تنش و اختلاف شود اما اگر پسر و دختر قبل از شروع زندگی مشترک در مورد مسئولیت ها بصورت شفاف با هم صحبت کنند و واقع بینانه وارد زندگی مشترک شوند این مسئله نمیتواند مشکل ساز باشد . مورد بعدی وابستگی به خانواده است .

مشکلات زندگی مشترک و علل آنها

فرد همچنان پس از شروع زندگی مشترک در موارد ریز و درشت ، قدرت تصمیم گیری ندارد و خانواده پدری خود را دخالت میدهد یا در بحث های زناشویی هرچند جزئی نیز خانواده را با خبر میکند و چون خانواده ها در اکثر مواقع جانب دارانه به مسئله نگاه میکنند ؛ باعث بروز مشکل میشود . اما این به آن معنا نیست که در مواقع لازم از تجربه بزرگ ترها استفاده نکنیم اما باید بپذیریم ما اکنون خود یک خانواده کوچک هستیم و باید بتوانیم مستقل از خانواده پدری زندگی خود را مدیریت کنیم . مورد دیگر توقع های نابجا است نباید در ابتدای شروع زندگی از همسر خود توقع داشته باشیم تمام خواسته های ما را یک شبه برآورده کند . با مقایسه زندگی خود با کسانی که سال ها است زندگی مشترک خود را شروع کرده اند لذت داشته های خود را نیز از بین ببریم .

مشکل مالی از مشکلات شایع پس از شروع زندگی مشترک است که در اوضاع کنونی بسیار مورد توجه تر از دیگر موارد است . بهتر است زوج ها برای رساندن سطح مالی و اوضاع زندگی خود به شرایط ایده آلی که در ذهن دارند خود را با وام های سنگین تحت فشار نگذراند بلکه با مدیریت مالی خواسته های رفاهی خود را اولویت بندی کنند و یکی پس از دیگری برای  رسیدن به آن ها تلاش کنند . به طور کل مشکلات گوناگونی بنا به شرایط موجود طرفین ممکن است در اوایل ازدواج به وجود بیایند اما اغلب مشکلاتی هستند که منشا آن ها عدم تجربه و ناپختگی زوجین است و با اندکی از خود گذشتگی و صبر پیشه کردن قابل حل شدن هستند در این میان یک مشاوره زناشویی و زندگی مشترک میتواند ما را کمک کند .

مشکلات زندگی مشترک با خانواده شوهر

مشکلات زندگی مشترک با خانواده شوهر ، گاه فقط ناشی از نگرش فرد است که تمام حرکات ، گفتار و رفتار خانواده شوهر خود را مغرضانه برداشت میکند و گاه هم بنا به مشکلاتی که در هر روابطی ممکن است پیش بیاید . بدترین رفتار در رابطه با خانواده شوهر که زندگی ما را قطعا با مشکل رو به رو خواهد کرد این است که بخواهیم رابطه همسر خود را با خانواده اش کاملا قطع کنیم . باید بپذیریم که خانواده همسر جزئی از هویت او هستند و از لحاظ عاطفی به حضور آنها نیاز دارد . فراموش نکنید تحت هیچ شرایطی اگر همسر خود را دوست دارید در مقابل او به خانواده اش توهین نکنید چرا که این کار فقط باعث ایجاد کدورت و مشکل بین شما خواهد شد .

اگر خانواده همسر شما با دخالت های نادرست و یا برخورد های اشتباه باعث بروز مشکل در زندگی مشترک شما شده اند و خود همسرتان نیز واقف بر این موضوع است میتوانید با همسر خود در این باره صحبت کنید و رابطه خود را با خانواده همسرتان به یک رابطه کنترل شده محترمانه تبدیل کنید . مشکلات زندگی مشترک با خانواده شوهر در تمام زندگی های مشترک وجود دارد و به علت تقابل دو فرهنگ متفاوت است و اگر از چارچوب خارج نشود با گذشت زمان و آشنایی بیشتر با خلقیات یکدیگر قابل کنترل است .

مشاوره مشکلات زندگی مشترک,اولین مشکلات زندگی مشترک,

حل مشکلات زندگی مشترک

حل مشکلات زندگی مشترک بیشتر از هر چیزی نیازمند از خود گذشتگی و صبر است . با داشتن این دو فاکتور مسیری که باید طی شود تا مشکلات از بین روند آسان تر و قابل تحمل تر خواهد بود . باید به عنوان فرد بالغی که آمادگی ازدواج را در خود دیده است بپذیریم زندگی همانقدر که شیرین و لذت بخش است گاه میتواند نفس گیر و دشوار باشد اما نباید در مقابل هر مشکلی به گزینه آخر یعنی طلاق فکر کنیم .

اگر در برخورد با هر مشکلی ، حتی در ذهن خود به طلاق هم به عنوان یک راه حل نگاه کنید باعث میشود توان و قدرت مقابله شما با مشکلات کمتر شود و به جای رو به رو شدن با مشکلات به فرار از آنها فکر کنید . حل مشکلات در زندگی مشترک به درک متقابل و پذیرش وظایف خود نیاز دارد . در عین مسئولیت پذیری باید انعطاف پذیر نیز بود . به طور مثال اگر شما به عنوان خانم خانه ، شغل و درآمد نیز دارید درست است که تامین مخارج زندگی به هیچ عنوان وظیفه شما نیست اما اگر بتوانید از نظر مالی به همسر خود کمک کنید بدون شک کاهش فشار مالی همسرتان از او فردی آرام تر و علاقه مندتر به زندگی خواهد ساخت .

یا اگر به عنوان مرد خانه وظایف خارج از منزل خود را به درستی انجام داده اید وظیفه ای در امور خانه داری از شما انتظار نمیرود اما اگر همسرتان روز خسته کننده ای داشته است میتوانید با کمک به او در کار های منزل ، محبت او را بیش از پیش نصیب خود کنید . در کنار تمام اینها نقش مشاوره زناشویی و زندگی مشترک در حل بحران ها و مشکلات انکار ناپذیر است بهترین مشاور خانواده میتواند وقتی زندگیتان را در بن بست مشکلات حس میکنید راه جدیدی را برایتان باز کند .

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه فرمایید .

در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره زناشویی و زندگی مشترک به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .

منبع:   Typical Life Problems And How To Solve Them

https://virgool.io/@family_counselling

 


:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 مرداد 1401 | نظرات ()